Възраждане призовава правителството на Петков да затвори границите ни за пристигащи от страни  превърнати в Ковид гета

Автор: Няма коментари Сподели:

Възраждане призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от Ковид 19 и реално се превръщат в Ковид гета.

Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85 % ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това Възраждане призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа.

Очевидна е  връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу Ковид 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа. Точно поради тази причина Възраждане настоява да се вземат две неотложни мерки:

Да се затворят границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в Ковид гета – Франция, Нидерландия  и др.

Здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери – страните с висока заболеваемост от Ковид 19.

Възраждане категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

Във връзка с това правителството на Кирил Петков, което към момента управлява страната, е необходимо да затвори границите на България, която по настояще  е с ниски нива на ваксинация и ниски нива на заболеваемост. Както се вижда в страната ни броят на новите случай намалява с всеки изминал ден за разлика от страните с висока ваксинация, които са ежедневно превръщани в ковидни гета.

С уважение,

                          Екипът на Възраждане

Предишна статия

Полк. оз. Димитър Йончев: Открито писмо до НС на БСП. Род и Родина, за БЪЛГАРИЯ!

Следваща статия

Енергийните места на България(Georgi Izvorski)

Други интересни