КАК СЕ РАЗВИВА ПСИХИАТРИЧНАТА ЛИБЕРАЛ -ГЛОБАЛИСТИЧНА ДИКТАТУРА. ДЪРЖАВА ПО ДЪРЖАВА. ФАШИЗМЪТ СЕ ЗАМЕСТВА С КОВИД, С КОЙТО ЗАНАПРЕД ЛИБЕРАЛ-ГЛОБАЛИСТИТЕ ЩЕ ОПРАВДАВАТ ТИРАНИЯТА СИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Да видим как се развива психиатричната либерал-глобалистична диктатура в Канада…

На 17 декември Агенцията за обществено здраве обявява поръчка за софтуер, който ще обработва „данни, предоставени от мобилните оператори, за местоположението (на техните абонати) и услуги за анализ на мобилността (на населението) във връзка с общественото здраве“. Думите в скобите са мои. Поръчката ще бъде затворена на 21.01.2022.

Това означава, че след като спечели последните избори, което само по себе си е удивително на фона на масовия отпор срещу въвежданите мерки, психиатричната либерал-глобалистка секта, чието видимо лице в Канада е Жустен Трюдо, започва да разгръща медицинската диктатура и тя вече придобива масов характер.

В подробностите, които са дадени на желаещите да разработват софтуера, пише, че Агенцията държи да има постоянен достъп до данните за местоположението на всеки един канадец, засечен от най-близката клетка на мобилния оператор. Това трябва да са „сигурни, обработени и навременни, освен и адекватно проверени по съображения за сигурност, законност, поверителност и прозрачност, данни, за да се подпомогнат действията по справяне с модерното китайско заболяване“. Тези данни трябва да предоставят „проницателна информация и да позволяват смислен анализ на движението на населението в Канада.“

Освен че очевидно либерал-глобалистката секта не планира да приключва с модерното китайско заболяване (МКЗ), другото, което прави впечатление е, че МКЗ се превръща в постоянен торбалан, около който – и това не е видно само за сляп и глух човек – ще се гради бъдещата световна диктатура, държава по държава. 45 години комунистите плашеха с мъртвия отдавна фашизъм, за да оправдават репресивния си строй. Днес неговото място явно ще бъде заето от МКЗ, с което занапред либерал-глобалистите ще оправдават тиранията си, неизменна част от която – виждаме го навсякъде – ще е абонаментът за порции експериментални субстанции безкрай през 3-6 месеца.

А това че ще се случва държава по държава също е съвсем очевидно. В Австралия, където населението се оказа неподготвено за диктатурата и се предаде още в началото, следенето с мобилни телефони в момента е в разгара си. Същото се случи малко по-късно в Нова Зеландия. След като завзе властта в Израел, либерал-глобалистката секта, начело с местния ѝ представител Нафтали Бенет, въведе същото.

Всеки момент то ще се случи в Австрия и Германия. В останалите държави, където сектата е заграбила властта, текат същите процеси, макар и с няколко крачки назад.

В България сме все още в началото, когато ни успиват с мили думи, че експерименталните сулбстанции няма да са задължителни, че тука само малко така ще се въведат едни сегрегационни паспорти, още само малко порции за децата ще внесем, ама само родителите ако искат… И бавно и полека тази витиеватост ще се втвърдява, докато и у нас мерките достигнат нивата на „напредналите“ по конспекта на сектата държави и световният експеримент не бъде доведен и у нас до порции безкрай, раздавани редовно на всяко три-шестмесечие.

Който не вярва, че се случва именно това, съветвам да прочете книгата на Клаус Шваб „Голямото зануляване“. В днешния свят тази книга е като „Моята борба“ на онзи отпреди 80 години. Впрочем тогава също никой не ѝ е обърнал внимание в началото. Сетили са се, че написаното в нея се изпълнява с удивителна последователност, едва когато тогавашната психиатрия е завзела целия свят.

https://buyandsell.gc.ca/procurement-data/tender-notice/PW-21-00979277?fbclid=IwAR11Pgqyw97x2KriEtRX02n-cwhjjaCOBtGKu5cYbEXS7BOsWxggIhODjX4

                                                                        Божидар Божков                https://afera.bg/

Предишна статия

ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО “С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО“ 2022

Следваща статия

КОРОНА ГАТАНКИ | с д-р Георги Тодоров

Други интересни