„От Извора“ и „Истина.БГ“ за Свободата и дълбокия смисъл на Рождество Христово

Автор: Няма коментари Сподели:

Разглеждаме малко по-подробно коментираните теми в предния ни подкаст. Също така засягаме по-подробно въпросите за Свободата и възможностите да се избира. Загатваме и за предстоящо съвместно начинание на „Истина.БГ“ и „От Извора“.

Специално внимание обръщаме и на предстоящия светъл празник Рождество Христово – какъв е неговият вътрешен смисъл и какво е езотеричното значение на символите и обичаите, свързани с него.

Приятно слушане!

https://www.youtube.com/watch?v=RokvcbbnRQU

* * *

• Първият ни съвместен подкаст

• Поредиците за тъмните духове и кривата логика

Лекцията на Рудолф Щайнер символите и вътрешния смисъл на Рождество Христово

Иван Стаменов — Стопанина е бивш журналист с над 20-годишна практика. Понастоящем е професионален блогър, редактор и преводач, като поддържа „От Извора“ с материали, които няма скоро да изгубят давност, и е подкрепян с дарения от читателите си. Пише статии на духовно-просветни, социални, здравни, исторически, развлекателни и други теми. Автор на книгите „Пътят към слънцето“ и „Референдум: Казарма“. Солов подкастър и разпространител на други свободомислещи автори, които също са открили, че истините не виреят в масмедиите, а проблясват само в някои блогове, и то за тези читатели, които имат очи да ги видят.

https://www.otizvora.com/2021/12/14448/ot-izvora-i-istina-bg-za-svobodata-i-dulbokiya-smisul-na-rozhdestvo-hristovo/

 

Предишна статия

Understanding the Psychology Behind the COVID Pandemic

Следваща статия

Годината на новонормалния фашизъм!

Други интересни