ПРОМЯНА ИЛИ ПОДМЯНА…

Автор: Няма коментари Сподели:

                          Видео: Мишел от Съпротивата

Нали искате факти.

Днес наблюдавам куците коне на промяната, какви глупости вършат. От една страна, дама с неясна за самата нея длъжностна характеристика, квичи от сградата на Министерски съвет и от този свински повик, депутатите трябвало да разберат нещо!? А нещото е, че трябва да правят каквото каже Премиера. Ебаси. Не беше ли така и при Борисов? И не трябва ли да е точно обратно – депутатите да казват на премиера какво  да прави, а той да изпълнява?

Промяна или подмяна е това?

В същото време тече извънредна комисия по енергетика в НС, която ще реши нашите проблеми и където цървуланчо-председател от ПП не познава вътрешните правила за работата на комисията която председателства. Няма и представа каква е разликата между извънредно и редовно заседание, нито какви са правните последици от двете!?

Абсолютен и излъскан аматьор със самочувствие до небето.

Ако обедините двете неща по-горе ще видите, че ПП /пенкелер политици/, са всъщност събрани от кол и въже млади неандерталци, които ще ни водят към светлото бъдеще. Повече, обаче, ме притеснява усещането ми, че тази сган се е събрала временно и за съвсем конкретни неща. Например, да извършат революционни чудеса и истински вълшебства в полза на външни интереси, за сметка на партийната си кончина.

И май това е истината – обслужват външните интереси, получават си парите и изчезват.

                           Николай Марков                       https://afera.bg/

 

Предишна статия

Старото си отива, но не по цивилизован, а по трудния начин

Следваща статия

Защо и Как Вкарват в Карантинен Лагер Австралийците? Историята на една Австралийка!

Други интересни