Относно поредната глупост на ЕС: Опит за отмяна на Коледа

Автор: Няма коментари Сподели:
Коментар на д-р физ. науки Стоян Йорданов:
Дори на ниво ЕС сме управлявани от елит, който е по-некачествен от нашия роден такъв. Наистина тия ще бият рекордите на тъпомера по глупости, които нарояват за единица време. Тия не стават за нищо друго освен за смях и подигравки. 

От Брюксел ни управляват корумпирани и осакатени духовно хора, които единственото, на което са способни е да се превърнат в гробокопачите на Европейската цивилизация и народи. Това е елит, който е унижение за Великата Европейска Цивилизация и Народи. Когато сме допуснали да ни управляват импотентни, полу-образовани празноглавци с изпразнени от глави съдържание резултата го виждаме:

“Вътрешен документ на Европейската комисия (ЕК), който съветва длъжностните лица да използват приобщаващ език и думи като „празничен сезон“ вместо Коледа, беше оттеглен преди седмица след протест от страна на десни политици, пише вестник The Guardian.Възражението от страна на изпълнителната власт на ЕС относно насоките, лансирани от комисаря по равенството Хелена Дали в края на октомври, беше предизвикано от статия в италианския таблоид il Giornale, в която се твърди, че документът представлява опит за „отмяна на Коледа“.

Редица десни политици, включително бившият председател на Европейския парламент (ЕП) Антонио Таяни, член на партията Forza Italia на Силвио Берлускони, впоследствие скочиха срещу предложението и нарекоха съветите „абсурдни“.”

 
Предишна статия

ЧТО СТОИТ ЗА ВАКЦИНАЦИЕЙ В РОССИИ? Сергей Николаевич Лазарев…

Следваща статия

КАКВО СЛЕДВА? Пландемия!

Други интересни