И ми е тъжно в тази страна, препълнена с подлеци!

Автор: Няма коментари Сподели:

В ТАЗИ СТРАНА, ПРЕПЪЛНЕНА С ПОДЛЕЦИ.

И МРАВКАТА РЕВЕ КАТО ЛЪВА.

Не мога да не споделя този видеоклип, за да видите с очите си как се прави измама по харвардски модел. Слиза първият от автобуса, където пътува със самия Киро Измамника, а след секунди го посреща като гост на града.

След броени дни става зам. председател на парламента – за особени заслуги, лично към кирчо. За да ПРОДЪЛЖАТ ИЗМАМАТА!

Да се чуди човек какво да им набие на тия дето гласуваха за измамници. А на тия други, коалиционните му протежета, със сигурност ще знаем какво да набием. И ще им се случи – напълно заслужено! Вижте си харвардските муфтаджии…


….

Роми, рицари, римляни и всякакви други цигани се награждават за постигнатия синергичен ефект, да вкарат в заблуда цял един хилядолетен народ, образуван от достойни и непобеждавани в открит бой воини на честта. Българите.

Но в днешни време всичко може. И мравката реве като лъва.

Слушах сутринта господин Атанас Атанасов /ДСБ/ и ме налегнаха спомени.

Сякаш беше вчера, когато днешните ни демократи от ДСБ и Да, България бяха в друга политическа колиба с името Реформаторски блок. Помните ли?

Та същите тези хора обясняваха на дълго и широко тогава, че Борисов трябва да бъде подкрепен от самите тях, защото неговата партия била лицето на ЕНП, в която членували и те. И не само го подкрепиха, а и до ден днешен имат високопоставени свои кадри във всяка власт, лично със санкцията на Борисов. А колко фондове опустошиха заедно! Милиарди.

Същата песен днес продължава с втори куплет – гражданите, т.е. ние сме поискали с гласуването си, ДСБ и Да, България да се гушнат с БКП под харвардското алиби – ПП. Представяте ли си какви тежки наглеци са нашите набедени демократи.

Довчера в едно легло с престъпник, днес в друго с измамници!? Така ли е или отново аз не разбирам великата балканска политическа мисъл? Мразя арогантните простаци. Презирам ги.

И ми е тъжно в тази страна, препълнена с подлеци.

                            Николай Марков                               https://afera.bg/

Предишна статия

Да, не возвратятся никогда наши лучшие года…

Следваща статия

Обаче в недъгавия отбор на самопродалите се държавици спокойно можем да заемем челно място

Други интересни