Хлорен диоксид, еволюцията на здравето

Автор: Няма коментари Сподели:

Голямата фармацевтика не иска да знаете как да се лекувате, защото нямат интерес от загуба на клиенти. Техните безконечни препарати са главно за притъпяване на иначе излечими здравословни проблеми. Медицинския персонал гледа как да пробутва огромни количества хапчета, течности и всевъзможни вещества, които в крайна сметка имат пагубни ефекти върху продължителността на живота. Чрез медии, политика, развлекателна индустрия и училищна серийна дресировка обработват човешките общности за да вярват само на изгодната за големия бизнес теория на здравето. Това си пролича най-вече през последните 2 години.

Хората сме достатъчно умни за да може да проучим всичко самостоятелно, в ратифицирана литература, медицински и научни журнали, в изследвания, от споделените опити на други хора и т.н. Така, че имайте предвид, на какво точно вярвате, на кого вредите, кого карате да трупа милиарди за сметка на нулево лечение и 100% вреда чрез всевъзможните опции на фармацевтичния пазар и т.н.

Какво е излекувано официално до този момент? Истината: НИЩО!

илюстративно изображение: Кочабамба, Боливия, 21 юли 2020 г. REUTERS/Danilo Balderrama

Кратка история на хлорния диоксид

Още откатко беше открит от сър Хъмфри Дейви през далечната 1814 год., хлорният диоксид (ClO2) се използва като антимикробен биоцид от хранителната и медицинска индустрии, пречистване на битовата вода, контрол на вкуса и мириса, дезинфекции на помещения и др. През 90-те почти навсякъде вече се е замествало пречистването на вода, защото преобразуването се катализира от по-безопасен и по-екологичен профил спрямо хлора, тъй като хлорният диоксид не произвежда никакви вредни странични продукти, както го прави хлорната белина. Агенции като FEMA в щатите са използвали хлорен диоксид след природни бедствия за да унищожат малките спори на антракс, мухъл и др., главно чрез обеззаразяване на помещенията.

През 1996 г., докато търси злато в Южна Америка, Джим Хъмбъл, един бивш инженер-изследовател от аерокосмическата индустрия открива ползите на хлорния диоксид за човешкото здраве, с което се занимава и става по-късно известно като MMS. С тази проста здравна формула той лекува успешно над 5000 случая на малария и жертви на други заболявания в Африка.

Джим Хъмбъл, който е бил също така управител на магазин за здравословни храни още през ранните си 20 и няколко години, винаги е имал интерес към алтернативната форма на медицина. След като се изяснява огромната ползва за човечеството – хиляди души по целия свят описват пред света своите лични истории за това как са се излекували от всевъзможни заболявания. Смята се, че повече от 20 000 000 души са използвали вече MMS до момента и има стотици хиляди спасени животи и много други подобрени.

Хлорният диоксид е съединение, което се включва в различни патенти, свързани със здравето, с продукцията му. Както виждате, всичко това се случва повече от 100 години вече. Това химично съединение, състоящо се от един хлорен атом и два кислородни атома, дори е признато от СЗО, че след кратко време след употребата му се превръща в безвреден минерал.

Атаката срещу алтернативния лек, който застрашава мулти-милиардната фармацевтична индустрия

През 2010 год. Администрацията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) издава предупреждение относно използването на MMS според протоколите на Джим Хъмбъл. Те го етикетират като белина. Всеки знае, че FDA позволява ГМО-храни за човешка консумация в САЩ, употребата на пестициди създаващи рак и т.н. На кратко: те са просто структура в щатите, която се ползва от лобито на голямата фармацевтика, точно каквито са ЕМА в Евросъюза. Но в същото време тези същите одобриха използването на хлорен диоксид за употреба във води за уста, пасти за зъби и като дезинфектант за хранителни услуги наред с други приложения, посочвайки го като по-добра алтернатива от хлора. И върха на наглостта беше през 2014 год., когато Центровете за контрол на заболяванията (CDC) в САЩ регистрират ProKureV и PERFORMACIDE® като дезинфектанти срещу вируса Ебола. И двете съдържат хлорен диоксид.

Нищо от това днес не спира. С така наречената „пандемия от ковид-19 (Sars-Cov-2)“ и всичките форми и варианти бродещи зад всеки ъгъл в очакване да насилят страхливите … малко се отклоних, но общо взето изгасете телевизора и престанете да слушате политици, телевизионни експерти и известни личности. Цирка е тотален. Стига да потърсите в търсачката ви „ковид се лекува от хлорен диоксид“ и ще видите множеството палячовци, които се опитват да плашат отново всички. Което моментално означава „червен флаг, да, проучи темата“.

Никой няма да решава вместо мен как да лекувам тялото си

В днешно време вече се използва от много хора и готов хлорен диоксид, който е наречен CDS (Chlorine Dioxide Solution), който само трябва да бъде смесен с чиста вода за пиене преди директна употреба, докато при MMS трябва да се активират два компонента за да се получи хлорен диоксид. CDS няма и толкова натрапчив мирис и вкус, докато при MMS това представлява проблем за много хора. Но реално сега: вкусът ли ли е по-важен или ефектите от този лек?

Хлорния диоксид, разбира се, че лекува „коронавируси“ (включително Sars-Cov-2), „грипове“, нано-токсикоза, рак, прави детокс на тежки метали, унищожава хидрогела на DARPA, графеновите нано-частици и т.н. и т.н. Има информация, че неутрализира разпространявания от ваксинираните шипов протеин.

Много доктори, като Д-р Патрисиа Калисперис от Боливия говори открито за ползите му. Можете да я гледате тук: https://www.bitchute.com/video/9uiiwWpgO3fO/, или самото видео накрая на тази публикация.

Преди няколко месеца се създаде и голяма коалиция от доктори по целия свят, които заявяват:

Всички имаме право на възможно най-високото ниво на здраве и щастие, нищо и никой не може да ни отнеме това право.“

Можете да гледате конференции с различни доктори от цял свят в сайта на COMUSAV (на испански), които се състоят още от началото на 2021 год. В много от тях участва и Андреас Калкер. На сайта на Калкер можете да видите и самите клинични протоколи за превантивно ползване, остри случаи и сериозни случаи (на ковид). Също така на този сайт ще можете да започнете и по-сериозно обучение относно натрупаната информация за хлорен диоксид през годините. 

COMUSAV вече се разрасна в коалиция от над 5000 лекари в над 23 държави, които активно споделят своя опит в използването на хлорен диоксид при лечението на пациенти с Ковид-19 с 97-100% успех.

А и, както виждаме в патент US20190015445A1:

„Разкрита е инжекция, съдържаща хлорен диоксид в терапевтични приложения като ин-виво регенерация на стволови клетки, противотуморни и анти-стареене. Инжектирането на хлорен диоксид от настоящото изобретение има висок фармакологичен ефект и нисък токсичен или страничен ефект, което позволява аблация на тумори и насърчаване на регенерация на тъкани in situ. По-специално, инжектирането на хлорен диоксид стимулира имунния отговор чрез аблация на целеви тумори, което кара имунната система да инхибира или елиминира дисталните тумори или метастатичните тумори. Освен това е осигурен метод за инжектиране на хлорен диоксид.“

Което само допълнително потвърждава изключителните медицински свойства на хлорния диоксид. Това е медицината на бъдещето.

Къде може да се снабдите точно днес с качествен хлорен диоксид в България? Да заживеете спокоен и без страхове живот?

Можете да посетите групата MMS/CDS/DMSO – Bulgaria в Телеграм, където изпитани здравни партизани ще ви упътят по възможно най-приятелския начин за всичко относно хлорния диоксид: цени, магазини, документи на протоколи и всичко по темата.

Бъдете здрави и безстрашни …

От Владимир Киров, 8 ноември 2021

Бележки и референции:

1. https://www.sciencehistory.org/historical-profile/humphry-davy
2. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124701007500431
3. https://www.sciencedirect.com/sdfe/pdf/download/eid/3-s2.0-B9780323375061000076/first-page-pdf
4. https://www.sciencedirect.com/sdfe/pdf/download/eid/3-s2.0-B9780323040501500109/first-page-pdf
5. https://jimhumble.org/mms-historyhttps://jimhumble.org/about
6. https://mmstestimonials.co/
7. https://patents.justia.com/patents-by-us-classification/423/477
8. https://patents.google.com/patent/US2131447A/en
9. https://www.who.int/water_sanitation_health/dwq/fulltext.pdf
10. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/chlorite#section=Toxicity
11. https://www.prnewswire.com/news-releases/long-lasting-chlorine-dioxide-clo2-aqueous-solution-presented-by-taiko-pharmaceutical-and-kitasato-university-inactivates-over-99-99-of-sars-cov-2-covid-19-virus-301310684.html
12. https://www.brighteon.com/10e9bc2c-afd0-4e7c-a4ed-600c9c40238c
13. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.02.425099v1.full
14. https://www.bitchute.com/video/9uiiwWpgO3fO/
15. https://www.comusav.com/en/quienes-somos/
16. https://www.comusav.com/en/videoteca/
17. https://www.comusav.com/en/cds-covid-19/
18. https://patents.google.com/patent/US20190015445A1/en
19. https://t.me/mmcbulgaria
20. https://www.sciencedirect.com/referencework/9780123847331/encyclopedia-of-food-microbiology
21. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124158467000329
22. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B0123708796002842

Предишна статия

Надя Тончева – един шедьовър от Рая

Следваща статия

НАПРЕД КЪМ… КОМУНИЗЪМ!

Други интересни