НЯМА ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ ТАМ, КЪДЕТО МНОЗИНСТВОТО Е ОТ КОНФОРМИСТИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Този парламент има чисто тоталитарен профил.

Начинът по който е постигнато единодушие с механично вдигане на ръка под командата на човек „от първия ред“ много наподобява татовото време. Само образа на тато е заменен с бащицата им Радев. Толкова са жалки всички тези посредствени артисти на сцената! Няма единство на нацията, там където има партийна диктатура. Така мисля аз, но разбирам много добре, че повечето от депутатите не разбират как изглеждат отстрани.

Матрьошки.

Най-печалившия играч в тази поредна драма е лично Борисов и ГЕРБ. Зная, че сега никой не вижда тяхната игра, независимо, че я играят пред очите на всички, но знайте, че ГЕРБ и Борисов са вече обречени на успех. Пълен успех, гарантиран от слепци.

Лично аз съм направил своя избор в тази ситуация и няма да се държа като вас – да обичам този, а да мразя другите. Това е позиция за слабаци, а такива в България с лопата да риеш. Моят път не е този и както преди, предпочитам да бъда себе си. Най-тъжната за мен гледка е човешкото гниене, но някои са обречени да станат на тор, въпреки, че се виждат другаде.

Няма парламентаризъм и демокрация там, където мнозинството е от конформисти. Чиста проба долнопробна клиентела.

Президентът на малцинството Радев от БКП, каза на открития пазар в парламента, че няма нужда от повече избори, защото народа е уморен пък той и без друго вече си има собствена управляваща партия. Какво има да избираме повече? Младата гвардия комсомолци от ДПС, разбирайте ДКМС /димитровски комунистически младежки съюз/ го подкрепят с две ръце. Няма изненади. Както и всички останали комсомолци в парламента – 240 броя.  Само червените връзки им липсват на раменете и с този трепет в сърцето и плам в очите, България ще пребъде! Сигурен съм. Партиите на промяната – това са артериите по които отново ще тръгне живата, свежа кръв, на народното ни стопанство.

Колко сте жалки, само ако знаехте! Но, уви, не знаете.

                                                    Николай Марков                              https://afera.bg/

Предишна статия

Вся суть Закона об Искусственном Интеллекте

Следваща статия

ДЪРЖАВАТА: И ГАЩИТЕ ТИ ЩЕ ИЗУЕМ, БЕ!!!

Други интересни