They are the virus! These Demonic Liars Will Soon Pay For Their Crimes Again!

Автор: Няма коментари Сподели:

Вчера доживяхме първия сериозен успех (без да си помръднем пръста): точно както се надявах (в предказанията си в последния обзор), новият канцлер на Германия се е разграничил от политиката на Меркел. Веднага палетата взеха да дават заден ход (и у нас даже обявиха, че вълната била затихвала – тенденция, която се вижда от графиките в обзора, че датира от месеци). Дотук добре.

След което днес научаваме, че още оная вечер Брюкселската патка не е спала, ами си е извоювала “нови опасни Африкански щамове” на вируса.
Защо така неучтиво ли? Ами първите съобщения (обикновено всичките са генерирани от Ройтерс, след което другите го повтарят) сочеха и първия “заразен” в Европа – Израелски гражданин (фактът, че такава държава в Европа засега нямаме, показва кому се кланят всички).

Хубаво, ама веднага се показа съобщение от Белгийски източник, сочещ първия Белгиец “потенциално заразен” с новия щам, който не бил с положителен PCR тест, ама все пак бил пристигнал от Египет (засега в Африка)… на 11 ноември… Идеята е прозрачна – изплашват се до смърт всички патканчовци, послушковците прилагат тримесечен локдаун срещу пакет от заеми и дарения (Коледен подарък от Урсула – звучи привлекателно, нали?), а дамата поръчва на Били бой нова отрова с маркетинговото название “единственото спасително средство срещу злия Африкански щам 1.1.1.1.1.1.1.1.1.” за доставка през февруари 2022, на не повече от десеторна цена спрямо предишната…

https://rumble.com/vpvxgv-these-demonic-liars-will-soon-pay-for-their-crimes-again.html?mref=srt1v&mc=dosh4

Междувременно се появи още едно видео, което трябва да се снеме и качи навсякъде, където можем – в ТС, като начало. Един ден ще бъде сериозен доказателствен материал на процеса N2:

https://www.zerohedge.com/covid-19/narrative-shift-watch-us-health-officials-move-goalposts-undisclosed-location?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=305

И последно, апелът ми към всички все още важи: моля, намерете ми контакт с:

1) почтен и смел журналист, който има достъп до национален ефир;

2) почтен и смел политик, както по-горе;

3) почтен и смел медик на висока позиция, комуто БНТ (примерно) няма да
откаже;

4) групата МЕП-бунтовници в Брюксел.

Нека оповестят комюникето от две-три изречения, което пуснах неотдавна, за огласяване причините за растежа на “инфектирани” при едновременна ниска смъртност. Нека отнемем килима под краката на Номенклатурата, за да не може повече да ни пречи да живеем и работим свободно и спокойно.
По-късно ще им пуснем целия списък с престъпления (в трите обзора, с детайли). Както вече написах, аз достъп вече отдавна не получавам.

                                                 Ivan Daraktchiev

https://rumble.com/vpvxkh-they-are-lying….html?mref=srt1v&mc=dosh4

Предишна статия

Огнян Стефанов: Опитват се да вкарат мен и Фрог нюз в мръсна игра!

Следваща статия

Wolfgang Wodarg

Други интересни