…мислете и за бъдещето на децата си и на нацията!

Автор: Няма коментари Сподели:
Здравейте господа!
Поради ангажираност не успях да реагирам веднага на това циркулярно писмо. Проблемите с “пландемията”, истерията и заговора с К-19 са доста, но ще се спра на някои ключови моменти, които касаят най-вече България и са доста показателни за това което се случва у нас и в световен мащаб. Единия от вас твърди, че у нас били умрели 50 000 от коронавирус, другия казва на база СЗО, че са 26 191 души. Ами нито едното е вярно, нито другото и всъщност в България никой не е умрял от коронивирус, което ще докажа с официален документ! Независими лекари-патолози от Европа (които членуват в международна организация на патолозите) твърдят същото, но да не се разпростираме нататък, че ще стане сложно.
1. Има няколко запитвания от граждани и организации до МЗ на базата на Закона за достъп до обществена информация. Едното едното е какви научни изследвания са правени в България за коронавируса, “епидемията” и “пандемията”?! Говорим именно за научни изследвания и доказателства на едно или друго, а не вестникарски и телевизионни “приказки от 1001 нощ”! Отговора е никакви такива не са правени! Изводите за вас…….
2. Второто запитване до МЗ е колко души са умрели за периода от К-19 или други щамове на коронавируса?! В приложения документ с отговора става ясно, че се води статистика за обща смъртност и отново няма никакви данни за умрели от коронавирус! Само че общата смъртност в България през последните 10 години няма промяна, даже през последната година имаме леко намаление (вероятно поради намаляване на пациентския поток към болниците поради ограниченията и карантината). Като цяло това са около 80 000 души на година, които да кажем нормално умират по най-различни причини и заболявания, включително и от нещастни случаи, инциденти и катастрофи.
3. Във връзка с т.нар. “зелени сертификати” се иска серитификат за нещо, което у нас в България нито е изследвано, нито е сертифицирано от никоя институция!? Става въпрос за препаратите внасяни и налагани за масово инжектиране на цялото население????!!! И това при наличие на Агенция по лекарствата, научни институти, Център по хигиена, БАН, Институт по заразни и  паразитни болести, лаборатории, контролни органи, РЗИ и прочие държавни и други институции; даже имаше и НОЩ (където умишлено не се водеше никаква документация)! Кво става тука да попитам аз; може да си отговорите и сами……..
След като фирми като Файзер, Астра Зенека и Модерна наричат търговските си продукти препарати, защо набодените с тях ги наричат “ваксинирани”, а не “препарирани”?!??????……..
Освен документа от МЗ прилагам и друг документ, който е част от патент за дистанционно проследяване и контрол на инжектирани с графен оксид хора. Графен оксида е силно токсично вещество с особени физически свойства, наночастици и висока електропроводимост, КОЕТО ПРИСЪСТВА В АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ “ВАКСИНИ” УЖ СРЕЩУ К-19! За да бъде обаче ефективен се налага за насищане да се прилагат три поредни дози. Веднъж инжектиран в тялото ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВЕДЕН ОТТАМ И ОСТАВА ДО ЖИВОТ! Изследвани яна независими учени показват, че графен оксида се натрупва целенасочено в мозъка, сърцето и репродуктивинте органи. По този начин вие сте маркирани и жигосани като животни с течния чип с индивидуален номер подобен на ЕГН, ДНК-то ви се променя и може да се контролират дистанционнно не само функциите на тялото и мозъка, но да се подават и определени команди и сигнали, т.е. външни дистанционни въздействия да контролират жизнените ви функции или дори да ги прекратят……..
Бъдете здрави, проявете здрав разум и не се поддавайте на глобалистка и фашизоидна пропаганда!
Не ставайте жертва на медицинския терор и геноцид.
Може да Ви коства здравето и живота; мислете и за бъдещето на децата си и на нацията!
Поздрави: д-р Дориян В. Александров
неформален кръг “Онгъл” и “България без граници”
Здравейте Докторе,
Целта на този обзор е (1) да информирам интересуващите се за ситуацията на всички фронтове в тази война, и (2) да насоча фокуса на усилията на всички върху най-наболелия проблем: лишаване Номенклатурата от претекст за налагане на извънредно положение и оттам диктат относно всичките им щуротии (квалифицирани като престъпления).
Това, което очаквам от читателите е някой, който има достъп до официални медии, да направи съобщение, предизвиквайки всеки, който отказва да схване, че комбинацията от неадекватното интерпретиране на брояч на РНК-съдържащи частици като идентификатор на инфекции със погрешно дефиниран механизъм на разпространение на вируса, води до тотално сбъркани изводи с опасни за всички последствия. Ако не можете чрез медиите директно, опитайте чрез ваши колеги познаващи “генералите от нац. щаба” (на мен като политически некоректен, думата ми е отнета).
Най-ценното в комуникацията Ви, докторе, е документа от МЗ. Ако бяхте прочели някои от моите статии за вируса, щяхте да знаете, че още от началото (април 2020) съм направил оценка на вероятните цифри за истински починали от вируса, съответно тия със вируса. Оттогава насам следя данните за която и да е било държава, особено в САЩ, откъдето има най-много податки, публикувайки ги в референциите (общо около 500 за дузината статии, които съм публикувал досега) съответните данни. Последната информация, която дойде от Италия преди броени дни, бе,че тамошните медици са ревизирали данните си и от около 130,000 сега потвърждават под 4,000 починали “от КОВИД” (останалите “със” КОВИД) – това е редукция над 30 пъти!
Сега вече имаме документирани нелегитимните действия на политиците в България, но и това е недостатъчно, при положение, че не вижда бял свят – тоест, не се изнася на всеослушание. Факт е, че множество акции на съвестни професионалисти – като тези на американски лекари (1) демонстриращи съществуването на ефикасно третиране на заболелите (противно на настояванията на престъпниците, че трябва да се чака ваксината), (2) изобличаването на стимулираната от CDC практика да се фалшифицират смъртните актове, и пр.; на групата германски патолози доказали извън всяко съмнение, че от групата починали след ваксинация пациенти поне при 40% причината е токсичността на “спайк протеина” – си останаха без каквито и да е последствия. Не само овластените не предприеха проактивни действия (които биха били насочени срещу тях самите като виновници-извършители на престъплението, но и направиха, и все още правят, всичко възможно за премахване материалите от социалните мрежи. Мас-медиите, които са техни послушни храненици, не се отклоняват от зададения им курс, “само политически коректни новини и хвалебствия за властимащите”. 
Един важен детайл: преди около 40 години една лекарка, приятелка на тогавашната ми съпруга-Фламандка, сподели, че са се примирили в борбата с “болничната бактерия”, която мутирала в по-устойчива с всяко увеличение на силата на антибиотиците. Вследствие на това, най-престижната на региона академична болница (към КУ-Льовен) приемаха, че на всеки няколко излекувани от болестта им пациенти, един ще почине от бактериална инфекция (на това място някой може да отбележи “и дробовете му ще станат на пихтия”). Затова и при разбора на потенциалните групи с принос към фалшивата смъртност още от май-юни 2020 отредих почетно място на бактериите. А тези, които четат внимателно, ще забележат, че към края на този последен обзор съм добавил референция към изследване на истинската (единствена засега в историята на човечеството, от документираната медицина) пандемия, “испанския грип” (виж прилежащата таблица). Оказва се, че обширна студия на пато анатоми върху образци вземани в периода 1920-1922 намира само бактериални патогени, но не и вирални…
И последно, още веднъж, моля, не се дефокусирайте! Прочетете какво съм написал за наночастиците в обзора и ги забравете. А този патент, който също са Ви пробутали за нещо, което да отклонява вниманието, е върху система за следене на хората чрез техните умни (по-умни от тях) телефони. Вирусът е само претекст. Това китайците го внедриха,за да следят своите граждани. Задължиха ги да носят телефоните със себе си винаги, като им дадоха държавни, безплатни. Така под претекст да спрат пандемията в Ухан прокараха успешно мероприятието. Южна Корея и Тайван направиха подобни системи. Сега тези еврейчета – понеже китайците в бързината не са мислили за това, а и Политбюро си има други грижи – гледат да си оградят територия, поне извън Азия (Китай et.al. могат във всеки момент да покажат prior art, така че там няма да търсят защита, но другаде могат, щом са им дали US Patent)…
Докторе, към момента престъпниците в няколко други Европейски страни гледат със завист към Австрия. Навсякъде има нарастване на “заразени”, понеже бавно но славно нараства броя на ваксинираните (тоест, издишващите РНК-съдържащи частици). В момента, когато им хрумне да класифицират умиращите ваксинирани като жертви на КОВИД, броят на починалите също ще нарастне официално – вж. напр.  https://blog.nomorefakenews.com/2021/11/23/a-pandemic-of-the-vaccinated/  . Добавете още някоя демонстрация (най-добре с подставени подпалвачи) и извънредното положение, тотален локдаун, тотална диктатура с принудителна ваксинация и т.н. са ни гарантирани. Някои от тях вече знаят, че малоумието им ни коства неизмерими щети, и ще опитат да избягнат наказанието.
Моля, тези, които искат да направят нещо, да опитат пробив илив медиите, или в отговорните медицински среди.
                                                        Поздрави!
Като гледам, вече сме позакъснели за България – послушковците в София, макар и служебен кабинет, са продължили обсадата до март (за да се харесат на Урсула, белким пусне нещо повече…).
                                                                                                                                   Ivan Daraktchiev
Предишна статия

The Truth About COVID-19

Следваща статия

Миллионы американцев отказываются работать, назревает глобальное восстание среднего класса

Други интересни