Част I СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Автор: Няма коментари Сподели:
Антъни Фаучи е директор на Националния институт по алергични и инфекциозни заболявания на САЩ!
Този човек и действията му са подкрепени от всички правителства, различни международни организации – включително ООН и СЗО, включително всички васкинирани и пр. с действията си относно общата ситуация!
––––––––––––
МНОГОСТРАННАТА МОНЕТА!
От кучета и маймуни, през експерименти върху сираци от СПИН, до началото на ПДК-19
– Националните институти по здравеопазване изненадващо признаха, че финансират изследвания за повишаване на функцията на коронавирусите на прилепите в китайската лаборатория в Ухан – въпреки че д-р Антъни Фаучи многократно настоява пред Конгреса, че не се е случило такова нещо.
Безвъзмездната помощ от 3,1 милиона долара беше отпусната за петгодишен период между 2014 и 2019 г. След като финансирането беше подновено през 2019 г., то беше спряно от администрацията на Тръмп през април 2020 г.
– NIH на Антъни Фаучи също финансирал медицински експерименти върху сираци от СПИН в Ню Йорк през 2004г.!
Д-Р ФАУЧИ ФИНАНСИРА ЕКСПЕРИМЕНТИ С ГОНЧЕТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!
– с – „Нашите разследващи показват, че отделът на NIH на Fauci е изпратил част от безвъзмездна помощ от $375 800 на лаборатория в Тунис и заключват главите им в мрежести клетки, пълни с гладни пясъчни мухи, за да могат насекомите да ги изядат живи“, каза White Coat Waste пред Changing America.
„Те също така заключиха кучетата сами в клетки в пустинята за една нощ за девет последователни нощи, за да ги използват като стръв за привличане на заразни пясъчни мухи.
Някои от експериментите и евтаназирането на кучетата бяха проведени за разработване на ваксина за кучета срещу лайшманиоза, паразитно заболяване, което засяга кучета и хора, пише AMP. Изследването е проведено с кучета, тъй като те обикновено са домакин на лайшманиоза . След това болестта се пренесе върху хората чрез ухапвания от пясъчна муха.”
Още видео материали
–––––––––––
ДА СЕ ОСМЕЛИТЕ ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ КРИТИЧНОТО СИ МИСЛЕНЕ НАД ТЕХНИЯ ПРАГ!
„Можем да бъдем изложени на ХИВ много пъти, без да сме хронично заразени. Нашата имунна система ще се отърве от вируса в рамките на няколко седмици, ако имате добра имунна система.”, 2009 г. – Люк Монтание, носител на Нобелова награда за 2008 г. за „откриване на ХИВ“
– Индустрията за СПИН – поредната жестоко корумпирана индустрия, управлявана от абсурдна и неетична наука – наука, смесена и заразена от дискредитираната расистка наука от началото на 20-ти век – Евгеника – силно наподобяваща апартейда* по своята конструкция.
(*Апартейд – разделяне“ – буквално „отделеност“. описание на дискриминационната политическа и икономическа система и расова сегрегация, която бялото малцинство налага на небелите хора в Южна Африка. Прилага се от управляващата партия – Националната партия на Южна Африка – от 1948 г. до 1994 г.
Сегрегацията според расата в расистко законодателство на страната може да се види още през 1806 г.
Законите за неморалността от 1927 и 1950 г.
– Приети са закони, забраняващи смесените бракове, въведена е расова класификация на всички граждани и е създадена комисия, която да разглежда сложните случаи.
– През 1923 г. със Закона за черните градски райони („Black Urban Areas Act“). С този закон паспортната проверка и контролът на достъп се установяват в цялата страна като основни елементи на пространствено отделеното развитие и правовата дискриминация.
– Този закон бива разширен през 1950 г. чрез Закона за районите на групите („Group Areas Act“), който отрежда на четирите етнически групи различни области за живеене и забранява на гражданите да живеят или да имат имущество в районите на другите раси.)
– През 1953 г. е приет Законът за разделните обществени места (Separate Amenities Act), с който се въвеждат отделни плажове, обществен транспорт, болници, училища и университети.
– NIH – National Institutes of Health, август 1887 г, Националния институт по здравеопазване е основната агенция на правителството на САЩ.
– Антъни Фаучи – от 1968 година работи в Националния институт за алергии и заразни болести, а от 1984 година е негов директор.
– През 2004 г. е разкрит скандал с клиничните изпитания на NIH, международно отразена история за стотици сираци от Ню Йорк, използвани от правителствени агенции и фармацевтични компании в опити за смъртоносни лекарства срещу СПИН.
В сиропиталището децата са използвани като морски свинчета, и за период от няколко години са взети интервюта с майки, деца и работници в детския център Incarnation. Също така е интервюиран медицинския директор, проучена е документацията на FDA и публикувана медицинска литература за тестовете и използваните лекарства, които често се подават насилствено през носните и стомашните сонди на децата!
Смъртните случаи се дължат на токсичност на лекарствата! и е признато, че над 200 деца са починали!
„Ню Йорк Таймс“ изиграва важна роля в прикриването на историята!, но дори автори в УИКИПЕДИЯ прикриват всички подробности!
Не е изплащано обезщетение на никое от децата, използвани в изпитанията, или на техните семейства!
ГЛУПАКА, НЕСЪЗНАТЕЛНИЯ и К19-20-n
Антъни Фаучи, Питър Дазак (Peter Daszak), Женли Ши
NIH, EcoHealth Alliance и СЗО Корпорейшън!
– NIH признава, че е финансирано от САЩ изследвания с коронавируси в Ухан – въпреки отричанията на Фаучи!
– Националните институти по здравеопазване изненадващо признават, че финансират изследвания за повишаване на функцията на коронавирусите на прилепите в китайската лаборатория в Ухан – въпреки че д-р Антъни Фаучи многократно настоява пред Конгреса, че не се е случило такова нещо.
– EcoHealth Alliance – базирана в САЩ неправителствена организация със заявена мисия да защитава хората, животните и околната среда от възникващи инфекциозни заболявания!
Тази организация с нестопанска цел, е насочвала средства от САЩ към лабораторията в Ухан!
„Ограниченият експеримент“ на EcoHealth Alliance тества дали „шиповите протеини от естествено срещащи се коронавируси на прилепи, циркулиращи в Китай, са способни да се свържат с човешкия ACE2 рецептор в миши модел“!
– Лабораторните мишки, заразени с модифицирания вирус, „стават по-болни“ от тези, на които е даден немодифициран вирус.
Изследванията за усилване на функцията се отнасят до вируси, взети от животни, преди да бъдат генетично променени в лаборатория, за да ги направят по-преносими към хората!
Питър Дазак,- еколог на СЗО, президент на “EcoHealth Alliance”, работил съвместно с китайската професор Женли Ши.
Китайската професор по вирусология Женли Ши (жена прилеп) от Ухан, чиято работа в института в Ухан е била посветена на изследването на вирусите сред прилепите. Тя е проучвала пещери в 28 различни провинции на Китай, където е взимала проби от екскременти на прилепи. В Ухан тя била създала обширен архив с проби от вируси, типични за прилепите, съобщи “Spektrum/Scientific American”.
––––––––––––––––––––––––––
ЧИСТА ПРОБА СЛУЧЙНОСТ!?!
Китайската академия на науките и Institut Mérieux
Institut Mérieux – френска холдингова компания, собственост на предприемаческа династия от Лион, (Франция) семейство Mérieux.
Холдингът управлява следните компании:
– BioMérieux , създаден от Ален Мерьо през 1963 г., притежаван от 59%
– Mérieux NutriSciences , преименувана от придобитата базирана в Чикаго компания Silliker и включваща компаниите Biofortis и Bioagri [6], притежавани със 70% от холдинга
– Transgene „проектира и разработва терапевтични ваксини и продукти за имунотерапия за лечение на рак и инфекциозни заболявания“ и е собственост на 55% от холдинга [7]
– Advanced BioScience Laboratories, Inc, нерегистрирана компания, посветена на изследванията и развитието на инфекциозни заболявания , в частност СПИН ; изцяло собственост на холдинга [8]
– Mérieux Développement – Капитал за развитие и иновационен капитал в областта на здравеопазването и храненето
– IMAccess е компания с нестопанска цел, посветена на разработването, производството и доставката на бързи диагностични тестове за развиващите се страни , изцяло собственост на холдинга
Епидемиологичната лаборатория P4 е изградена в сътрудничество с френската биоиндустриална фирма Institut Merieux и Китайската академия на науките.
Съоръжението е сред малкото лаборатории по света, допуснати да „се справят“ с патогени от клас 4 (P4) – опасни вируси, които представляват висок риск от предаване от човек на човек!
От април 2011 г. до септември 2012 г. изследователи от Института по вирусология в Ухан събраха 117 анални тампона и фекални проби от прилепи от колония китайски рижави подковообразни ( Rhinolophus sinicus ) в град Кунминг (провинция Юнан в югозападен Китай). 27 от 117 проби (23%) съдържат седем различни изолати на SARS-подобни коронавируси, сред които два неизвестни досега, наречени RsSHC014 и Rs3367.
„Използване на обратната генетична система на SARS-CoV 2, ние генерирахме и характеризирахме химерен вирус, експресиращ пика на коронавирус на прилеп SHC014 в адаптиран към мишка SARS-CoV“
Ноември 2015 г. – щамовете на грип А H5N1, H1N1 и H7N9 и MERS-CoV,
През 2015 г. Университетът на Северна Каролина в Чапъл Хил и Институтът по вирусология в Ухан проведоха изследвания, показващи, че SHC014 може да бъде накаран да инфектира човешката клетъчна линия HeLa чрез използването на обратна генетика за създаване на химерен вирус, състоящ се от повърхностен протеин на SHC014 и гръбнакът на SARS коронавирус.
През 2013 г. беше доказано, че прилепният SARS-подобен коронавирус Rs3367 е в състояние директно да зарази човешката клетъчна линия HeLa . Това беше първият път, когато човешките клетки бяха заразени с коронавирус, подобен на SARS при прилепите в лабораторията. Щамът Rs3367, който е заразил човешките клетки, е наречен “Bat SARS-подобен коронавирус WIV”. [2]
През 2015 г. Университетът на Северна Каролина в Чапъл Хил и Институтът по вирусология в Ухан проведоха изследвания, показващи, че SHC014 може да бъде направен да инфектира човешката клетъчна линия HeLa чрез използването на обратна генетика за създаване на химерен вирус, състоящ се от повърхностен протеин на SHC014 и гръбнакът на SARS коронавирус.
–––––––––––––––––
ПРЕДИСТОРИЯ
ЕВГЕНИКА
Евгениката е набор от концепции и практики в приложната генетика, целящи подобрение на генетичните качества на група хора. Евгениката днес се разглежда, като приложна наука и биосоциално движение, целящо подобряването на човешките наследствени белези, чрез различни форми на вмешателство
Калвин Кулидж – двадесет и деветият вицепрезидент и тридесетият президент на САЩ. Подписва:
Закона за имиграцията от 1924 г., който слага ограниченията на броя на имигрантите от „по-низшите“ раси като например от Южна Европа и Азия.
Нацистите стигат в програмите си по евгеника.
Налагането на нацистката расова политика, целяща създаването на чиста арийска раса. Неин флагман става Хенрих Химлер, под чиято егида се (1935 г.) се създава организацията „Лебенсборн“ (нем. Lebensborn) – «Източник на живот». Тя се превръща в жесток инструмент на националсоциалистическата расова политика.
Привърженик на евгениката, Хенри Лафлин от влиятелната лаборатория на Cold Spring Harbour, беше малко по-малко груб. Вместо от „убийства по милост“ (както ги наричаха), той предлага просто спиране на размножаване на „неадекватните“.
Д-р Робърт Фостър Кенеди – роден в Ирландия, невролог.
Кенеди подкрепи широко разпространената евгенична стерилизация, кастрация и евтаназия на това, което той нарече „психически дефекти“.
“Фостър Кенеди, Ирландец, докато е професор по неврология в университета Корнел в Ню Йорк, твърди, че всички деца с доказана умствена изостаналост (” слабоумие “) на възраст над пет години трябва да бъдат убити”
На годишната среща на Американската психиатрична асоциация през 1941 г. той призовава за унищожаване на нелечимо тежко изостанали деца на възраст над пет години. Неговата цел беше да облекчи „крайно негодните“ и „грешките на природата“ от „агонията на живот“ и да спести на родителите и държавата разходите за грижи за тях. Той заключи, „Така че мястото за евтаназия, вярвам, е за напълно безнадеждно дефектни; грешка на природата; нещо, което изтласкваме от погледа, което изобщо не би трябвало да се вижда“
Никола Тесла – инженер и физик, изобретател.
Една от най-тревожните идеи на Тесла е вярата му в използването на евгеника за пречистване на човешката раса.
„През 2100 г. евгениката ще бъде универсално установена. В минали епохи законът, регулиращ оцеляването на най-способните, грубо премахваше по-малко желаните щамове. Тогава новото чувство за съжаление на човека започна да се намесва в безмилостните действия на природата. В резултат на това продължаваме да поддържаме живи и да отглеждаме негодни. Единственият метод, съвместим с нашите представи за цивилизация и раса, е да се предотврати размножаването на негодни, чрез стерилизация и съзнателното ръководство на инстинкта за чифтосване. Няколко европейски държави и редица държави от Американския съюз стерилизират престъпниците и лудите. Това не е достатъчно. Тенденцията на мнението сред евгенистите е, че трябва да направим брака по-труден. Със сигурност на никой, който не е желан родител, не трябва да се разрешава да произвежда потомство.“
Над 60 000 души са били подложени на стерилизация в Съединените щати.
През 1909 г. в Стокхолм е създадено „Общество по расова хигиена“, а по-късно през 1920 г. е основан и Шведският институт по расова биология, който по силата на закона за задължителна стерилизация (действащ от 1934 до 1976 г.) подлага на такива операции 62 000 души. След Германия и Швеция и Норвегия, Дания, Финландия, САЩ, Естония, Швейцария, Англия, Канада, Мексико и Япония пристъпват към такива нечовешки практики в името на едно по-добро човечество.
Евгениката и времето, в което се приема като наука, намалява след Втората световна война. Тогава хората не желаят да бъдат свързвани с геноцидни политики и стерилизационните програми, но затова пък излиза един друг термин – трансхуманизъм.
–––––––––––––––––––––––
ТРАНСХУМАНИЗЪМ –
Цели и тяхното постигане
Трансхуманизмът цели безкрайно усъвършенстване на човека чрез научно-технически прогрес. Като основни точки за достигане на тази цел могат да се отбележат:
Една от главните характеристики на трансхуманитарното движение се състои в стремежа да се преминава от традиционната медицинска парадигма, тази на терапията, към „по-висш“ модел – модела на подобряването, дори на увеличаването на човешкото същество. Всичко това е възможно, благодарение на конвергенцията (взаимодействието) между новите технологии, известни още с инициалите:
НБИК – Нанотехнологии, Биотехнологии, Информатика и Когнитивистика – (роботиката и изкуствения интелект) – радикални нововъведения, развиващи се изключително бързо. Конвергенцията на НБИК технологии набляга на това, че основната задача е поставена върху промяна на човешката природа, както и промяна на облика на човешката мисъл и самосъзнание.
За първи път терминът НБИК технологии е въведен в САЩ през 2002 г., след като Националната научна фондация на САЩ, занимаваща се със субсидиране на научни изследвания в страната, поръчва на група от 50 американски учени да създаде проект за бъдещето, който е съставен и публикуван през 2003 г.
При разработването на проекта присъстват и представители на най-новите тенденции в областта на науката и технологиите, включително и представители на направлението за трансхуманизма…. Тези мисли и идеи присъстват в такъв документ като Стратегия за развитие до 2020 г. Той е разработен от Националния съвет по разузнаването на САЩ, където е написано много ясно, че:
Задачата на елита е – използване на нови технологии, за да се създаде двустепенно общество: тези, които могат да се превърнат в постчовек и тези, които не ще могат…
– Първите – това са хората, които имат необходимите знания и съответните финансови ресурси, което означава, че те съвсем ясно са намерили такава брилянтна форма, за да обосноват своята избраност. Създава се постчовек със свръхразум,
– Вторите са тези, които не се вписват в този „свръхразум“, както казва един от представителите на трансхуманизма – Ще бъдат третирани като неуспешен експеримент.
• подкрепяне на техническия прогрес;
• изучаване на науката и техниката навреме, за да се предотвратят потенциални опасности и нравствени проблеми;
• разширяване възможностите и свободата на индивида, чрез научно-технически постижения;
• противопоставяне на организации, обявили се срещу техническия прогрес.
Технологии позволяващи изкуственото подобряване на човека:
• Допинг
• Крионика
• Ноотропни средства
• Невропротезиране
• Неврокомпютърен интерфейс
• Изкуствени органи
• Пластична хирургия
• Екзоскелет.
• Генно инженерство
• Репродуктивна технология – инвитро, 1978
• Качване и сваляне на съзнанието
• Екзокортекс.
• Киборг
Нововъзникващи технологии
• Разширена реалност
• Изкуствен интелект
• Автомобил без шофьор
• Клониране на хора
• Синтетично месо
• Микрочип имплант
• Секс роботи
• Невронна дантела
• Изследване на космоса
• Екзистенциални рискове
НАЧАЛОТО НА КРАЯ!
БАНКРУТ НА СВЕТОВНА ФИНАНСОВА И ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМИ
Към 31 август 2020 г. федералният дълг в САЩ, държан от обществото, е $ 20,83 Т (трилиона), а вътрешноправителствените активи са $ 5,88 Т, за общ национален дълг от $ 26,70 Т.
История във времето. Между 1944 и 1950 г., се случват безпрецедентни заеми за финансиране на усилията за Втората Световна война.
От приблизително $ 6,2 Т (трилиона) чуждестранен дълг, приблизително една шеста всеки се държи от Китай и Япония, всеки от които притежава около 1,1 трилиона долара
–––––––––––––––––––––
ГОДИНА 2021 – 5 ЗА 10! ИЛИ > $ 1 Т – 1 000 000 000 000 или 1012
1. Microsoft – в кризата стана най-скъпата компания в света малко над $ 2,5 Т към 08.11.2021г., за сравнение $ 1,2 Т 31.03.2020г.
2. Apple – $ 2,4 Т
3. Saudi Aramco, саудитска обществена компания за петрол и природен газ – 1,9 Т
4. Alphabet, (собственик на Google) – $ 2 Т
5. Amazon $ 1.7 Т
6. Teslа – $ 1.25 Т
Общо към момента 5 американски компании възлизат на $ 9,956 Т, почти 10 000 000 000 000 или 1013
Новаците при старите!
– Meta Platforms, новото име на Facebook, технологичната индустрия – $ 930 милиарда към 08.11.2021г. 31.08.2021 – $ 1,07Т, за сравнение 31.03.2020 – $ 475 милиарда.
– Nvidia, технологичната индустрия – $ 769 милиарда към , за сравнение $ б82 милиарда към 31.05.2019г. хардуер, видеокарти за криптовалути
– Pfizer, фарма и биотехнологичната индустрия – $ 272 милиарда към 30.10.2021г, за сравнение 31.02.2020 – $ 181 милиарда
– Moderna, фарма и биотехнологичната индустрия – $ 181 милиарда към 10.09.2021г. за сравнение 20.02.2020 – $ 6 милиарда
– Astrazeneca, фарма и биотехнологичната индустрия – $ 196 милиарда към 2.10.2021г., за сравнение $ 114 милиарда към 28.02.2020
НАСТОЯЩАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ – НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО!?
През петте десетилетия между този съдбоносен ден през 1945 г. и отварянето за подписване на Договора за Всеобхватна Забрана на Ядрените Опити (CTBT) през 1996 г., над 2000 ядрени опити бяха извършени по целия свят.
• 1945 и 1992 г. – Съединените щати 1032 теста.
• 1949 и 1990 г. – Съветският съюз 715 теста.
• 1952 и 1991 г. – Обединеното кралство 45 теста.
• 1960 и 1996 г. – Франция – 210 теста.
• 1964 и 1996 г. – Китай 45 теста.
• 1974 г. – Индия 1 тест.
Откакто Договора Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty CTBT е отворен за подписване през септември 1996 г., са проведени 10 ядрени опита:
• 1998 г. – Индия провежда два теста.
• 1998 г. – Пакистан провежда два теста.
• Корейската Народно Демократична Република проведе ядрени опити през 2006, 2009, 2013, 2016 и 2017 г.
Първата водородна бомба
На 1 ноември 1952 г. Съединените щати станаха първата страна, която изпробва водородна бомба. Тестът Castle Bravo на 1 март 1954 г. дава 15 мегатона и е най-голямото ядрено оръжие, взривявано някога от Съединените щати.
През 1961г. е проведено изпитанието на най-голямото ядрено оръжие, взривено някога, „Цар Бомба“ на Съветския съюз с прогнозен добив от 50 мегатона. Тестван е на полигона „Нова Земля“ близо до Полярния кръг.
Ядрени Арсенали
– 3000 оръжия през 1955 г.
– 37 000 оръжия до 1965 г. (САЩ 31 000 и Съветския съюз 6 000),
– 47 000 до 1975 г. (САЩ и СССР, 000 000),
– над 60 000 в края на 80-те (САЩ 23 000 и Съветският съюз 39 000).
Видове тестове
• Атмосферни тестове
• Подводни тестове
• Подземни тестове
Ядрени експлозии са взривени във всички среди: над земята, под земята и под водата. Бомби са взривени на върха на кули, бордови шлепове, окачени на балони, на земната повърхност, под вода до дълбочина от 600 метра, под земята до дълбочина над 2400 метра и в хоризонтални тунели. Тестови бомби са хвърлени от самолети и са изстреляни от ракети до 200 мили в атмосферата.
– От над 2000 ядрени експлозии, взривени по целия свят между 1945 и 1996 г., 25% или над 500 бомби са експлодирани в атмосферата.
– Подводните ядрени опити са забранени от Договора за Частична Забрана на тестовете от 1963 г.
– Договорът за частична забрана на тестовете от 1963 г. забранява ядрените опити, включително тестове за мирни цели, в атмосферата, под водата и в космоса… но не и под земята.
– Подземните ядрени опити са забранени от Договора за всеобхватна забрана на ядрени опити от 1996 г., който забранява всички ядрени експлозии на Земята.
– Между 1998 и 2017 г. бяха проведени десет ядрени опита: два от Индия и два от Пакистан през 1998 г. и шест от Корейската народно-демократична република (КНДР) през 2006, 2009, 2013 г., два през 2016 г. и през 2017 г.,
Всички 44 държави, специално изброени в Договора — тези с възможности за ядрени технологии към момента на окончателните преговори по Договора през 1996 г. — трябва да подпишат и ратифицират, преди CTBTO да може да влезе в сила.
От тях осем все още са в неизвестност:
• Китай,
• КНДР,
• Египет,
• Индия,
• Иран,
• Израел,
• Пакистан
• САЩ.
КНДР, Индия и Пакистан все още не са подписали CTBTO.
Иначе към юли 2019 г. 184 държави са подписали Договора, от които 168 са ратифицирали Договора.
Ако не искате да навлизате в подробностите, вие ставате част от проблема!!!
Част II В ТЪРСЕНЕ НА ДОБРАТА НОВИНА!
Вече е разконспирирана цялата настояща ситуация!
Известни са всички лъжливи твърдения!
Знаят се всички методи за противодействие!

                                                                                       СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Asen Dimitrov

          

“„Колкото по-издигнат е човек, толкова по-големи са страданията, изпитанията и противоречията, през които минава. Благодарете, че имате трудности, за да опознаете характера си и силата на своите убеждения. Човек трябва да е готов да пожертва всичко за Любовта, Мъдростта и Истината.“

Учителя (из „Изворът на Доброто“)”

Предишна статия

Нидерландия: Ротердам въстана срещу ковид безумието…

Следваща статия

Dan Balan – Любовь как в песнях

Други интересни