Двамата измамници Борисов и Доган успяха да измамят и Ердоган и го вкараха в тази история от която той нищо не печели

Автор: Няма коментари Сподели:

Двамата измамници Борисов и Доган успяха да измамят и Ердоган и го вкараха в тази история от която той нищо не печели.

Ами обеща ли му, че ако и той им помогне със 100-150 хиляди гласа те ще победят и ще имат власта в България, а той ще има своите генерал-губернатори в страната. Да, но на това му се казва гладна кокошка просо сънува. И така Ердоган не само че няма да има генерал губернартори, а и с тази авантюра започва с влошени отношения с България, от което само губи.

Ето виждате резултата от тази авантюра в която го вкараха измамниците. Домати хвърлени по сградата на посолството на Турция в София и манифестации. Като приятел на мюсюлманската общност в България ще кажа няколко неща.

Първо от самолет се вижда, че ДПС ще бъде държано много далеч от бъдещата власт в България. Дори да погледнем арогантноста, която дпс демонстрира с Пеевски, арогантноста на Данчо ментата и ред други арогантности, можем да разберем, че тази шайка, която си присвоява правото да предствлява тази общност, нанасая сериозни щети на цялата общност.

Нима мнозинството мюсюлмани и турци са съгласни да подкрепят мафията на Борисов, Пеевски и Доган. Виждате, че тя няма етнически цвят, Борисов, Пеевски, Данчо ментата са от българския етнос, а Доган, Карадаъй и онзи Хамид са от турският етнос.

Ами тази шайка вреди, и на двата етноса еднакво. Не е ли редно да сме заедно срещу шайката. Да, но скандалните действия в Турция създадоха имиджа, че мюсюлманите и турцие са на страната на мафията.

Създава се и напрежение между Търция и България чрез един проблем, който обслужва само шайката на Борисов, Доган и Пеевски.

Никой няма интерес от влошаване на отношенията със съседката ни. Ердоган от много акъл направи отношенията МЕЖДУ Турция и България, заложник на измамници като Борисов, Доган, Пеевски и Данчо ментата. Ама този човек системно вреди на Турция. Всеки ден и причинява вреди.

                                                                        Europeen Dialogue               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Американски учени от университета в Сейнт Луис доказаха, че след прекарана лека форма на Ковид-19 в организма остават имунни клетки, които могат да изработват антитела срещу коронавируса през целия живот…

Следваща статия

Циреят „Хемусгейт“

Други интересни