Беззаконието на мерките: с адв. Нина Ламбова и Ралица Кондова

Автор: Няма коментари Сподели:

На 19 октомври министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров въведе изискването за притежаване на зелен сертификат в България заради големия брой заболели и починали от COVID-19 и за да се избегне пълен локдаун. Това доведе до дискриминация на населението, до нарушаване на поредица от конституционни права, които засягат повече от 2/3 от гражданите. Последваха десетки жалби до прокуратурата. На 4 ноември 2021 г. влязоха в сила нови ограничителни мерки и адвокати пуснаха нови жалби.

Какво искат хората и организациите, които търсят правата си по съдебен ред?

Поканихме адвокат НИНА ЛАМБОВА и РАЛИЦА КОНДОВА, специалист в сферата на сертифицирането, да ни обяснят:
– Какви са правата ни, записани в Конституцията, които управляващите не трябва да престъпват дори в епидемична обстановка?
– Редно ли е здравите да доказват, че са здрави?
– Защо според юристите сме започнали да живеем в беззаконие?
– Имат ли право на входа на обществени сгради и магазини да ни изискват сертификат и документ за самоличност?
– Защо починалите в страната с диагноза ковид са толкова много? – Колко от тях са си отишли реално от ковид според документите, които са събрали юристите?
– Има ли дискриминация спрямо преболедували, което може да се докаже (чрез измерване на антитела или Т-клетъчен имунитет), които нямат зелен сертификат?
– Редно ли е ваксинираните да имат безсрочен сертификат, а хората с естествено придобит имунитет само година?
– Имат ли право да ни задължават да се ваксинираме?
– Каква отговорност носят управляващите, ако се докаже, че решенията, които вземат днес, се окажат пагубни в бъдеще? Може ли след време да има втори Нюрнбергски процес?

На тези и на много други горещи въпроси ще отговорят адвокат Нина Ламбова и одиторът Ралица Кондова.

Нина Ламбова е дългогодишен юрист с опит като практикуващ адвокат и държавен служител във всички области на гражданското и административното право. Тя е в списъка на арбитрите на Международния арбитражен съд към Алианс за правно взаимодействие. Била е главен секретар на Столична община – Район „Оборище“, директор на областна дирекция по земеделие, консултант в Министерство на земеделието и храните, публичен изпълнител в Национална агенция за приходите, помощник-нотариус. Има десетки квалификации, включително по антикорупция към Военна академия „Г.С.Раковски“. Създател е и подкрепя сдружения с нестопанска цел в областта на изкуството и културата, в спорта и в земеделието. Поддържа Youtube канал NOTORIUS CAUSA за помощ в областта на гражданските права.

Ралица Кондова от 12 години работи в сферата на сертификацията и оценяване на съответствието. Тя е квалифициран одитор по ISO 9001:2015 (системи за управление на качеството) и ISO 14001:2015 (системи за управление на околната среда). Има задълбочени познания върху различните сертификационни и акредитационни схеми по различни стандарти.

https://www.youtube.com/watch?v=WNLIS-x7zhI

Забележете какво са измислили тия престъпници облечени във власт – значи всеки, който е бил в досег с болен от ковид-19 се води болен от ковид-19. Това е според наредбата за регистъра на болните от ковид-19.

По този начин цял клас, в който има само един болен (потвърден с положителен тест) от ковид-19 също се води болен от ковид-19 (въпреки че няма други болни)!

Разбирате ли сега каква стъкмистика си правят?

Удобно да измислят нови и нови вълни от фиктивни болни от ковид-19.

С върхът на химикалката си създават толкова болни колкото са им нужни, за да ви КОНТРОЛИРАТ!

Предишна статия

Костадин Костадинов казва истината за това, как се манипулира обществото в България

Следваща статия

„ТЕ“ НЕ МОГАТ ДА НИ СПРАТ!

Други интересни