Модно дамско бельо за зимата на 2021-2022(Magazin MONIC)

Автор: Няма коментари Сподели:

Модно дамско бельо за зимата на 2021-2022
Както всяко друго облекло, така и бельото си има своите модни тенденции и посоки, които във всеки нов сезон диктуват правилата за избор на тази интимна част от нашия гардероб. В тази статия ще ви запознаем с модните предложения за зимно бельо.
Съвременната мода предлага различни модели бельо, подходящи за всякакъв тип фигура и всякакви предпочитания. За сезона есен-зима 2021-2022 ще бъдат модерни комплекти бельо/https://magazinmonic.com/category/belo/ както в базови цветове, така и в богати, ярки нюанси.

Така жените ще могат да избират модели според повода, настроението си, дори според времето.
За специални поводи може да търсите бельо в черно, бяло, червено или розово. За ежедневието – неутралните цветове и телесните бежови нюанси са по-подходящи.
Любителките на ексклузивно бельо могат да избират красиви комплекти в изумрудени, лилави, алени и бордо нюанси, както и в цвят марсала или пудра. Определящ е материалът, от който са изработени, защото осигурява комфорт и устойчивост на износване. Предлага се коригиращо бельо, сутиени, които придават допълнителен обем, термобельо, предпазващо от студ.

Що се отнася до бикините, в допълнение към обичайните фишове и прашки, моделите са под форма на къси панталонки, бикини тип бразилиана или стринг. Мега популярни ще бъдат изделията с висока талия и дантелени или мрежести вложки, както и с цепки или допълнителни елементи.
Любителките на необичайни опции за бельо трябва да обърнат внимание на бодита с различна горна част – топ, с или без тънки презрамки. Предимството на модното боди е, че може не само да се носи като бельо, но и като топ под яке или костюм с панталон. Много впечатляващ и секси образ.
За специални вечери си струва да изберете специални комплекти, подходящи за дълбоко деколте, за изрязан гръб или други варианти на горната дреха. Като декор дизайнерите използват различни елементи като мрежести, дантелени, сатенени вложки, панделки и връзки, подплати и цепки.
Тенденцията на ретро бельото е представена от бикини с висока талия, които изглеждат перфектно и коригират фигурата, ако е необходимо.

Към бикините моделиерите предлагат сдържан лиф, който лаконично подчертава всички прелести на женските гърди. Модните винтидж комплекти са не само много красиви, но се отличават със здравина и качество на използваните фитинги. Често ретро бельото е украсено с панделки, мъниста, дантела. Ако се използва щампа, това е ярък цветен модел, който стои чудесно върху фигурите на младите дами.
Модният спортен шик и ежедневното бельо предлагат много гъвкавост и практичност. Поастелни цветове, естествени материали и удобни стилове – ще се харесат на всяка жена.
Дизайнерите препоръчват да се спазват редица условности при избора на бельо. Цветът и структурата му не бива да се виждат под горната дреха. Комплектът трябва да подчертава предимствата на фигурата, за което особено допринася точният закупен размер.
Съвременната мода предлага бюстието като елемент на бельо, заради неговите функции и ефектен вид. То поддържа гърдите и тяхната форма, съхранява стойката.

За есенно-зимния сезон на 2021-2022 дизайнерите препоръчват да се носят бикини и сутиени от памук, коприна и дантела. Сутиените имат опции с или без презрамка. Изготвяйки новите модели, те залагат на женственост и практичност, на комфорт и изтънченост.

                            https://magazinmonic.com/category/belo

Предишна статия

1986 год, вот это были фильмы!

Следваща статия

Китайците завзеха Сибир и езерото Байкал

Други интересни