РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО Е ПЛАШЕНЕТО И БЪРЗАНЕТО!

Автор: Няма коментари Сподели:

РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО Е ПЛАШЕНЕТО И БЪРЗАНЕТО! ПАРИЧКИТЕ! КАКВО НЕ ВИ КАЗАХА!

Днес истерията се задълбочи! Лекарският съюз, който никога не е бил съюз, заедно с МЗ решиха да истеризират, достигайки местния пик на лъжи.

Пропускайки да ви кажат:

Колко и колко тежки неНезначителни реакции има след поставянето на набедената за ваксина експериментална течност, пристигаща отвъд океана! Ако ви го кажат всичко, ще спрете сами! И колко са починали млади прави и здрави, на които е сложена поне една екперименталка. И че ваксинационни цикли не съществуват!!! Други цикли има!

Броя на съобщените починали е събиран от 14.00 ч. в събота до края на понеделника – вчера! И 310 съвсем не е число за 3 дни и не са починали от КОВИД, питайте патолозите, като започнете от д-р Алексов. Министърът има интервю с него правено!

Не ви казват, че като ви се примолват да се „ваксинирате“, тоест да участвате в експеримента с тялото си, никой не носи отговорност ако пострадате. Само вие сте си виновен/а и обезщетение за вас или близките ви няма! Опитаха се ви кажат, че ако не сте в експеримента, може да плащате за лечението си – не мина, щото самият министър е правил закона за осигуряването.

Да не мислите, че това с Кислорода и болниците е по медиите, щото е реално съществуващ проблем? Не, а за да ви уплашат, че ако се разболеете няма и да ви погледнат, щото нямат кислород, лекарства имат, щото идват от групата на създалите експериментралките, но, вижте, това с кислорода си е друго, основен газ на живота. Не бяха нагазили тоя бизнес и него хванаха.

Лабораториите са задръстени от хора, които работят за 1000 лева на месец, но медицинските инспектори ги плашат, че ще ги глобят цяла заплата. Сега не можем да си гледаме истинските болни, а непоглеждането им води точно до повишена смъртност, но от друго!

Не на последно място, вижте това видео от румънския евродепутат, договора, сключен за вашите пари не се дава!  А на мен едно птиче от ИАЛ ми прошушна, че срока на над 800 000 дози ваксини , изтича на 25.11.2021.

Разбирате ли сега защо е плашенето и бързането! Паричките!


А иначе по-добре да ги хвърлят, отколкото да се застрашите! Все пак съмнителните гъби, не ги готвим, нали!?

Мислете! А, забравих да напомня, пазете децата от тестване и не дай си боже и те да са в кохортата на екперимента с уж-ваксините!

                         Д-р Георги Тодоров                                  https://afera.bg/

Предишна статия

Причинителят на Ковид НЕ е вирус

Следваща статия

Ние обаче питаме изброените дотук отговорни фактори: Обсъжда ли се с НАТО и САЩ изграждане на военноморска база по черноморското ни крайбрежие?

Други интересни