Анастасия Гешева: Който иска, да се ваксинира. Който не иска, да не се ваксинира. Кое е сложното?

Автор: Няма коментари Сподели:

Анастасия Гешева:

Който иска, да се ваксинира.

Който не иска, да не се ваксинира.

Кое е сложното?

Внедряването на каквито и да било рестрикции по отношение на правото да се полага труд и заплащането му и във връзка с въпроса за ваксиниране на трудещите се, продължавам да изпитвам много сериозно учудване от лекотата, с която европейският и английският свят смятат да се разправят с НЕЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТРОВИТЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО.
Който иска, да се ваксинира.
Който не иска, да не се ваксинира.
Кое е сложното?

Уволнения и спиране на заплатата, както и невъзможност да работиш – това са такива крайни мерки, че направо се чудя толкова ли оглупя светът?

Искам веднага да кажа, че такова отношение към народите ще доведе до много бърз крах на икономиките с НЕПРЕДВИДИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ.

Такова чудо животът на Земята не е виждал – Да не позволяваш на хората да работят. Винаги е било точно обратното – Всяка власт, известна в човешката история, има нужда народът да и работи и то много. А сега ще се сблъскаме с власт, която УМИШЛЕНО ИСКА ДА ПРИНУЖДАВА ХОРАТА ДА НЕ РАБОТЯТ. Ще им пречи даже да работят.

От тук следват няколко извода:
Как държавата ще събира данъци, с които се издържа целия народ?
Как ще осигурява стабилността, ако се допусне такова масово уволнение на хора?
Ако работодателят остане без работници, как ще оцелее икономически?
Каква ще е тази власт, която БУКВАЛНО СЕ САМОУБИВА като пречи на тези, които я хранят, да я нахранят?

Много бих искала тези въпроси да бъдат разгледани детайлно и обсъдени навсякъде, където се чуват подобни призиви в този глупав ЕС. Просто да се обясни как ще съществува обществото. Тези въпроси нямат абсолютно нищо общо с вируса, те са свързани само и единствено със стремежа на ФармаМафията да продава ваксини.

Просто седя и си мисля. Имаш бизнес, развит, да предположим добре работещ. Работниците не искат да се ваксинират и ти по желание или принуден от държавата ги освобождаваш. Трябва да намериш нови, докато ги обучиш, ти си загинал. Освен това само си представете какво се случва с критериите за кандидатстване за работа, когато тази тотално глупава стратегия да не допускаш неваксинирани да работят, превръща ваксинирането във водещ критерий, задминаващ ценз, стаж, опит и качества.

Представете си – Имаш супер сериозен кандидат с много достойнства, но е неваксиниран. Имаш кретен без качества, но ваксиниран. Питам, Кой би избрал така работниците си за своя бизнес? Какво би постигнал един бизнес по този начин? Какво ще се случи с икономиките на държавите при такива условия?

Аз пак ще отговоря директно – Това означава смърт за бизнеса, смърт за икономиката на държавата и смърт за самата държава.

Най-важното за финал.
Подочух от главния талибан, финансовият мениджър на Дълбоката Държава Бил Гейтс, че смятали да премъхнат властовите центрове в държавите и да премахнат партиите. Тоест, тези лумпени, най-глупавите хора на планетата Земя, искат да унищожат самата държавност.
Сещате ли се как би изглеждало това нещо на яве?
Защото аз мога и това да ви покажа:

Прогноза за населението по държави – 2025: Deagel-2025-Forecast-by-Country.pdf

                                                                                                    Анастасия Гешева

http://www.budnaera.com/202103f/2131281.html#google_vignette

Предишна статия

Шоуто, което Китайската комунистическа партия не иска да видите

Следваща статия

Ковид-19 в Италия: статистиката показва мащаба на престъпното безумие нар. мерки и ограничения

Други интересни