30 факта, които трябва да знаете за „пандемията“…

Автор: Няма коментари Сподели:

1 част: „смърт от ковид“ и смъртност

1. Процентът на оцеляване от „ковид“ е по-голям от 99%. От началото на пандемията правителствените медицински експерти направиха всичко възможно за да подчертаят, че по-голямата част от населението не е в никаква опасност от ковид.

Проф. Ангелов: COVID не е особено опасна инфекция и никога не е била третирана като такава

Почти всички проучвания за смъртността от инфекция с ковид са дали между 0,04% и 0,5%. Което означава, че процентът на оцеляване от ковид е най-малко 99,5%.

2. Няма никаква необичайна свръх-смъртност. Британската преса нарече 2020 г. „най-смъртоносната година от Втората световна война“, но това е подвеждащо, тъй като пренебрегва огромното увеличение на населението оттогава. По-разумна статистическа мярка за смъртността е стандартизираната по възрастта смъртност:

По тази мярка, 2020 г. не е дори най-лошата за смъртност … от 2000 г. е така Всъщност от 1943 г. само 9 години са по-добри от 2020 г.

По същия начин в САЩ за 2020 г. е само на нива от 2004 г .:

За подробна разбивка на това как повлия ковид на смъртността в западна Европа и САЩ. Моля, натиснете тук и тук. Увеличаването на смъртността, която видяхме, може да се дължи на причини, които са по-различни от тези на ковид.

3. Броят на „смъртността от ковид“ е изкуствено завишен. Държавите по света определят за „смърт от ковид“ като „смърт от всякакви други причини в рамките на 28/30/60 дни след положителен тест“.

Здравни служители от Италия, Германия, Великобритания, САЩ, Северна Ирландия и други вече са признали тази практика:

Премахването на всяка разлика между смъртта от ковид и смъртта от нещо друго след положителен тест за ковид естествено ще доведе до свръх брой на „смъртност от ковид“. Британският патолог д-р Джон Лий предупреди за това „значително надценяване“ още през пролетта. Други големи източници също го съобщават.

Като се има предвид огромният процент на „без симптомни“ инфекции с ковид, известното разпространение на тежки съпътстващи заболявания и възможността за фалшиви резултати от тестовете, това прави смъртните данни от ковид изключително ненадеждна статистика.

4. По-голямата част от смъртните случаи от ковид имат сериозни съпътстващи заболявания. През март 2020 г. италианското правителство публикува статистика, която показва, че 99,2% от смъртните случаи от ковид са имали поне една тежка съпътстваща болест.

Те включват рак, сърдечни заболявания, деменция, болест на Алцхаймер, бъбречна недостатъчност и диабет (наред с други). А повече от 50% са имали три или повече сериозни съпътстващи заболявания.

Този модел е прилаган във всички страни по време на „пандемията“. Искането на FOIA от октомври 2020 г. до английската ONS разкри, че по-малко от 10% от официалния брой на „смъртните случаи от ковид“ са били с единствена причина за смърт причинена от ковид.

5. Средната възраст на „смърт от ковид“ е по -голяма от средната продължителност на живота. Средната възраст на „смърт от ковид“ във Великобритания е 82,5 години. В Италия е 86. Германия, 83. Швейцария, 86. Канада, 86. САЩ, 78, Австралия, 82.

В почти всички случаи средната възраст на „смърт от ковид“ е по -висока от очакваната продължителност на живота в страната.

Като такава, в по-голямата част от света „пандемията“ е оказала малко или никакво влияние върху продължителността на живота. Сравнете това с испанския грип, който отбеляза 28% спад в продължителността на живота в САЩ, за малко повече от година. [източник: cdc.gov]

6. Смъртността от ковид отразява точно кривата на естествената смъртност. Статистическите проучвания от Обединеното кралство и Индия показват, че тази крива следва почти еднаква тази на очакваната смъртност:

Рискът от смърт „от ковид-19“ следва почти точно вашия основен риск от смърт като цяло.

Малкото увеличение за някои от по-възрастните възрастови групи може да се обясни с други фактори.

7. Налице е огромно увеличение на използването на „незаконни“ заповеди, които са за да не се съживяват пациентите. НПО-та и правителствените агенции съобщават за огромно увеличение на използването на такива заповеди през последните двадесет месеца.

В САЩ болниците считат за „универсална заповед“ всеки пациент, който е дал положителен тест за ковид, а медицинските сестри, които подават сигнали, признават, че системата на тези заповеди е била злоупотребявана в Ню Йорк.

Вижте и: Как убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“!

Във Великобритания се наблюдава „безпрецедентно“ увеличение на „незаконните“ заповеди, с които да не се съживяват хора с увреждания, а консултациите с общопрактикуващи лекари изпращат писма до не-терминални пациенти с препоръка да подписват заповеди за съживяване, докато други лекари приписват „общите заповеди“ за домове за възрастни хора.

Проучване на Университета в Шефилд установи, че повече от една трета от всички „подозирани“ за пациенти с ковид имат тази заповед да не се съживяват, прикрепена към тяхната диаграма в рамките на 24 часа от постъпването в болницата.

Широкото използване на принудителни или незаконни заповеди за това да не се съживяват пациенти може да обясни всяко увеличение на смъртността през 2020/21 г.

2 част: блокиранията

8. Загражденията не предотвратяват разпространението на болестта. Няма почти никакви доказателства, че блокирането има някакво въздействие върху ограничаването на „смъртните случаи от ковид“. Ако сравните регионите, които са блокирани, с регионите, които не са го направили, няма да видите никакви модели.

„Смърт от ковид“ във Флорида (без блокиране) и смърт от същото в Калифорния (с блокиране)
„Смъртни случаи от ковид“ в Швеция (без блокиране) и смърт от същото във Великобритания (с блокиране)

9. Бягането на биковете убива хора. Има сериозни доказателства, че блокадите чрез социални, икономически и други увреждат общественото здраве и са по-смъртоносни от „вируса“.

Д-р Дейвид Набаро, специален пратеник на Световната здравна организация за ковид-19, описа затварянията като „глобална катастрофа“ още през октомври 2020 г .:

„Ние, в Световната здравна организация, не препоръчваме затварянията като главно условие за контролирането на вируса […] което изглежда, че може да удвои бедността по света до края на годината. Също можем да удвоим детското недохранване […] Това е ужасна световна катастрофа.“

Доклад на ООН от април 2020 г. предупреждава за смъртта на 100 000 деца поради икономическото въздействие от блокиранията (локдауните), докато десетки милиони други са изправени пред възможни ситуации на бедност и глад.

Безработицата, бедността, самоубийствата, алкохолизмът, употребата на наркотици и други социални и психологически кризи нарастват по целия свят. Докато пропуснатите или забавени операции и „скрининги“ ще предизвикат повишена смъртност от сърдечни заболявания, рак и др. в близко бъдеще.

Въздействието от блокиранията обясняват малките увеличения на завишената смъртност.

10. Болниците никога не са били прекалено претоварени. Основният аргумент, използван за защита на блокировките, е, че „изравняването на кривата“ би предотвратило бързия приток на случаи и би защитило здравните системи от срив. Но повечето здравни системи никога не са били близо до колапс.

През март 2020 г. беше съобщено, че болниците в Испания и Италия са препълнени с пациенти, но това се случва всеки грипен сезон. През 2017 г. испанските болници бяха на 200% капацитет, а през 2015 г. пациентите са спали по коридорите. Статия от JAMA, публикувана през март 2020 г., установява, че италианските болници „обикновено работят с 85-90% капацитет през зимните месеци“.

Във Великобритания, NHS редовно се натоварва до пречупване през зимата.

Като част от своята политика за ковид, NHS обяви през пролетта на 2020 г., че ще „реорганизира болничния капацитет по нови начини, отделно на пациенти с ковид и не-ковид“, и че „в резултат на това болниците ще изпитат натиск върху капацитета при по-ниска обща заетост проценти, отколкото биха били преди.“

Това означава, че са премахнати хиляди легла. [коментар: Сещате ли се за 500 легла в „Арена Армеец“ могат да поемат болни от коронавирус?] По време на предполагаемата смъртоносна пандемия намалиха максималната заетост на болниците. Въпреки това, NHS никога не е чувствала натиск извън типичния грипен сезон и понякога е имала 4 пъти повече празни легла от нормалното.

И в Обединеното кралство, и в САЩ, милиони бяха изразходвани за временни болници за спешна помощ, които никога не са били използвани. [коментар: Както видяхте и примера с леглата в „Арена Армеец“]

3 част: PCR тестовете

11. PCR тестовете не са предназначени за диагностициране на заболяване. Тестът с обратна транскриптаза, полимеразна верижна реакция (RT-PCR) е описан в медиите като „златен стандарт“ за диагностика на ковид. Но нобеловия лауреат и изобретател на процеса никога не е имал намерение да се използва като диагностичен инструмент, казвайки го публично:

„PCR е просто процес, който ви позволява да правите много неща. Той не ви казва, че сте болни или че нещо, с което се озовахте с него, ще ви нарани или нещо подобно.“

12. За PCR тестовете се знае, че са неточни и ненадеждни. Известно е, че PCR тестовете са „златен стандарт“ за ковид-19, но дават много фалшиви положителни резултати, като реагират на ДНК материала, който не е специфичен за Sars-Cov-2.

Китайско проучване установи, че един и същ пациент може да получи два различни резултата от един и същи тест в един и същи ден. В Германия е известно, че тестовете са реагирали на вируси на обикновена настинка. Проучване от 2006 г. установи, че PCR тестовете за един вирус реагират и на други вируси. През 2007 г. разчитането на PCR тестването доведе до „огнище“ на коклюш, което никога не е съществувало. Някои тестове в САЩ дори реагираха на пробата с отрицателна контрола.

Покойният президент на Танзания Джон Магуфули представи проби от козе, папая и моторно масло направени с PCR тест и всички те бяха положителни за ковид.

Още през февруари 2020 г. експертите признаха, че тестът е ненадежден. Д-р Уанг Ченг, президент на Китайската академия за медицинските науки, заяви пред китайската държавна телевизия, че „точността на тестовете е само 30-50%.“ Собственият уебсайт на австралийското правителство заяви, че „Има ограничени доказателства за оценка на точността и клиничната полезност на наличните тестове за COVID-19.“ Португалски съд постанови, че PCR тестовете не са „надеждни“ и не трябва да се използват за диагностика.

Вижте още и: Австрийският съд: PCR-тестa не е подходящ за диагностика

Можете да прочетете подробни разбивки на неуспехите при PCR тестване туктук и тук. Както и: PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени

13. Стойностите на Ct на PCR тестовете са твърде високи. PCR тестовете се провеждат на цикли, броят на циклите, които използвате за да получите резултата, е известен като „праг на цикъла“ или Ct стойност. Кари Мулис каза: „Ако трябва да преминете над 40 цикъла […], нещо много не е наред с вашия CRP.“

Ръководствата на MIQE PCR са съгласни, като се казва: „[Ct] стойности, по-големи от 40, са подозрителни поради неявна ниска ефективност и обикновено не трябва да се отчитат“, а самият д -р Фаучи дори призна, че някои от повече от 35 цикъла почти никога не могат да се култивират .

Д -р Джулиет Морисън, вирусолог от Калифорнийския университет, Ривърсайд, каза за Ню Йорк Таймс: „Всеки тест с праг на цикъл по-голям от 35 е твърде чувствителен … Изненадана съм, че хората смятат, че 40 [цикъла] могат да представляват положителен резултат … При по-разумно ограничение би било 30 до 35 ″.

В същата статия д-р Майкъл Мина от Харвардското училище по обществено здраве каза, че границата трябва да бъде 30, а авторът продължава да посочва, че намаляването на Ct от 40 на 30 би намалило „случаите на ковид“ от някои държави на цели 90%.

Собствените данни на CDC показват, че не могат да се култивират проби с 33 цикъла, а Институтът Роберт Кох в Германия казва, че всичко над 30 цикъла е вероятно да бъде заразно.

Въпреки това е известно, че почти всички лаборатории в САЩ тестват поне 37 цикъла, а понякога и до 45. „Стандартната оперативна процедура“ на NHS за правилата за PCR тестване определя границата от 40 цикъла.

Въз основа на това, което знаем за стойностите на Ct, повечето резултати от PCR тестове са в най-добрия случай – съмнителни.

14. PCR тестове, допуснати от Световната здравна организация, дават фалшиви положителни резултати (два пъти). През декември 2020 г. СЗО публикува информационен меморандум за процеса на PCR, инструктиращ лабораториите да се пазят от високи стойности на CT, които причиняват фалшиво положителни резултати:

„Когато пробите показват висока стойност на Ct, това означава, че са необходими много цикли за откриване на вируса. При някои обстоятелства е трудно да се определи разликата между фоновия шум и действителното присъствие на целевия вирус.“

След това, през януари 2021 г., СЗО издаде още една бележка, този път предупреждава, че „асимптоматичните“ положителни PCR тестове трябва да бъдат повторени, тъй като това може да бъде фалшиво положително:

„Когато резултатите от теста не съответстват на клиничната картина, трябва да се вземе нова проба и да се тества отново, като се използва същата или различна NAT технология.“

15. Научната основа за доказателствата за ковид е съмнителна. Предполага се, че геномът на вируса Sars-Cov-2 е секвениран от китайски учени през декември 2019 г., след което е публикуван на 10 януари 2020 г. По-малко от две седмици по-късно немските вирусолози (Кристиан Дростен и др.) Са използвали генома за създаване на есета. за PCR тестове.

Те написаха статия „Откриване на новия коронавирус 2019 (2019-nCoV) чрез RT-PCR в реално време, която беше изпратена за публикуване на 21 януари 2020 г. и след това приета на 22 януари. Което означава, че документът е бил „проверен по партньорски“ за по-малко от 24 часа. Процес, който обикновено отнема седмици.

Оттогава консорциум от над 40 учени поиска оттеглянето на статията и изготви обширен доклад, описващ 10 основни грешки в методологията на статията.

Също така поискаха публикуването на доклада за тази проверка на списанието, за да покажат, че статията действително е преминала през процеса на партньорска проверка. Списанието все още не е доставено.

Анализите на Корман-Дростен са коренът на всички Ковид-19 PCR тестове в света. Ако въпросът е съмнителен, всички PCR тестове също са под въпрос.

4 част: «А-СИМПТОМАТИЧНА ИНФЕКЦИЯ»

16. Повечето инфекции с ковид са „безсимптомни“. Към март 2020 г. проучвания, проведени в Италия, показват, че 50-75% от положителните тестове за ковид нямат симптоми. Друго проучване от август 2020 г. във Великобритания установи, че до 86% от „пациентите с ковид не са имали никакви вирусни симптоми.

Буквално е невъзможно да се направи разлика между „асимптоматичен случай“ и фалшив положителен резултат от теста.

17. Има много малко доказателства в подкрепа на предполагаемата опасност от „безсимптомно предаване“. През юни 2020 г. д-р Мария Ван Керхове, ръководител на звеното за нововъзникващи болести и зоонози в СЗО, каза:

„От данните, с които разполагаме, все още изглежда рядко, че асимптоматичен човек може да предава на второ лице“.

Мета-анализ на проучванията на ковид, публикуван от Journal of the American Medical Association (JAMA) през декември 2020 г., установи, че асимптоматичните носители имат по-малко от 1% шанс да заразят другите хора в дома си. Друго проучване, проведено върху грип през 2009 г., установи:

„… Ограничени доказателства, подсказващи значението на [безсимптомното] предаване. Ролята на асимптоматични или пресимптомни инфектирани с грип лица в предаването на болестта може да е надценена … «

Като се имат предвид известните недостатъци в PCR тестовете, много „асимптоматични случаи“ могат да бъдат фалшиво положителни.

5 част: ВЕНТИЛАТОРИ

18. Вентилацията НЕ е лечение за респираторни вируси. Механичната вентилация не е и никога не е била препоръчвано лечение за респираторни инфекции от всякакъв вид. В първите дни на пандемията много лекари поставиха под въпрос използването на вентилатори за лечение на „ковид“.

Пишейки в The Spectator, д-р Мат Строс заяви:

„Вентилаторите не лекуват никакви болести. Те могат да напълнят дробовете ви с въздух, когато не можете да го направите сами. Те са свързани с белодробни заболявания в общественото съзнание, но това всъщност не е най-честото или подходящо приложение.“

Германският пулмолог д-р Томас Вошар, президент на Асоциацията на пневматологичните клиники, каза:

„Когато прочетохме първите проучвания и доклади от Китай и Италия, веднага се зачудихме защо интубацията е толкова често срещана там. Това противоречи на нашия клиничен опит с вирусна пневмония.

Въпреки това СЗОCDCECDC и NHS „препоръчаха“ пациентите с ковид да бъдат вентилирани, вместо да използват неинвазивни методи.

Това не беше медицинска политика, предназначена за по-добро лечение на пациентите, а по-скоро за намаляване на хипотетичното разпространение на ковид чрез предотвратяване на пациентите да издишват аерозолни капчици.

Имайки предвид изложената по-горе информация, допълвам:
Част от отговора на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев на въпрос на н.п. Мария Цветкова, публикувано в Министерство на здравеопазването на 22 май 2020 г. казва:

„Министерството на здравеопазването изпълнява проект BG 16 RFOP 001-4.003 „Борба с COVID-19“ по Оперативна програма „Региони в растеж“, по който е предвидено да се доставят на държавни лечебни заведения 317 броя апарати за изкуствена белодробна вентилация.“

19. Вентилаторите убиват хора. Поставянето на човек с грип, пневмония, хронична обструктивна белодробна болест или друго състояние, което ограничава дишането или засяга белите дробове с вентилатор, няма да облекчи нито един от тези симптоми. Всъщност това почти сигурно ще влоши ситуацията и ще убие много пациенти.

Интубационните тръби са потенциален източник на инфекция, известна като „пневмония, свързана с вентилатор“, която според проучвания засяга до 28% от всички хора, които използват вентилатори, и убива 20-55% от заразените.

Механичната вентилация също уврежда физическата структура на белите дробове, което води до „белодробно увреждане, предизвикано от вентилатор“, което може драстично да повлияе на качеството на живот и дори да доведе до смърт.

Експертите изчисляват, че между 40 и 50% от вентилираните пациенти умират, независимо от заболяването им. В световен мащаб между 66 и 86% от всички пациенти с Covid, които са били поставени на вентилатори – са починали.

Според „медицинска сестра под прикритие“ вентилаторите са били използвани толкова неправилно в Ню Йорк, че са унищожавали белите дробове на пациентите:

Тази политика беше в най-добрия случай небрежност и в най-лошия – умишлено убийство.

Тази злоупотреба с вентилаторите може да обясни всяко увеличение на смъртността през 2020/21 г.

6 част: МАСКИТЕ

20. Маските не работят. Най-малко дузина научни изследвания показват, че маските не правят нищо за да спрат разпространението на респираторни вируси.

Мета-анализ, публикуван от CDC през май 2020 г., установи, че „няма значително намаляване на предаването на грип с използването на маски“.

Друго проучване с повече от 8 000 субекта установи, че маските „не изглеждат ефективни срещу лабораторно потвърдени вирусни респираторни инфекции или клинична респираторна инфекция“.

Буквално има твърде много за да ги цитирате, но можете да ги прочетете: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] Или да прочетете резюме по SPR тук.

Или:
Изследване показва, че има опасни химикали в маските!,
Група родители изпратиха маските на децата си в лаборатория,
Светът страда от огромно налудничаво разстройство,
Маски за лице в ерата на COVID-19: Здравна хипотеза

Въпреки че има някои проучвания, които твърдят, че маските работят за ковид, всички те имат сериозни недостатъци. Единият разчиташе на данни от анкети, отчитани самостоятелно. Друг беше толкова лошо проектиран, че група експерти поискаха неговото премахване. Една трета беше оттеглена, след като прогнозите му се оказаха напълно погрешни.

СЗО поръча свой собствен мета-анализ в The Lancet, но това проучване разглежда само маските N95 и само в болници. [За пълно обобщение на неправилни данни от това проучване, щракнете тук].

Освен научните доказателства, има много реални доказателства, че маските не правят нищо, за да спрат разпространението на болестта.

Например Северна Дакота и Южна Дакота имат почти идентични номера на случаите, въпреки че единият има заповед за носене на маски, а другият не:

В Канзас, областите без наредби за носене на маски всъщност имаха по-малко „случаи“ на ковид от тези, които ги задължаваха с маски. И въпреки, че маските са много често срещани в Япония, те имаха най-тежката грипна епидемия от десетилетия през 2019 г.

21. Маските са вредни за вашето здраве. Носенето на маска за дълги периоди от време, носенето й повече от веднъж и други аспекти на маските от плат могат да бъдат вредни за здравето. Наскоро Международният вестник за екологични изследвания и обществено здраве публикува дълго проучване за вредните ефекти от използването на маски.

Д-р Джеймс Мийхан съобщи през август 2020 г., че наблюдава увеличаване на бактериалната пневмония, гъбичните инфекции и обривите по лицето.

Известно е също, че маските съдържат пластмасови микрофибри, които увреждат белите дробове при вдишване и могат да бъдат потенциално канцерогенни.

Децата, носещи маски, стимулират дишането през устата, което води до деформации на лицето.

Хората по света са припадали поради отравяне с CO2, докато носят маските си, а някои деца в Китай дори са претърпели внезапен сърдечен арест.

22. Маските са лоши за планетата. Милиони и милиони маски за еднократна употреба са използвани месечно повече от година. Доклад на ООН установи, че пандемията ковид-19 вероятно ще доведе до удвояване на пластмасовите отпадъци през следващите няколко години, а по-голямата част са маски за лице.

Докладът продължава да предупреждава, че тези маски (и други медицински отпадъци) ще запушат канализационните и напоителните системи, оказвайки въздействие върху общественото здраве, напояването и земеделието.

Проучване на университета в Суонзи установи, че „тежките метали и пластмасовите влакна се отделят, когато маските за еднократна употреба се потапят във вода“. Тези материали са токсични както за хората, така и за дивата природа.

7 част: ВАКСИНИ

23. „Ваксините“ за ковид са безпрецедентни. Преди 2020 г. никога не е била разработена успешна ваксина срещу човешки коронавирус. Оттогава се предполага, че сме направили 20 от тях за 18 месеца.

Учените се опитват да разработят ваксина срещу SARS и MERS от години с малък успех. Някои от неуспешните ваксини срещу SARS всъщност причиняват свръхчувствителност към вируса на SARS. Което означава, че ваксинираните мишки могат да се заразят по-тежко от неваксинираните мишки. Друг опит причини увреждане на черния дроб при порове.

Докато традиционните ваксини действат, като излагат тялото на отслабен щам на микроорганизма, отговорен за причиняването на болестта, тези по-нови ваксини срещу ковид са ваксини с иРНК.

Ваксините иРНК теоретично действат чрез инжектиране на вирусна иРНК в тялото, където тя се репликира в клетките и стимулира организма да разпознава и произвежда антигени към „шиповия протеин“ на вируса. Те са обект на изследване от 90-те години на миналия век, но нито една ваксина с иРНК не е била одобрявана някога за употреба, преди 2020 г.

24. Ваксините не осигуряват имунитет или предотвратяват предаването. Лесно се признава, че „ваксините“ за ковид не дават имунитет срещу инфекция и не ви пречат да предавате болестта на други хора. Всъщност в статия и, че изследванията на ваксините дори не са предназначени да се опитат да преценят дали „ваксините“ ограничават предаването.

Самите производители на ваксини, когато стартираха недоказаните генни терапии с иРНК, бяха напълно ясни, че „ефикасността“ на техния продукт се основава на „намаляване на тежестта на симптомите„.

25. Ваксините са прибързани и имат неизвестни дългосрочни ефекти. Разработването на ваксини е бавен и трудоемък процес. Обикновено от разработването до тестването и окончателното одобрение за обществено ползване са необходими много години. Различните ваксини срещу ковид са разработени и одобрени за по-малко от година. Очевидно не може да има дългосрочни данни за безопасност на химикали на възраст под една година.

Pfizer дори признава, че това е вярно в договора за доставка между фармацевтичния гигант и албанското правителство:

„Дългосрочните ефекти и ефикасността на ваксината не са известни в момента и може да има нежелани ефекти, които в момента не са известни.“

Освен това, нито една от ваксините не е тествана правилно. Много от тях са прескочили изцяло ранните изпитвания, а късните етапи при хора не са били рецензирани, не са публикували данните си, няма да приключат до 2023 г. или са изоставени след „сериозни неблагоприятни ефекти“.

26. На производителите на ваксини е присъдено правно обезщетение в случай, че причинят вреда. Законът за готовност и обществена готовност на САЩ (PREP) предоставя имунитет поне до 2024 г.

Законът на ЕС за лицензиране на продукти прави същото и има съобщения за клаузи за поверителна отговорност в договорите, подписани от ЕС с производителите на ваксини.

Обединеното кралство отиде дори по-далеч, като присъди постоянна правна компенсация на правителството и всеки държавен служител за всяка вреда, причинена, когато пациент се лекува от ковид-19, или „заподозрян в ковид-19“.

За пореден път, изтеклият албански договор предполага, че Pfizer поне е направил това обезщетение стандартно търсене за доставка на ваксини срещу ковид:

„С това купувачът се съгласява да обезщети, защити и задържи Pfizer безвреден […] от и срещу всеки иск, действие, загуба, щета, отговорност, уреждане, неустойка, разходи и разноски и др.

8 част: ИЗМАМА

27. ЕС подготвяше „паспорти за ваксини“ поне 1 год. преди началото на пандемията. Предложените мерки за борба с ковид, представени на обществеността като импровизирани спешни мерки, съществуват от преди появата на болестта.

Два документа на ЕС, публикувани през 2018 г., „Статут на доверие на ваксините през 2018 г.“ и технически доклад, озаглавен „Проектиране и внедряване на имунизационна информационна система“, обсъждаха правдоподобността на система за мониторинг на ваксинациите в целия ЕС.

Тези документи бяха обединени в „Пътна карта за ваксинация“ за 2019 г., която (наред с други неща) установи „проучване за осъществимост“ на паспортите за ваксини, което да започне през 2019 г. и да завърши през 2021 г .:

Окончателните констатации на този доклад бяха публикувани за обществеността през септември 2019 г., само един месец преди събитие 201 (по-долу).

28. „Учебно обучение“ предвижда пандемията няколко седмици преди нейното начало. През октомври 2019 г. Световният икономически форум и Университетът Джон Хопкинс проведоха събитие 201. Това беше тренировъчно упражнение, основано на зоонозен коронавирус, което започна глобална пандемия. Учението е спонсорирано от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и GAVI, алианса за ваксини.

Учението публикува своите констатации и препоръки през ноември 2019 г. като „призив за действие“. Месец по-късно Китай регистрира първия си случай на „Covid“.

29. От началото на 2020 г. грипът е „изчезнал“. В САЩ от февруари 2020 г. случаите на грип са намалени с повече от 98%.

Не е само в САЩ, грипът в световен мащаб очевидно е почти напълно изчезнал.

Междувременно ново заболяване, наречено „ковид“, което има идентични симптоми и грипоподобна смъртност, очевидно засяга всички, които обикновено са засегнати от грип.

30. Елитът е натрупал богатства по време на пандемията. От началото на блокадата най-богатите са станали значително по-богати. Forbes съобщи, че са създадени 40 нови милиардери, по време на „борбата с коронавируса„, от които 9 са производителите на ваксини.

Business Insider съобщи, че „милиардерите са видели, че нетната им стойност се е увеличила с половин трилион долара“ през октомври 2020 г.

Ясно е, че тази цифра ще бъде още по-висока вече.

Това са жизненоважните факти от пандемията, представени тук като ресурс, който да ви помогне да формулирате и подкрепите аргументите си с приятели или непознати. Благодаря на всички изследователи, които са събрали и събират тази информация през последните двадесет месеца, особено на Swiss Policy Research.

Автор: Кит Найтли
Източник: voziberica.comoff-guardian.org
Kоментари, превод и допълнения: Anony

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/10/01/30facts/

Предишна статия

ЛЕТЕЦЪТ КАЦНА, ИДВАТ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ!

Следваща статия

ПРЕКРАТЯВАМ МОЕТО ЧЛЕНСТВО В БСП!

Други интересни