ПРЕКРАТЯВАМ МОЕТО ЧЛЕНСТВО В БСП!

Автор: Няма коментари Сподели:

До председателя на 49-та ОПО на БСП,

район „Възраждане“, гр. София,

о.з. генерал-лейтенант Костадин Коцалиев

                                                   ЗАЯВЛЕНИЕ

                             от Димитър  Николов Димитров,

роден на 10.09.1952 г. в село Голямо Градище, Търговищки

окръг, живущ от 1977 г. в град София,

член на БКП и БСП от юли 1974 г. до приемането на Закона за Деполитизацията на Въоръжените сили на РБългария през 1990 г.,

възстановено членство в БСП през юни 2019 г.

 

Заявявам,

че прекратявам моето членство в БСП!

Мотиви:

  1. На 9 май 2020 г. щеше да се състои в Москва Юбилейният Парад  – 75-години от Победата, президентът Радев беше поканен да присъства от уважение към паметта на над 30 000 загинали войници, сержанти и офицери от Българската армия и още толкова осакатени.

В чест на победите на Българската армия във Великата Отечествена война срещу Хитлеристка Германия в Москва по време на войната е имало три пъти салюти.

Командващият Българската армия генерал-полковник Стойчев е единственият чужд командващ участвал в Парада на Победата в Москва на 24 юни 1945 г.

Юбилейният парад-75 години от Победата поради ПАНДЕМИЯТА беше отложен за 24 юни 2020 г., на тази дата президентът Радев беше в София на Международна среща… по „евроценности“, оправданието му, че не е в Москва не е пандемията, а това, че тази среща…за „европейските ценности“ се провежда под патронажа на президента.

Можеше вицепрезидентът Йотова да обяви, че срещата в София се провежда под патронажа на президента, но той е в Москва … на Парада на Победата.

Тази среща в София беше насрочена ПРОВОКАЦИОННО именно на 24 юни 2020г.!

Президентът Радев не уважи ПАМЕТТА на загиналите български войници, сержанти и офицери и участието на Българската армия във войната, благодарение на това участие България не беше ПАРЧЕТОСАНА от съседни държави, защото е била съюзник на Хитлеристка Германия.

  1. Президентът Радев грубо наруши Конституцията като назначи за министър в Служебното правителство на премиера Янев лице с канадско гражданство.
  2. Президентът Радев използва в продължение на две години Президентската институция и служебното си положение за създаването на Политически проект, което не си е позволявал нито един действащ президент по време на ПРЕХОДА.

Решенията  на ИБ и  на Националния съвет на БСП да подкрепи президента Радев за втори президентски мандат се разминават с моето разбиране за чест, морал, достойнство и спазване на Конституцията на РБългария от президента на РБългария и Върховен Главнокомандващ ВС на РБългария.

Прекратяването на членството ми в БСП да се счита от днес 02.10.2021 г.

С уважение!

                       Димитър Димитров

                                       София, 02.10.2021 г.               https://afera.bg/

Предишна статия

30 факта, които трябва да знаете за „пандемията“…

Следваща статия

Алчност, възгордяване, зависимости, натиск, нещо друго, комбинация от много фактори, не е ясно какво…

Други интересни