Скок във времето! Корабът, който мина през времето – СКРИТАТА РЕАЛНОСТ

Автор: Няма коментари Сподели:

Според Боб Фрисъл технологията, която получават военните, за експеримента е от Сивите извънземни като идеята им е, че с това САЩ искали да спечелят войната. Проект “Дъга” е предшественикът на днешната “стелт-технология” като планът бил да се създаде “електромагнитна бутилка”, която на практика отклонява вълните на радара от кораба. Докато целта е корабът “Елдридж” да изчезне само от обсега на радарите, експериментът отива в изцяло неочаквана и странична посока. Той става невидим за всички и го премахва временно от пространство-времето.

Разбработват го Никола Тесла и Айнщайн като в началото ръководител е самият Тесла. Той настоява опитът да се проведе без екипаж, но предложението му не е прието и той прекратява участието си и на негово място идва доктор Джон Фон Нойман.

Това, което прави назначеният екип е – задейства полета, които се въртят противоположно заедно с още няколко стъпки включващи скоростта на светлината, за да се премине от едно измерение в друго. Или в друга реалност. Това, което се вижда е червена мъгла около пътуващият и цветовете се сменят постоянно от червено към оранжево, жълто, зелено, синьо като затова се казва и Проект “дъга”.

Но когато цветовете започват да преливат един в друг, изследователите се панират и се опитват да го изключат, но така само влошават ситуацията и корабът се разбива междуизмерно или изчезва за малко от нашето време-пространство. Елдридж изчезва от Филаделфския флотски док за около четири часа като също така, корабът се появявал на пасажи заради пространство-времето и когато се върнал целият, през него е можело да се вижда. Бил е прозрачен.

https://www.youtube.com/watch?v=1K4Kl9htcfQ

Предишна статия

Наталия, вие имате две висши образования, пеете добре, свирили сте във филхармонията в Ташкент…

Следваща статия

Интервю с професор Иво Христов – за обществено-политическия живот в България днес

Други интересни