Към момента мога уверено да заявя, че анализът на политическата ситуация у нас, който се осъществява от официалните медии, е лъжовен и отразява точно обратното…

Автор: Няма коментари Сподели:

Към момента мога уверено да заявя, че анализът на политическата ситуация у нас, който се осъществява от официалните медии, е лъжовен и отразява точно обратното на процесите и представя опасностите като хубави възможности, а добрите възможности като опасни. Това не е нищо ново.

Анализът обаче на известните анализатори, политолози и авторитетите от всякакви професии, коментиращи политическия ход, отново ме изненадва с факта, че тича след събитията. А някои даже тичат след друг влак. Изморително е това, да виждаш ясно нещата, и да не можеш да намериш подкрепа от други виждащи, разбира се с малки изключения и то единствено във фейсбук. Никъде другаде не откривам ясно виждащи. Какво гледат, не знам!

Опасенията и интуитивните знаци и сигнали, че около Радев се оформи нов клон на Дълбоката Държава, който получи картбланш за действие, зелена светлина, се доказаха вчера. Когато беше съставено ново служебно правителство, когато се разкриха картите на новите политически мошеници светата двойка от Харвард, че ще участват в изборите като политически проект и особено чрез речта на Румен Радев.

Той винаги говори общи приказки. Но вчера отчитам високи нива наглост, която се дължи на здравото рамо зад гърба му от страна на американската ДД и нейният официален представител у нас Мустафа.

В речта си Румен Радев откровено излъга българския народ за същинските настоящи проблеми, свързани до един с конкретни действия на терена на политиката на неговото ниво обкръжение и заблуди българския народ, че БОЙКО И ГЕРБ продължават да са опасността в България. Между другото продължавам да критикувам всички авторитети, които налагат тази мантра, че борим ГЕРБ. Не, хора, никой не бори ГЕРБ, разберете го най-сетне!

Как разбираме, че Радев лъже и замъглява:

  1. Никакви последствия няма за хората на ГЕРБ. Просто ги размениха с други хора на ГЕРБ и на Иван Костов.
  2. Мафията не е пипната! Просто се промениха вътрешните и настройки, с цел да не дразнят народа и/или да пренасочат потоците от едни ръце в ръцете на новото крило кръга на Радев
  3. В политическия и икономическия живот бяха допуснати изключително некомпетентни, скандално неподходящи нови хора и калинки, които да обслужват новия кръг.
  4. Умишлено кръгът Радев пречи на образуването на някаква дори здравомислеща политическа субстанция. Точно обратното, кръгът Радев обслужи и то по най-комфортен начин всички планове на ДД за България.

Цяло чудо е, че все още имаме сравнително стабилно положение над водата. Чудо е.

За двамата светци изобщо няма да си правя труда да говоря! За мен всеки, който ги харесва и поддържа, е най-малко равен и отгоре на всеки гербаджия, поддържащ Бойко през годините.

Слагам най-малко знак за равенство, като изтъквам, че тези двата са многократно по-опасни от Бойко Борисов! Който както ще да разбира тези ми думи, това е истината, която, ако не бъде разбрана, ще ни заведе в нова фаза на проверка чрез преживяване, точно както преди 12 години никой не вярваше, че Бойко е опасен и управлението му е заплаха за България. Днес всеки втори го знае, защото го видяхме на живо чрез живота си. Повярвайте ми, с новите светци нещата са поне три пъти по-страшни и ако искате да го проверите, се пригответе за поне три пъти по-страшна диктатура на глобалната мафия у нас от Бойковата.

Убедена съм, че изборите на 14 ноември ще бъдат едни от най-важните в 30-годишния преход. Много енергия се концентрира там, основно тъмна и страшна, но това не означава, че всичко е свършило.

В период на внезапни неочаквани промени на планираното сме и все пак обръщам внимание на огнено червена заплаха тегнеща над България за загуба на свобода и тежка икономическа криза, изцяло предизвикани от световния задкулисен елит, при това нарочно, изкуствени събития, целящи да създават изкуствени хора и реалности.

Нещата са толкова прозрачни, че повече не би могло! Никой няма да ни е крив, ако дойде бедствие на главите ни.

                                  Анастасия Гешева

                                                     Карикатура: Ивайло Нинов                             https://afera.bg/

Предишна статия

Царят с юпитата си ще ви се види Царят – Слънце… (Николай Бареков)       

Следваща статия

Какво се случва във Франция? Протестите си вървят, но има и нещо ново… Длъжни сме да ги спрем и ще ги спрем! Гарантирам ви го!

Други интересни