Какво се случва във Франция? Протестите си вървят, но има и нещо ново… Длъжни сме да ги спрем и ще ги спрем! Гарантирам ви го!

Автор: Няма коментари Сподели:

Какво се случва във Франция? Протестите си вървят, но има и нещо ново.
Във Франция е в сила е съдебна блокада на ваксинациите от 26 август 2021 г.!
Причината поради която съда е взел това решение: Ваксините, използвани от 27 декември 2020 г., са незаконен продукт, тъй като не отговарят на разрешението за пускане на пазара под условие.

Правилно сте прочели – ваксинацията е блокирана!

Това е изключително важна новина, която във всички водещи, така наречените основни “медии“ отсъства … вероятно защото са заети да броят бройки и да се тюхкат как неваксинираните застрашават ваксинираните.

Независимо от това, новината е истина и успя да пробие в общественото пространство!
“Наистина съм изненадан, че не виждам коментари по отношение на бързите съдебни производства/разследвания срещу ANSM, CNOM, CNOP, Vidal за използването на неразрешени продукти.“ казва председателя на френската асоциация “Réaction 19”, адвоката Carlo Alberto Brusa, която води тези дела.

Brusa продължава:

“Това бързо съдебно производство ще бъде публикувано преди съдебния процес в Париж на 21 октомври 2021 г. И това не е далеч. Причина: Ваксините, използвани от 27 декември 2020 г. насам, са незаконен продукт, тъй като те не отговарят на условното разрешение за търговия, издадено на производителите от Европейската комисия. От определената дата на начало на ваксинацията, във Франция всички инжекции (ваксини) са направени с незаконни продукти. Всички социалноосигурителни обезщетения също са незаконни. Процедурата след това решение на съда изисква всички ваксинации да бъдат спрени СПРЕНИ ВЕДНАГА.

Време е медиите да си свършат работата по информирането на обществеността, тъй като всички те получиха прессъобщение още на 27 август 2021 г. от „Réaction 19“, подписано от мен“ казва Brusa.

И добавя: „Те са длъжни да изпълнят своето задължение, защото от днес никой не трябва да бъде ваксиниран! Това решение на съда може да бъде застраховка за всички онези, които се страхуват, че ще трябва да го направят, за да спасят работата си или по-лошо, ще трябва да ваксинират децата си. Всички ние трябва да разпространяваме тази информация, а да не чакаме “медиите“. Колкото повече я разпространяваме, толкова по-скоро ваксинацията ще спре. Освен това, в момента, в който научим за това решение на съда и ние носим отговорност за всяка по-нататъшна ваксинация.
Нека не разчитаме на медиите да разпространяват тази новина, а да се вземем в ръце и да “наводним” пристранството с нея, да я кажем на съседите си, приятелите си, в лекарските кабинети, в аптеките и т.н., защото кой би посмял да продължи незаконно ваксинирането, след като научи този факт? Законовите наказания ще бъдат тежки и никой няма да ги избегне.”, казва адвоката.

От друга страна François Molins, държавен прокурор в Касационния съд във Франция, потвърди, че “Съдът на правдата” (Cour de Justice de la République) е приел хиляди съдебни искове срещу френски министри и други висши държавни служители, включително тези от секторите на здравеопазването и общественото здраве, относно справянето с кризата с COVID от страна на правителството. Това е единственият съд във Франция, който може да преследва и съди премиери, министри, държавни секретари и други висши държавни служители.
Горното “известие от първостепенно значение” относно съдебната блокада на ваксинацията covid-19 във Франция съвпада с изявлението на адвокат Renate Holzeisen, в интервю с Senta Depuydt, президент на „Children’s Health Defense Europe“”(детска здравна защита Европа).

Видеозапис от дългото интервю, в който адвокат Holzeisen обяснява с големи подробности всички най-значими сериозни правни “неуспехи” по отношение на пандемията, ваксините и ваксинациите е публикуван изцяло на сайта „Children’s Health Defense Europe“ със заглавие: “Ваксините Covid нарушават европейското законодателство”.

Адвокат Ренате Холзейзен е от Южен Тирол, Италия, и “разглежда въпроси, свързани с ваксините COVID-19 на равнището на европейските институции, като работи за отмяна на условните одобрения и за четирите генни ваксини COVID-19.”

Ренате Холзейзен работи с германски и австрийски колеги, включително с правния експерт д-р Reiner Füllmich. Тя е член и на Консултативния комитет към „Children’s Health Defense Europe“. Обработила е и предоставила впечатляващ брой случаи, свързани с ваксините COVID-19.
В това интервю адвокат Renate Holzeisen заявява:

“Сметната палата установи, че консултациите и разискванията, проведени в Европейската комисия, са в основата си в противоречие с европейското право относно условното разрешение на лекарства и ваксини, относно тези ваксини, за които знаем, че са продукти за генна терапия. Решенията на ЕК трябва да се вземат в съответствие с европейския регламент 507 от 2006 г. Едно от условията, определени от този регламент, е че продуктът трябва да гарантира положителен баланс между полза и риск. На първо място трябва да обясним, че тези вещества не са тествани и одобрени за предотвратяване на инфекция/инфекция с SARS-CoV-2. Те са тествани и одобрени САМО ЗА ПРЕВЕНЦИЯ на COVID-19.
И тук вече виждаме много неща и това не са “недоразумения“, а здравна пропаганда, дезинформираща пропаганда, на институциите и европейските правителства. И това е много неприемливо обстоятелство.

Вече виждаме, че така се нарушават законите, от присъдите приети и публикувани в различни европейски страни като Франция и Италия по отношение на така наречените Зелени паспорти (COVID паспорти или пропуски…“
ЕС никога не са декларирали разрешение за предотвратяване на инфекция, тъй като самата EMA (Европейска агенция по лекарствата) декларира, че абсолютно НЕ Е доказано, че тези “ваксини“ работят за предотвратяване на инфекцията. Следователно , Европейската комисия не може да одобри тези 4 вещества , които са Cominarty (Pfizer/BioNTech), Moderna, чиято ваксина сега се нарича Spikevax– ваксината ‘AstraZenece’, наричана сега Vaxzevria и ваксината Janssen или Johnson & Johnson.

Всички те НЯМАТ НИКАКВО разрешение за предотвратяване на инфекцията с вируса и това е правен факт. Така че това законодателство се е провалило, преди да бъде въведено. И ние, адвокатите, сега работим по него, защото е ясно, че бихме имали абсолютно противоконституционна дискриминация сред хората, които са отказали да бъдат третирани с тези експериментални вещества. А тези хора, които са били “лекувани”, т.е. “ваксинирани“ с тези вещества, не са ваксинирани с цел предотвратяване на инфекция. …”

Можете да прочетете преписа от пълния си разговор с адвокат Рената Холзейзен на уебсайта “Детска здравна защита Европа”.
И за да прекъсна преди да е започнало бла, бла- то, че това е фейк, ето и изворите ми на информация:
1. Profession Gendarme: „La vaccination est bloquée par voie judiciaire depuis le 26 août dernier…“, 5. 9. 2021.; www.profession-gendarme.com
2. L’association Réaction 19: https://reaction19.fr
3. „Gestion de la pandémie: »des milliers de plaintes« arrivent à la Cour de justice de la République“ 5. 9. 2021.; https://francais.rt.com/france/
4. Childrens’s Health Defense Europe: видеозапис и транскрипт на интервюто на Renate Holzeisen: „COVID Vaccines Violate European Legislation“; https://childrenshealthdefense.eu/aiovg_videos/
………………………………………………………………….
Лично аз съм чела за стотици случаи на заведени и СПЕЧЕЛЕНИ дела във връзка с “пандемията“, във всичките и направления, като се почне от маски, дистанция, самоизолация… и каквото се сетите. Всеки който ги е съдил, ги е и осъдил! Не съм прочела нито една новина за спечелване на такова дело от държавата! НИТО ЕДНА!
Има закони, конституция, международни договори … които никой не е отменил! И са в сила!

Съда няма да дойде и да ви попита имате ли някакъв проблем! Всички ние трябва да се обърнем към съда! Затрупайте ги със съдебни искове като французите!

Никой няма никакво право да ви задължава да носите маска, да не се събирате с приятели, да спазвате дистанция, да се “самоизолирате“ …. камо ли да се тровите с химикали в името на печалбите и жаждата за повече власт на шепа психопати!!!
Това, че крият съдебните решения, като че ли те така ще изчезнат, говори само едно – страх ги е!

Със зъби и нокти се опитват да продължат това, колкото е възможно повече, което е логично!

ОчевАдно е, че то вече няма удържане!!!
Вчера мина новината как в Италия всички работещи вече трябвало да са ваксинирани, или да се тестират. Колко ще продължи това? Седмица, две, три … мога да се обзаложа, че няма да е повече.

Ако в Испания съда забрани това да се случва, а във Франция нещата са отишли още по-далеч, как мислите дали в Италия ще е различно? Няма да е, разбира се! Въпрос на време е, много малко време.
Отърсете се, игнорирайте безкрайното монотонно дуднене на закани и намерения! Защото това са само закани и намерения!

Не могат да ви принудят да се ваксинирате, колкото и да им се иска! Единствения им шанс е вие да се съгласите! Единствения им останал инструмент са психологическите атаки.

Изгубиха дори най-силния си съюзник – страха! Бълбукането на бройки вече не плаши никого!

От баби Яги се превърнаха в шутове, които не заслужават нищо друго, освен презрение!
Бъдете смели, бъдете решителни, ние няма какво да губим!

Точно обратното можем само да спечелим най-скъпото – здравето, живота си и СВОБОДАТА СИ!

Нито пътуване, нито работа, нито концерти ти трябват, ако си болен, или мъртъв! Те имат много за губене, затова и на лицата им е изписан гърча от безсилие, безизходица и страх.
Длъжни сме да ги спрем и ще ги спрем! Гарантирам ви го!
                                    Бойкот и съд!!!

https://reaction19.fr/

https://www.facebook.com/100001546688551/posts/4454357154625797/

Предишна статия

Към момента мога уверено да заявя, че анализът на политическата ситуация у нас, който се осъществява от официалните медии, е лъжовен и отразява точно обратното…

Следваща статия

Величайшая чистка конца времен

Други интересни