Вярвам, че има много други директори като г-жа Димитрова, които не чакат някой да ги спаси на село, а сами създават обстоятелствата за своето по-добро бъдеще и преуспяването на децата си

Автор: Няма коментари Сподели:

Костадин Костадинов: Добрите примери съществуват и трябва да се споделят

В изминалата седмица г-жа Диана Димитрова, директор на училището в село Търън,  поиска учениците от училището да получат учебникът по “Родинознания” (1-4 клас), който е написан от д-р Костадин Костадинов.

Д-р Костадинов посети лично училището, за да дари учебниците, които ще бъдат подарени на децата в първия учебен ден.

“Стана ми интересно защо в това родопско село проявяват интерес към учебника ми предложих лично да занеса нужните им бройки, така или иначе имах пътуване в областта. Когато влязох в училищния двор, веднага усетих какво ме е развълнувало. Това е училище за пример! В класните стаи прави впечатление съвременният начини на организиране на учебния процес. В допълнение към това училищният двор е с прекрасни настилки и съоръжения. Когато човек влезе в сградата на училището, може да почувства, че тук нещата се правят с много любов и желание, заради децата. Останах много приятно изненадан от всичко, което видях, и си тръгнах силно обнадежден, че добрите примери съществуват въпреки всичко. Има ги! Добрите примери трябва обаче да се споделят! Вярвам, че има много други директори като г-жа Димитрова, които не чакат някой да ги спаси на село, а сами създават обстоятелствата за своето по-добро бъдеще и преуспяването на децата си.”, каза д-р Костадинов за посещението си в училището в село Търън.

Село Търън се намира на около 10 км. от град Смолян, а в него живеят около 1 000 души, чисто българско население. През 2017 година директорката на училището в селото, г-жа Диана Димитрова, е получила наградата “Св. Иван Рилски” за високи резултати в професионалната си дейност и принос към образованието. 

За връзка с Възраждане: 0878 98 68 91 – Димитрова

С уважение,

Екипът на Възраждане
Предишна статия

ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ЗА КУКОВСКИ

Следваща статия

Владимир Ресин — легенда московской коррупции!

Други интересни