ТОЛЕРАНТНОСТТА МУ КЪМ НЕЖЕЛАЕЩИТЕ СВЪРШИЛА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Дълбоката държава минава в масирано настъпление в щатите, Ходещия Саркофаг обяви най-сетне истинското лице на случващото се – ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ.
Като изключим силния удар в слънчевия сплит при това решение на държавния глава, което го прави официално, започвам да разсъждавам.

Не могат да удържат повече нетърпението си да разкрият не само лицата си, не само сатанинските си дейности, но не могат да търпят повече. Той казал, че ТОЛЕРАНТНОСТТА МУ КЪМ НЕЖЕЛАЕЩИТЕ СВЪРШИЛА. Значи сме били сложени на изчакване, добрите чичковци и лелички ни чакали сами да се хванем на въдицата. В САЩ желаещите да 50%. За сведение в България са около 20%. Значи не са много. Сега обаче целият ресурс на държавата се впряга, за да насили населението.

Такива напъни обикновено водят до няколко последствия. Няма да правя философски анализ на историческите примери, не мисля, че е нужно. Но основните неща са ясни.

Всеки напън в една посока води до напън и другата посока. Елементарен закон от физиката. В следващите дни ще наблюдавам реакцията на тази атака. Първо на обикновените хора и второ на политиците от другата страна. По това ще разберем какво ще последва само до месеци.

Моята прогноза е жива гореща гражданска война в САЩ и разпадане на територията и. Очаквам реакцията на Тръмп, Флин и губернаторите на щатите, които се противопоставиха на медицинския тоталитарен фашизъм.

Редиците на съпротивата досега бяха рехави и се структурират, все пак за пръв път човечеството се сблъсква с такава грозна заплаха, да те унищожават собствените ти правителства и сънародници. Вируси има и винаги ще има, те не са проблем. Проблемът се казва ФармаМафия, демонично зло загнездило се в държавите по целия свят, глобалистите са негово изражение.

Само от хората зависи дали това дяволско намерение ще успее! Никакви разсъждения не са нужни. Имаме си работа със зло по подразбиране. И с фрапираща информационна война, с жестока манипулация на ум и разум.

Спокойно, от паника нужда и полза няма! Намираме се в период около месец, в който има право да излезе на светло и то излиза демоничното и подмолното, най-грозното и лошото, което по принцип е скрито, сега излиза на светло. Запазете спокойствие!

                                                Анастасия Гешева               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Изследванията на Георги Раковски за България и българите: “Българска Старина”

Следваща статия

Космогенезис на китайската философия, философия Переннис и свещената книга “И ЦЗИН”

Други интересни