НА ЖИВО! ПРОТЕСТА В СОФИЯ, НЕБИВАЛО СТРУПВАНЕ НА ПОЛИЦИЯ ПАЗИ ВЛАСТТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

На живо от протеста против мерките на правителството, предава Николай Бареков. Мая Манолова, Тошко Йорданов, Арман Бабикян и още десетина депутати бяха изгонени от протестиращите, след като опитаха да се присламчат към тях:




РАЗТУРИХА КОМИСИЯТА ПО РЕВИЗИЯ НА МАЯ МАНОЛОВА, СЛЕД КАТО ДНЕС БАРЕКОВ ТРЯБВАШЕ ДА ВНЕСЕ СИГНАЛА СРЕЩУ ИВАН КОСТОВ И ДЪЩЕРЯ МУ!

В КОМИСИЯТА ПО РЕВИЗИЯТА ВЛИЗА СКАНДАЛНА СДЕЛКА НА ДЪЩЕРЯТА НА ИВАН КОСТОВ, ИЛЮСТРАЦИЯ НА ОЛИГАРХИЧНАТА МАФИОТСКА ЛАМЯ НА КОРУПЦИЯТА

https://afera.bg/%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0/?fbclid=IwAR1WMJB27Zn_YIDL_OYCWFKGicrHhp-q7OeZqtGy8KiKHOWI1eRXJRUwP3g

Миналата седмица внесох пореден сигнал в Комисията по ревизията на предишните управления с председател госпожа Мая Манолова – този път за далавери с имот с ЕСО (Енергийния Системен Оператор), който през последните десетилетия се превърна в стожер на корупцията в Енергетиката на България.

Рекордните цени на тока съсипаха бизнеса, индустрията, семействата, производството в България, а семейството на бившия премиер Иван Костов е напред с 5 000 000 евро от …. продажбата на административната сграда за върхушката на ЕСО в столицата без търг и без конкурс.

Схемата започва при министъра Трайчо Трайков, острие на Прокопиев в първия кабинет на ГЕРБ – и завършва при Теменужка Петкова от кабинета на Борисов – 2.

Оплетени като свински черва хора на Костов, Прокопиев, ГЕРБ и технитете политически подлоги.

Вече цяла седмица администрацията на парламента и госпожа Манолова тупкат топката дали ще бъда изслушан публично в „Комисията“ или ще стане като последния ден на миналия умрял скоропостижно за дни парламент – сам да си взема думата.

Знам, че хора на Прокопиев, Христо Иванов и новият проект на Харвардското ОПГ натиска Манолова да бъда „отложен“ за следващата седмица, когато и този болнав парламент ще е покойник в правния вечен мир.

Може би защото ще поискам да бъде призован и изслушан публично по семейната бизнес схема бившия премиер Костов, а това влиза в колизия с интересите на Манолова, Прокопиев, слугите му и президента Радев…

                      Кой знае…

                                                                Afera.bg               https://afera.bg/

Предишна статия

СИГНАЛ ПО ЗАКОНА „МАГНИТСКИ“ СРЕЩУ ПАВЕЛ ВЪЛНЕВ & ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Следваща статия

Ако подредим фактите от последните 18 месеца, ясно виждаме как една кървава схватка между олигарсите се трансформира в идиотски парламент…

Други интересни