Ето защо не можете да намерите ЛЮБОВ (препрограмирайте ума си за любов днес!) | Джо Диспенза и Люис Хауес

Автор: Няма коментари Сподели:

Д-р Джо Диспенза е международен лектор, изследовател, автор и педагог, който е запален по констатациите от областта на неврологията, епигенетиката и квантовата физика, за да изследва науката зад спонтанните ремисии. Той използва това знание, за да помогне на хората да се излекуват от болести, хронични състояния и дори терминални заболявания, за да могат да се насладят на по-пълноценен и щастлив живот, както и да развият съзнанието си.

Д-р Джо е автор на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ на „Вие сте плацебото: да направите ума си важен“, който изследва способността ни да лекуваме без лекарства или операция, а по-скоро само с мисъл. Последната му книга „Да станем свръхестествени“ говори за това как можем волево да променим химията на мозъка си, за да инициираме дълбоко мистични, трансцендентални преживявания и да развием по-здраво тяло, ум и духовен живот.

Д-р Джо не винаги е работил в областта на неврологията. Започва като хиропрактик, печелейки доктор по хиропрактика от Life University в Атланта, Джорджия. Той имаше успешна хиропрактика, но един ден претърпя опасен инцидент. През 1986 г., докато кара велосипед в триатлон, д-р Джо е ударен от камион. Той счупи шест прешлени в гръбначния стълб и лекарите му казаха, че никога повече няма да ходи.

Д-р Джо попита четирима различни хирурзи какво трябва да направи и четиримата предписаха сложна операция. Операцията щяла да облекчи част от болката му, но почти гарантирала, че никога повече няма да ходи. Но това не беше достатъчно. Той отказа операцията и вместо това започна да си представя, че е напълно излекуван. Той визуализира изцелението на всеки прешлен и реконструира гръбнака си в съзнанието си. Само за десет и половина седмици д-р Джо отново стана на крака, а след дванадесет седмици той отново тренираше и се върна на работа в своята клиника по хиропрактика. Той напълно се излекува само с ума си.

Вече събеседвах с д-р Джо няколко пъти в подкаста си (Епизод 826 и Епизод 679), а в миналото сме говорили за отключване на силата на ума и преодоляване на зависимостта от негативни мисли. Но в днешния епизод исках да променя нещата и да попитам д-р Джо за романтичните връзки. Нашият разговор ме развълнува толкова много, че трябваше да разделя това интервю на две части, така че очаквайте втората част в сряда!

Но засега се присъединете към мен в Епизод 1054, за да научите как да трансформирате ума си за трайна любов и магнетични връзки с невероятния д-р Джо Диспенза!

Бележка на редактора: Забележете експеримента, който д-р Джо Диспенза описва в края на събеседването свързан с ковид-19. Взимат кръв от човек преди и след като пациента променя мислите и емоциите си по методологията на Джо Диспенза. След което поставят в пробите вируса на ковид-19 и тестват дали клетките в нея ще се заразят с вируса (SARS-CoV-2). Резултата бил удивителен – оказва се, че след като пациента започва да мисли и практикува състояние на безусловна любов към всичко и всеки, кръвната му проба само след седмица станала неуязвима за вируса на ковид-19. Д-р Джо Спенза обяснява това с факта, че променяйки мисленето си с мощта на безусловната любов, то имунната система на организма се поддържа в оптимална форма и отделя имунни фактори, които блокират всякакъв род патогени. Това показва важността на нашите чувства и мисли за нашето психично и физическо здраве.

Предишна статия

А сега накъде? На кого да повярвам, пита се всеки нормален човек преди избори…

Следваща статия

Зор Алеф: Неуязвимостта във времето на Преход (Събеседване)

Други интересни