Светлина, Лекота и безгранична Любов се усетиха от всички над 1000 присъстващи в Летния театър на Бургас, където на 28 август се състоя беседата „Божествено Просветление“ с Георги Изворски и Силвина Бел Илали!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=PJkEeC9euZY

Светлина, Лекота и безгранична Любов се усетиха от всички над 1000 присъстващи в Летния театър на Бургас, където на 28 август се състоя беседата „Божествено Просветление“ с Георги Изворски и Силвина Бел Илали!

Вдъхновяващата среща на брега на морето беше повод да се представи и най-новата книга на Георги „Златните Завети“, даваща 610 мъдри постулати за Любовта, Живота и Щастието на човека. Сама по себе си тази книга е безценна, защото носи винаги най-точното и синхронично Послание, даващо насока и Посока на всеки, който я разгърне, както за живота му въобще, така и за конкретния ден и момент.

Словото на Георги Изворски на беседата бе вдъхновяващо, мощно, взривяващо стереотипи и проправящо Нова Светла Посока в мисленето и Нови Модели на Живот. Георги разказа приказки, тълкува важни пасажи от Новия завет, касаещи днешното време, сподели лични истории, тълкува Пасажи от „Заветите“.

На финала той даде и изключителната Формула на Спасението. Силвина Бел Илали предаде проникновено, точно и есенциално знание за степените на Одухотворяване и израстване на съзнанието.

Какво означава да си пробуден, просветен, посветен, просветлен, праведен човек, съвършен, светия?

Какво точно се случва на тези фази на израстване?

Какво точно е Новораждането?

Какво точно е Божественото Просветление, как протича, при кого?

Всяка дума в тази беседа беше дълбока, неслучайна и изпълнена със съдържание, което със сигурност трябва да се чуе отново и отново, за да се осмисли, осъзнае и приложи на практика. Последваха въпросите от публиката на най-различни теми – от възрастта на душата до тракийските традиции и кармата или вселяването на Великите Духове на земята.

След официалната част на беседата имаше време за кратки лични срещи и въпроси към Георги и Силвина, които продължиха до късния следобед на деня и заредиха всеки един, докоснал се до Словото с Надежда, Радост и Енергия за живот в името на Доброто. Просветлете умовете, сърцата и живота си с тази беседа, скъпи приятели, слушайки я, попивайки я, осъзнавайки я. Тя може да ви донесе само Любов, Подкрепа и Светлина!

Предишна статия

Мангъров: Ваксинираните се разболяват и заразяват другите, преболедувалите – не!

Следваща статия

Други интересни