Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

Автор: Няма коментари Сподели:

Колкото и да се прикрива от Министерството на Здравеопазването в България токсичната индустриална отрова графенов оксид във ваксините, целия Свят вече разбра за наличието и във ваксини, маски и тестове.

В групата InfoVacunas анализират коментарите на д-р Мариа Албарaсин и прави впечатление как някои доктори, които са против мерките и ваксинирането за ковид-19, и всевишните варианти, започват говорят, че графеновият оксид във ваксините бил „нищожно количество“ и „нямало вреди от него“.

Ето какво казва Д-р Мариа Хосе Мартинес Албарасин за списание Discovery Salud в nº 251:

„Графенът се изследва като носител на антигени във ваксините, както за грип, така и за Sars-Cov-2.“

Изследва се? За грип и ковид?

Патенти от 2005 и 2006 г., одобрени през 2012 г., описващи как да се направи воден разтвор с графен, където да се заредят иРНК и протеини, които да бъдат отнесени в клетките, можете да разгледате в публикацията на това, какво представлява патента:

Хидрофобни нано-тръби и нано-частици като транспортьори за доставяне на лекарства в клетките (патент номер US20060275371A1 и също регистриран под номер US8246995B2).

Има и патент за физиологичен разтвор с графен на страницата на испанското министерство, като щракнете върху него, ви пренасочва към страницата на официалните европейски патенти. В нея единия патент за графенов физиологичен разтвор е под номер KR20210028062A, а другия под номер KR20210028065A. На корейски са.

Ако се поразрови човек във връзките от патентите се откриват и изследвания със снимки на графеновият оксид в различни концентрации.

И продължава госпожа докторката:

„Аз не съм експерт по нано-технологии, но ако 100% от 0,3 милилитра от доза ваксина бяха графен, то е малко вероятно това да има значителен ефект.“

Как ли пък не. Виждаме постоянно и в официалните статистики на лаборатории, а и на всички агенции по лекарства в света, че има милиони увредени от ваксините за ковид, десетки хиляди мъртви … и това е само обявеното, а и са минали само 8-9 месеца. Тоест това е само началото. И се знае, че постъпва само 1% от реалните данни в тези агенции.

И в допълнение:

„Получените до момента резултати показват, че редуцираният графенов оксид има потенциал да транспортира лекарства до мозъка или да отвори кръвно-мозъчната бариера и да позволи на други превозни средства да пренасят лекарствата там“, коментира д-р Круз-Хьофлинг, който започва да изучава формите как проникват през кръвно-мозъчната бариера преди 20 год.

На въпрос дали графенът може да действа като магнитоелектрична наночастица, която позволява взаимодействие с машини, без кабели или импланти … докторката отговаря, че:

„Такива частици трябва да са магнитни, но графеновите и неговите производни не са.“

На това просто трябва да му се отговори със снимка от уебсайт, който продава магнетизирани графенови продукти, които целят производството на медицински продукти:

Отделно, вече има множество публикации и видео материал, които потвърждават същото. Можете да разгледате над 70 публикации по темата тук: https://t.me/InfoVacunas/1815 (в апликацията Телеграм).

Тук също можете да прочетете за изследователи от IMDEA Nanoscience, Автономния университет в Мадрид, Института по материалознание в Мадрид (CSIC) и Университета на Страната на баските описват в списанието Nature Physics как да създадат мощно магнитно поле в този нов материал – графен (през 2014 г).

Също и от Bayer (Monsanto) са силно заинтересувани от години. Вкарвали са в опитна мишка графенов оксид, който формира нано-тръби и е бил засечен в тестисите след само 24 ч. След 15 дни вече е причинил рани на тъканите. Това не им е попречило да изстрелят бизнеса с 200 тона нано-тръби от графенов оксид под претекст, че тъканите се регенерирали за няколко месеца.

Г-жа Албарасин продължава, като заявява, че „може би става въпрос за силно тайна технология с графен“.

Тайна технология?

В някои страни вече и Decathlon продават смазка за вериги, за велосипеди, които са с графен, а нищо не подозиращите потребители го вдишват при всяка употреба. На различни места вече се продават и шампоани, кремове и всякакви други козметични продукти с графен. А и всякакви други продукти. Ако не знаехте графенът е новата пластмаса (има го и в пластмаса)..

Тайна технология? Не! По-точно е увреждаща игра на криеница и абсолютната нормализация на нещо силно токсично.

Както в миналото прокараха цигарите като полезни за здравето сега отново са обработили човешките маси да приемат палачът си за спасител.

Компанията XFNano е първата графенова компания в света и е най-големият дистрибутор с 20 000 клиенти. Те продават водни разтвори с магнитен графен за производство на продукти за всички индустрии. От 2009/2012 г. той навлиза в тялото и се натрупва до точки на токсичност, особено когато се окислява, когато се възбужда от честотите на 4G Plus и 5G.
Тук можете да видите графеновите продукти на компанията в сайта Alibaba. Разбира се, че е китайска!

Графенът е навсякъде от поне 10 год и е силно вероятно, че много хора са по-отровени от други, в зависимост от нивото на токсичност, до което са стигнали в сравнение с хора, които са го избягвали в по-големи количества. Много е възможно, че токсичния продукт е отговорен за влошаването на здравето на огромна част от човешкото население. От 2009 год. сме тровени по целия свят с графен, но през 2021 год. решиха да ни бомбардират директно с него. А войната се води на всеки фронт. Въздух, вода, храна, всичко.

Това обаче не е мнението на г-жа Албарасин, която заявява:

„Натрупването на графен и неговите производни – инокулирани или от околната среда – може да бъде токсично, но само във високи дози и при дълго излагане на него.“

Можете да прочетете (pdf на испански) проучване извършено от Дани Р. Диас от месец май до август тази година с всички доказателства за гореизброените в публикацията данни. На кратко: графенът е силно токсична индустриална отрова. Дори минималните количества предизвикват отравяне. Дори една мексиканска фирма, която продава графен за употребата му в медицината и хранителната индустрия, Alquimex, ви приканва да посетите страницата им с индустриални продукти, където ще видите интересни неща. Примерно, че графенът е 200 пъти по-твърд от желязото, 30 пъти по-добър кондуктор на електричество от мед, силно съвместим с други материали … и как не – поддържа радиацията, изолира я. За продуктите пишат да се използват ръкавици, да избягвате контакт с очи, нос, уста, кожа и в никакъв случай вдишване. Сетихте ли се за графена в маските, тестовете?

Листата с продукти и изледвания на токсичността е толкова дълга и намираща се на всякъде, че е абсурдно да се публикува за да се разяснява в тази публикация.

„Също така, по какъв начин графенът – или неговите производни – не би могъл да взаимодейства с електромагнитното излъчване. Това трябва да ни го разясняват физици и инженери по телекомуникации.“

Тук можете да прочетете едно много интересно проучване от 2019 год. за електромагнитното поглъщане на 5G от графеновият оксид. Прилагането на микровълни от 5G върху графеновия оксид (GO), причинява дезоксигениране на графеновия оксид, което води до редуциран графенов оксид rGO и „свободни радикали“. Тези свободни радикали са пряко свързани с прекъсването на хомеостазата (нормалното функциониране) на митохондриите, отговорни за клетъчното дишане, което може да доведе до значителни неблагоприятни ефекти.

Какво означава това?

С 5G честотите от 42,6 GHz, 1,2 nm нанотръбите, инжектирани с ваксините, влизат в резонанс и сериозно променят мозъчния процес на инокулираните с графенов оксид. До толкова, че този процес отговаря напълно на скоростта на човешката мисъл. Коварно и много опасно. Не ви ли се струва вече реалност това, че могат в даден момент да започнат да контролират ваксинираните биороботи? Защото на мен ми минава като силна вероятност.

                                                                Anony, 29 август 2021

Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251


Използвани връзки:

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/08/29/go/

Предишна статия

България ще ви презре!

Следваща статия

ИЗБОРИ ИЛИ… ДЕЛО?

Други интересни