Челен сблъсък с реалността преживя вчера бившият премиер Бойко Борисов във варненското село Гроздьово

Автор: Няма коментари Сподели:

Челен сблъсък с реалността преживя вчера бившият премиер Бойко Борисов във варненското село Гроздьово. Той бе на поредната си странна пиар визита, като в профила му във Фейсбук се появи дори лайф от сватба.

В Гроздьово обаче настроението на Борисов никак не бе сватбено, когато край него се появи дама от ромски произход, която му зададе доста основателни въпроси.

На първо време тя обясни, че в махалата ѝ нямат ток, а също и че няма пари за обувки на децата си. „Гласуваме тука, а няма нищо. Живот ли е това? Не е живот! Срамота!“, запита, а след това констатира жената.

От своя страна и в своя характерен стил лидерът на ГЕРБ ѝ отговори, че на място трябва да дойдат Стефан Янев и Румен Радев. Тя обаче го контрира подобаващо:

„Колко пари държавата отпуска? Къде са тези пари? На теб пускаха, не за нас. На теб колко милиарда пускаха? Къде са тези пари?“

За да опитат да минимизират щетите от основателните въпроси на неизвестната жена, хора около Борисов започнаха да я призовават да не вика. Тя обаче ги запита: „Как да не викам, как да не викам?!“, а след това повтори въпросите си към бившия премиер на Република България.

Вижте и във видеото:

                   fakti.bg                https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Хозяева денег в отчаянии! Афера с фуфлодемией провалилась!

Следваща статия

За изродите в полицията, онези в Парламента и двете познати лица на позора…

Други интересни