Експертна глупост. Логиката е тази на грабежа, прикрит с добри пожелания, лицемерна политика и хиляди подлеци – хаджипенчовци… Родени от ада гадове…

Автор: Няма коментари Сподели:

Минаха десетилетия от приемането ни в богатия ЕС и непобедимото НАТО. Резултатът!

Най-богатата на сладки води държава в ЕС, която е България, гори и пожарните автомобили бездействат, защото няма вода в населите места. По вода газим, жадни ходим!

В същото време нашите европейски ориентирани политици предадоха цялата ни система на ВИК в ръцете на фирма, управлявана от Световната банка. „Инвестициите“ се правят само на хартия, а истинската цел е обезпечаване на държавни дългове. Кражби и грабежи, съдии изпълнители и ограбване на частната собственост през подставени съдии изпълнители. Ад – огнен и административен. Ад – мащабен и задълбочаващ се ад.

Най-богатата на злато държава в света, която е България, е най-бедната държава в ЕС, на нивото на африканска колония. И всичко това след влизането ни в „клуба на богатите“. Оказа се, че богатите са богати, защото са лицемерни, алчни и нечистоплътни. Иначе щяха ли да бъдат богати? За сметка на това, нашите набедени за политици продажници са глупави, гладни и посредствени – абсолютни обществени аутсайдери.

Вълшебните ни и огромни гори – опустошени, пълните с риба и раци реки – опустошени, земята ни – отровена от европейски токсични отпадъци, въздухът – канцерогенен, частната собственост – напълно незащитена, живота и здравето на българите – без особена стойност, политиците ни – корумпирани, европейските ни задокеански партньори – пълни фалшификати, държавниците ни – продажни души, живота у нас – без светло бъдеще за следващите 100 години. Ад.

Най-скъпия ток в цяла Европа!?

– Причината не е в България, а също от външна намеса. Вярно, добре прикрита, но външна. Всички други приказки са за наивници. Енергетиката ни отдавна е на ръчно управление отвън. Ние нямаме нищо, абсолютно нищо. Само добри намерения и любов към една умираща страна, задушена от богати, корумпирани и подли съюзници. Ад.

Търсите логика!?

– Експертна глупост. Логиката е тази на грабежа, прикрит с добри пожелания, лицемерна политика и хиляди подлеци – хаджипенчовци. Родени от ада гадове.

Какво е решението ли?

– Само едно. Нямаме голям избор, българи. И не се плашете от последствията, вече няма какво да губите, може само да спечелите. Ние обръщаме времето и то нас обръща….

                            Николай Марков                    https://afera.bg/

Предишна статия

Нищо не става И от вас… Да си го знаете!!!

Следваща статия

Всяка прошка минава през покаяние…

Други интересни