Ако съм притеснила някой боцкан приятел, да не ми чете глупостите, а да гледа в телевизора, там ще го успокоят!

Автор: Няма коментари Сподели:

“Нещо цялата логика на употребата на експерименталните течности издиша от всички страни.

Първо уж щяха да ни пазят от заразяване, после като се видя, че набоцканите масово дават положителни резултати при тестване и задръстиха болниците, и хоп от телевизора ни казаха, че не предпазват от заразяване, а предпазват от тежко боледуване ?!?!?.

После щели да ни пазят от 8 месеца до 12месеца, сега щяло да има бустерна 3та доза след 6 месеца.
Първо трябваше да се съхраняват при -70 градуса, /тук в Бургас цяла врата изкъртиха за да вкарат скъпия фризер/, сега експерименталните течности се разнасят по градинки и плажове при +40 градуса и нямало проблем.

Уж били безопасни, ама никой не носи отговорност, нито производител, нито правителство, нито лекари, нито сестрата, която те боцка.

Уж били безплатни, ама пак ние ги плащаме с парите от нашите данъци….пари за детски градини няма, ама за някви течности със съмнително съдържание – има.

Уж преболедувалите щяха поне 8 месеца да имат сертификат и да се ползват със същите права като боцканите, ама и това не е баш така, трябва пак тестове да си правят. И пак се връщам в началото – експерименталните течности не предпазват от заразяване, а предпазват от тежко боледуване /така казаха от телевизора/, т.е. на прекаралите вече прословутата хрема им се иска тест, а на боцканите – не. Нещо някак нещата ама изобщо не се връзват…..

Ако боцканите са защитени, защо се страхуват от небоцкани? Ако течностите са безопасни, защо никой не носи отговорност за страничните ефекти и леталните случаи. Хем официално потвърдиха вече за тромби, перикардити и кви ли не други ужасни болести, ама щели да ги правят задължителни?!??! После ми излизат с номера, че видиш ли и аспирина имал странични ефекти – е да, ама никой не ме задължава да го пия.

В края на февруари миналата година изкарах нещо като по-продължителен грип, една година по-късно от любопитство реших да си направя тест за антитела – и изненада – имах сравнително добро количество, квото и да означава това. Казват ми, че съм била от късметлиите дето, леко са го минали, е ако съм от тези късметлии, за кво ми е да се бода с нещо дето може да ми докара перикардит? То бива, бива късмет, ама айде сега да не си играем чак па толкова с него. Други пък ми казват, че тогава щама е бил един, пък сега с делта, омега или епсилон нямало да ми се размине…..Ок, а тези течности за коя гръцка буква са правени?

И така седя и си размишлявам аз…. моите размишления могат да ми докарат някой бан тука, защото доколкото разбирам, да се мисли е доста вредно и опасно напоследък.

Ако съм притеснила някой боцкан приятел, да не ми чете глупостите, а да гледа в телевизора, там ще го успокоят! “

/ Vili Petrova/                         https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Всяка прошка минава през покаяние…

Следваща статия

Енергията на бъдещето вече е в ръцете на България

Други интересни