И докато не те, а вие не вземета властта, която се търкаля на улицата!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

„НЯМА ДА ПОДДАДЕ!“?

АРЕ, БЕ! КОЙТО ПЛАЩА КИНТИТЕ, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!

ДА ЖИВЕЙ СИНЕРГИЯТА РАДЕВ – ХЕРО МУСТАФА!

И ОНЯ С КИНТИТЕ!

Кво стана, бре, Петър Илиев, дето те употребиха като пачавра?

„Слави няма да поддаде! Няма да поддаде!“ рече Петър Илиев онзи ден.

Е, и? Поддаде! Даже се на_ра, ако питате нас.

То си беше ясно още от преди месеци, нищо, че на простолюдието общо взето нищо не му е ясно, а и ехалето предпочита да си е невчасово.

Всичките пионки, като Петър Илиев и т.н., бяха употребени в една мръсна игра и схема, която се режисира от поне преди година.

Пинизите с уж „война“ с президента, бяха за тъпанарите, които никога не могат да съберат две и две. Да не говорим за три и две.

Слави не само „поддаде“, той досега играеше по чужда свирка и тия внушения, че никого не слуша, че е едноличен „вожд“, вървяха единствено пред тия, дето пищят на „Аз съм и Ад и Рай“.

Херо Мустафа си нареди пъзела, а льотчика, който и ближе задника, грее, защото нефелното му служебно правителство му прокарва пътя към втори мандат.

А и Слави – ах, каква „изненада“, се изпъчи, че щели да го подкрепят, без никой даже да го пита, бързайки за да не развали Режисурата на „синергията с дневния ред на САЩ“, в която се кълне съпругът на бившата секретарка на Слави, кой знае защо наричана „генерал Деси“.

Онзи ден рекохме, че късопишковци ще ни управяват, предвид безобразните обиди нанясани към жени от страна на Тошко-вците. След публикацията ни Тошко се подстрига нула номер. Сега какво да кажем – че са капути ли, сакън, че Тошко може и силиконови цици да си сложи.

Вързаха ви пак на фльонга Оня с кинтите и Режисьорите на Схемата.

Вие продължавайте да квичите от овчи възторг по служебното правителство на льотчика и зелените му чорапи, заравяйки си главите в пясъка, колко то е свързано с всички стари мошеници и измамници, и мафията, и колко е „добро“ единствено на думи и рецитации.

Няма да има никога такъв народ, докато чакате тия комплексари и зинали за власт чорапи във всякакъв цвят да ви „оправят“.

И докато не те, а вие не вземета властта, която се търкаля на улицата.

                                      Веселина Томова                                https://afera.bg/

Предишна статия

Истината за ваксините

Следваща статия

Сертификат ничего не даёт!!!

Други интересни