Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=Dwc8dMw4raw

Корона измамата е на път да бъде разплетена, а престъпниците – дадени на съд за престъпление срещу човечеството

Целият Корона ФАРС е за незаконно събиране на генетични проби

It’s all about genetic fingerprint havesting

Група от немски и белгийски лекари и адвокати по международно право дават на прокуратурата ръководството на СЗО заради измамата с „тестовете“ за Корона. Оказва се, че няма „пандемия“, а се касае по-скоро за световна измама с така наречените „тестове“ за Корона (ПСР, имунологични, anti-bodies, кръвни, бързи….всякакви). Оказва се, че посредством тези „тестове“ незаконно се събират ДНК проби (genetic fingerprint havesting – вижте видеото на 3:36 мин). Затова е този икономически и социален натиск за масови тестове, независимо, че няма „болни“ и „заразени“. Целият фарс с измислената пандемия, маските, мерките, КПП-тата, глобите и затварянето е с цел незаконно събиране на ДНК проби от населението.

Заведени са няколко съдебни дела срещу СЗО за престъпление срещу човечеството. Има назначени съдебни експертизи за какво служат маркерите в „тестовете“, които СЗО препоръчва за всяка отделна страна.

Но, разбира се тази новина няма да бъде оповестена от официозните медии в България, по които се извършва основният НАТИСК за МАСОВИ ТЕСТОВЕ: снимки на епруветки с кръв, вземане на ПСР тестове, зомбиране на бабичките с дезинформация за „нови огнища на заразени“.

Когато измамата с Корона се разкрие, такива медии ще бъдат съдени по чл. 326 НК – всяване на страх и тревога в населението посредством разпространяване на невярна информация по медиите.

Адвокат Райнер Фюлмих специализира в наказателни дела за престъпления срещу човечеството. Според него измамата с ПСР тестовете е най-голямото престъпление срещу човечеството и процесът срещу СЗО ще бъде подобен на Нюрнбергския процес. Научните изследвания сочат, че много повече са смъртните случаи от стреса и внушаването на страх и тревога, интубацията и носенето на маски, отколкото от самия „вирус‘, ако изобщо има такъв.

Адвокати от Германия завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Д-р Райнер Фулмич е един от четиримата адвокати, членове на следствена комисия, създадена да разследва действията на Правителството във връзка с пандемията от Ковид-19. Във видеообръщение, публикувано в ютюб, Райнер Фулмич обяснява посдробно мотивите и целите на разследването.

На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

От всичко, което знаем до този момент коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.

Международна мрежа от юристи ще проведе разследване на това най-мащабно в историята „корона мошеничество“.

Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:

1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
3. Истина ли е, че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност, в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпроси:

1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
3. Какви са щетите нанесени на икономиката?

Важно е да се отбележи, че дефиницията на пандемия беше променена преди 12 години. До тогава пандемия се смяташе заразно заболяване, което се разпространява в цел свят и причинява високи нива заболеваемост и смърт.

Внезапно и без обяснения тази дефиниция беше променена, така че вече, за да се обяви пандемия е достатъчно разпространението в цял свят, независимо от нивата на заболеваемост и смъртност. Благодарение на това СЗО, която е тясно свързана с глобалната фармацевтична индустрия обяви пандемия от свински грип през 2009 година.

Беше създадена ваксина, продавана в целия свят, а после се оказа, че това не е било ефективно, защото свинският грип се оказа не по-тежък от всеки сезонен грип. Дростен и тогава създаваше паника, повтаряйки, че свинският грип ще коства милиони животи на хората по цял свят.

На 20 март, Правителството на Германия взе решение за обявяване на извънредно положение, което решение беше основано на мнението на един-единствен човек – Дростен, същия, чиито катастрофални прогнози се оказаха погрешни 12 години по-рано.

За сега знаем със сигурност, че системата на здравеопазване никога не е била пред риск от претоварване от Ковид-19. Обратното, много болници са празни и заплашени от фалит.

През януари 2020 година, Дростен разработва свой PCR тест за коронавирус, който в последствие изпраща в Китай за потвърждение. Дорстен никога не е виждал Уханския sars-covid-19. Той е разработил теста на базата на материал от стар коронавирус, надявайки се, че ще прилича достатъчно на новия вирус от Ухан. Така се и оказало. Това било достатъчно за СЗО да обяви пандемия и да препоръча теста на Дростен за употреба в цял свят.

Този тест обаче не е доказателство за наличие на вирус, още по-малко на заболяване. В съобщение на американската CDC (Център за контрол и превенция на заразните болести) от 13 юли тази година се казва, че откриването на вирусна РНК (положителният PCR тест) не гарантира наличието на вируса, нито, че симптомите на заболяване са причинени от него. Ефективността на този тест не може да позволи контрол на протичането на заболяването. Този тест не може да изключи наличие на други бактерии или вируси, като причинители на заболяването. Тестът не може да установи дали намерените частици имат способност да се репродуцират или не.

Данните за теста PCR много напомнят на скандала с Фолксваген, казва Фулмич, когато произведените автомобили уж бяха с екологични двигатели, а после се оказа, че от фирмата са манипулирали данните.

Адвокатите възнамеряват да заведат колективен иск от името на всички увредени от Правителствените мерки, като призовават колкото може повече хора да се присъединят към него. Те смятат също, че на отделни лица трябва да се потърси и наказателна отговорност.

Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд!

https://thebulgariantimes.com/

„Световен съюз на Лекарите“

“Аз съм от Холандия и искам да заявя, че ние нямаме медицинска “пандемия” или “епидемия”. Също заявяваме, че Ковид19 не трябва да бъде в повече в листа “А” защото сега знаем, че е обикновен грипен вирус, а обикновеният грипен вирус не влиза в листа “А”. Затова започваме съдебен процес в Холандия заедно с много лекари и медицински сестри, 87000 медицински сестри, които не искаме ваксината, която се подготвя за нас.

Искам да заявя, че щом няма пандемия, се чудя защо децата ни са на училище с маски. Имаме абсолютни конституционни права и те не могат да бъдат нарушавани по каквато и да е медицинска причина.

Няма нужда от паника също и в медицинската практика. Паниката бива създавана от фалшиво-позитивните ПСР тестове. 89 до 94 % от тези ПСР тестове са фалшиво-позитивни. Те не свидетелстват за Ковид-19, като съответно останалите са фалшиво-негативни. Трябва да започнем да гледаме клиничната картина.

Лекарите трябва да спрат да гледат тези тестове, това е много важно. Да се върнем към клиничната картина и фактите.

В Холандия пресата и медиите публикуват новината, че ПСР тестът не е коректен и аз много се радвам. Има надежда!”

“Излязоха статистически данни, че до април 2020 г. смъртните случаи в Ирландия са 0. Това са официалните статистики от CSO (Central Statistics Office), първият смъртен случай беше през април.

За цялата 2020 г. до този момент имаме 98 смъртни случая от 5 милиона. В Ирландия 30 000 души умират всяка година, 10 000 от сърдечни заболявания, 10 000 от ракови заболявания, 98-те случая са можели да бъдат предотвратени с превенция и лечение. Сега виждаме, че вероятно ще има хиляди смъртни случаи

в Ирландия от ракови и сърдечно-съдови заболявания. В общественото здравеопазване ако въвеждаш политика носеща повече вреда, отколкото полза, тя трябва да бъде спряна и ние като хора на науката и лекари заявяваме, че карантината и затварянето причиняват повече вреда, отколкото добро. Ако политиците, регулаторите и тези, които пишат тези насоки, работят в интерес на хората от своите страни, те трябва да спрат затварянията, да спрат социалното дистанциране и маските, карантините и да върнат страните ни към нормалното.”

“86 % от случаите на позитивен тест нямат абсолютно никакви симптоми. Това са нормални здрави хора. Нямаме каквато и да е причина да продължаваме със затваряния и карантини.”

Текст: издателство PACПEP

Пол Робъртс разказва каква е причината за раздухването й

В световен мащаб в резултат от ваксината се очакват 700 000 случаи на увреждане на здравето или смърт

Непроверената ваксина, която се вкарва извънредно, чиито производители вече получиха юридически имунитет срещу възможни увреждания, предизвиква сериозни въпроси. Ние не искаме да използваме нашите пациенти в качеството им на опитни морски свинчета

В нашите СМИ се появи информация, която повече прилича на пропаганда, отколкото на обективни съобщения

Като лекари и професионалисти в областта на здравеопазването пред лицето на вируса, който по своята вредност, смъртност и способност за разпространение се доближава до сезонния грип, ние можем само да отхвърлим тези крайно непропорционални мерки…

ЗАТОВА НАСТОЯВАМЕ НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ТЕЗИ НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ МЕРКИ!

ПОДЛАГАМЕ НА СЪМНЕНИЕ ЛЕГИТИМНОСТТА НА ДНЕШНИТЕ ЕКСПЕРТИ-КОНСУЛТАНТИ, КОИТО ПРОВЕЖДАТ СРЕЩИ ЗАД ЗАКРИТИ ВРАТИ

Следвайки препоръките на ACU 2020 46, ние призоваваме към по-дълбоко изучаване ролята на Световната здравна организация и възможното влияние на конфликти на интереси върху нея

От самото начало беше очевидно, че болестта ковид-19 е използвана за цели, които нямат отношение към общественото здраве.
Big Pharma и нейните партньори – Световната здравна организация, центровете за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ – CDC, и националните ведомства по здравеопазване, използваха социалните мрежи и преспроститутките, за да контролират обясненията, които се предоставяха на публиката и да подлагат на цензура несъгласните с тях медицински работници.

С отказването от успешното и напълно безопасно лечение с хидроксихлорин, цинк и азитромицин и от използването на апарати за изкуствена вентилация на белия дроб починаха повече хора, отколкото от самия вирус. Бяха пренесени в жертва общественото здравеопазване и икономиката.
Целта е да се създаде хаос и страх, което ще създаде условия да се проведе масово ваксиниране и Big Pharma да спечели милиарди.

Демократите и преспроститутките използваха ковид против Тръмп, надсмивайки се над препоръката му да се лекува евтино и безопасно вирусът с хидроксихлорохин и издевателстваха над опитите му отново да задейства икономиката, която въобще не беше нужно да се затваря.
Прочетете доклада на белгийските медици. Ето няколко откъса от него, които ще сринат апетита ви:

„За онези, които имат действително тежки симптоми на болестта, съществува безопасна и ефективна терапия – HCQ – хидроксихлорохин, цинк и AZT – азитромицина. Използването на тази терапия на ранните етапи води до оздравяване и често предотвратява хоспитализирането…“

„Обширните изследвания на ваксинирането против грип показват, че за 10 години ние три пъти успяхме да разработим ваксина с ефективност над 50%. Ваксинирането на възрастни хора е неефективно. На възраст над 75 години ефективността от ваксинирането на практика отсъства…“

„Поради непрекъснатата естествена мутация на вирусите, което наблюдаваме всяка година, включително и при грипните вируси, ваксината в най-добрия случай е временно решение, след което всеки път трябват нови ваксини. Непроверената ваксина, която се вкарва извънредно, чиито производители вече получиха юридически имунитет срещу възможни увреждания, предизвиква сериозни въпроси. Ние не искаме да използваме нашите пациенти в качеството им на опитни морски свинчета…“

„В световен мащаб в резултат от ваксината се очакват 700 000 случаи на увреждане на здравето или смърт.“

„Ако 95% от хората преживяват ковид на практика без симптоми, рискът от въздействието на непроверената ваксина е проява на безотговорност…“

„В последните няколко месеца вестници, радиа и телевизии почти некритично поддържаха определена група експерти и властта, когато именно пресата трябваше да проявява критично отношение и да предпазва от едностранна комуникация властта. Това доведе до абсурда в нашите СМИ да се появи информация, която повече прилича на пропаганда, отколкото на обективни съобщения…“
„Официалната версия, че изолацията била необходима, че това било единствено възможното решение и че всички били за тази изолация, пречеше на хората с други възгледи и експерти да изразяват друго мнение…“

„Ние бяхме изненадани от множеството видеа и статии на много научни експерти и авторитети, които бяха премахвани и продължават да бъдат премахвани от социалните мрежи.

Ние смятаме, че това няма място в свободната демократична конституционна държава, още повече че то води до добиването на „тунелно зрение“ – състояние, при което човек губи периферното си зрение и изпитва трудности с ориентирането в пространството.
Този вид политика оказва парализиращ ефект и подхранва страха и тревогата в обществото.
В този контекст ние отхвърляме намерението да се цензурират ковид-дисидентите в Европейския съюз!“

„Като лекари и професионалисти в областта на здравеопазването пред лицето на вируса, който по своята вредност, смъртност и способност за разпространение се доближава до сезонния грип, ние можем само да отхвърлим тези крайно непропорционални мерки…

ЗАТОВА НАСТОЯВАМЕ НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ТЕЗИ НЕПРОПОРЦИОНАЛНИ МЕРКИ!

ПОДЛАГАМЕ НА СЪМНЕНИЕ ЛЕГИТИМНОСТТА НА ДНЕШНИТЕ ЕКСПЕРТИ-КОНСУЛТАНТИ, КОИТО ПРОВЕЖДАТ СРЕЩИ ЗАД ЗАКРИТИ ВРАТИ.

Следвайки препоръките на ACU 2020 46, ние призоваваме към по-дълбоко изучаване ролята на Световната здравна организация и възможното влияние на конфликти на интереси върху нея. Това е в основата на борбата с „инфодемията“, т.е. със системната цензура на всички несъгласни мнения в СМИ. Това е неприемливо за демократичната държава, в която цари върховенството на закона.“

Превод на български: издателство PACПEP

https://thebulgariantimes.com/

Предишна статия

Звёзды Голливуда стали плакать и винить CNN, разочарование и слёзы американцев… Америка США

Следваща статия

Запрещённый ртутный двигатель можно собрать В ГАРАЖЕ

Други интересни