ЛАУРА КЬОВЕШИ ВКАРА ВСИЧКИ РУМЪНСКИ МАФИОТИ В ЗАТВОРА…

Автор: Няма коментари Сподели:

ГЛАС НАРОДЕН

„Румъния се превръща в двигател на икономиката в региона заради либералната политика в страната и резултатите в борбата с корупцията.
Румъния може да очаква голям растеж през тази година. Това обяви румънският премиер Флорин Къцу на партийно събиране, съобщи Romania Insider, цитиран от факти.
Днес премиерът говори за очакванията през година. Анализите показват много положителни очаквания.
Страната отчита растеж от 7.4 процента. Това е и най-високият растеж в Европейския съюз.“

ЛАУРА КЬОВЕШИ ВКАРА ВСИЧКИ РУМЪНСКИ МАФИОТИ В ЗАТВОРА И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА.
У НАС МАФИОТИТЕ САМО СЕ СМЕНЯТ.

ТАКА СТАВА, КОГАТО ГОВОРИШ КАТО НАРЦИС В СЕЛСКИ ХОРЕМАГ:

ОФИЦИАЛНО ПОДСЛУШВАНЕ НЯМА.

КАТО НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ ДА РОВИШ, ТАКА СТАВА – СМЕШНИК СИ…

Бойко Рашков: „Cтaвa думa зa пoдcлушвaнe нa cтoтици бългaрcки грaждaни. Пoлoжeни ca гoлeми уcилия зa унищoжaвaнe нa мaтeриaлитe, cъпътcтвaли прилaгaнeтo нa CРC. Cпeциaлнo мaтeриaлитe в ГДБOП и в Дирeкция „Вътрeшнa cигурнocт“. Тaм cлужитeли ca били нa cлушaлкитe нeпрeкъcнaтo, вoдeли ca зaпиcки, унищoжaвaни пocлe. Въз ocнoвa нa рeшeниe нa бългaрcкaтa прoкурaтурa ca били кoнтрoлирaни cъc CРC cтoтици бългaрcки грaждaни… Прeдcтaвятe ли cи дoкъдe e cтигнaлa бългaрcкaтa прoкурaтурa, зa дa угoди нa пoлитичecкaтa влacт, нa Бoриcoв кoнкрeтнo, a Гeшeв e cъглaceн прoкурaтурaтa дa иcкa изпoлзвaнeтo нa CРC, тъй кaтo прoтecтът e зaпoчнaл дa иcкa и нeгoвaтa ocтaвкa. Бeзумиeтo e бeзгрaничнo. Зaтoвa тaзи cиcтeмa трябвa дa бъдe прoмeнeнa и дa cтъпи нa дeмoкрaтични зaкoни… Cрeд пoдcлушвaнитe имa и пoлитици, и oбщecтвeници, и oбикнoвeни грaждaни“.

Резултатът от проверката:

Софийска градска прокуратура (СГП) приключи разследването по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 339а, ал.1 от НК – незаконно произвеждане, използване, продаване или държане на специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация.

Делото е образувано след самосезиране на СГП по медийни публикации, в които се излагат твърдения за подслушвани представители на политически партии.

Разследването е извършено от Национална следствена служба (НСлС).

В резултат на проведеното разследване не са установени нарушения, извършени от служители на ДАНС, ГДБОП-МВР, Дирекция „Вътрешна сигурност“ (ДВС) в МВР, във връзка с процедурите по искане, разрешаване и прилагане на специални разузнавателни средства, съхраняването им и унищожаването на информация, придобита чрез тях.

Не е установено използване на СРС, предназначени за негласно събиране на информация с цел подслушване на представители на политически партии.

Изискана е информация от всички компетентни органи – ДАНС, ГДБОП и ДВС.

Според официалния отговор на ДАНС, постъпил в СГП, всички искани и прилагани СРС през проверявания период са в съответствие със Закона за специални разузнавателни средства.

Извършена е била и съпоставка между всички лица, по отношение на които са прилагани СРС от Държавна агенция „Технически операции“ (ДАТО), с обявения списък на кандидатите за народни представители за 45-ото Народно събрание на интернет страницата на Централна избирателна комисия.

Не са били открити данни за прилагане на СРС по отношение на кандидати за народни представители.

При проверката на ГДБОП са констатирани две искания за прилагане на специални разузнавателни средства (СРС) по две досъдебни производства с дадено разрешение от Специализирания наказателен съд. Те са били образувани за извършени престъпления от общ характер – разпространение на тютюневи изделия без акцизен бандерол и за организирана престъпна група, занимаваща се с производство на високорискови наркотични вещества – марихуана и амфетамини, и последващото им разпространение в страната. След констатиране на факта, че лица, за които са прилагани СРС, са кандидати за народни представители, те са били прекратени, а материалите са докладвани в Специализирана прокуратура.

Извършени са и изрични проверки за прилагане на СРС по отношение на президента, вицепрезидента, на бивш министър-председател, както и на министър-председателя на служебното правителство. Данни за използване на СРС спрямо същите не са били установени.

Извършената проверка от Дирекция „Вътрешна сигурност“ (ДВС) на МВР не е установила наличие на данни за подслушване на политици и депутати.

В хода на производството Софийска градска прокуратура е възложила и нарочна проверка на Национално бюро за контрол на специални разузнавателни средства (НБКСРС). С решение на бюрото са определени комисии, които да извършат проверки на службите, прилагали СРС. Проверката установява, че политически лидери не са били обект на прилагане на специални разузнавателни средства.

В хода на разследването на Софийска градска прокуратура са използвани всички възможни способи, предвидени в Наказателно-процесуалния кодекс за събиране и проверка на доказателства, като не е установено нерегламентираното прилагане на специални разузнавателни средства по отношение на политици и депутати.

Поради липса на доказателства за извършено престъпление досъдебното производство е прекратено.

Когато страдаш от нарцистични комплекси и плещиш пред камерите все едно си в селски хоремаг, така става.

Когато не вършиш нищо РЕАЛНО, но пък си се вживял в ролята да рецитираш неподплатени думички с доказателства, само за да се харесаш на ехалето и на президента, че да ти намери още някое уютно местенце, така става.

И на идиотите беше ясно, че ОФИЦИАЛНО подслушване няма, само на нарцисът Рашков не само не му бе ясно, ами и лъга на ангро. Така става, когато изобщо не си наясно с материята, която управляваш в МВР, благодарение на Радев. Така става, като не знаеш къде да ровиш, за да извадиш заровеното куче.

Същата тъпотия измъдри и с „месото“ за Боко, вместо да рови там, където трябва.

Същата идиотия сътвори и с всички така наречени „кадрови промени“ в МВР, които единствено подписваше, без хабер да има кого му набутват сол-ташаците на Румен Радев – Пламен Узунов и Николай Копринков.

Аре, носете си го на рамо със здраве.

Afera.bg

https://afera.bg/

Предишна статия

4.7 милиарда причини Виваком да крие годишния си финансов отчет за 2020 г.

Следваща статия

Шизофренията – политическа и друга!

Други интересни