Мистериозна репортерка от чужбина опита да зададе въпрос на Борисов, Ива Николова й се скара /видео/

Автор: Няма коментари Сподели:

Източник: Facebook, Николай Хаджигенов
Интересна сцена се разигра днес пред Главна дирекция „Национална полиция“, докато еспремиерът Бойко Борисов крачеше към входа му за разпит.
Мистериозна репортерка, говореща на руски език, препречи пътя на лидера на ГЕРБ със статива на камерата си. Жената вероятно опитваше да го спре, за да му зададе въпрос. В крайна сметка Борисов отби удара с ръка. Не закъсня и реакцията на неговите фенове, които бързо обезвредиха мистериозната журналистка. Ива Николова от ПИК пък й се скара.

На място жената заяви, че е репортер от Беларус и е част от екипа на „Ал Джазира“. Репортерката, която не говореше български, заяви, че познава Елена Йончева. Намеси се и полицията, която взе документите й за проверка. Кадри от словесните престрелки между привържениците на Борисов, сред които и Николова от ПИК, разпространиха от Bulgaria ON AIR.

„Атентата“ срещу БОЙче днес е извършен от екипа на Al Jazeera Europe. Девойката е заедно с Glen Ellis и снимат документален филм за протестите и промените….“, коментира Николай Хаджигенов във Фейсбук, който публикува и кадър, на който се вижда как Борисов отблъсква с ръцете си жената.

“Атентата” срещу БОЙче днес е извършен от екипа на Al Jazeera Europe. Девойката е заедно с Glen Ellis и снимат документален филм за протестите и промените….

Предишна статия

Люди часто не понимают, что уже богаты

Следваща статия

Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя

Други интересни