Режимът на Байдън стартира програма за инокулиране от врата до врата, с помощта на отряди на FEMA

Автор: Няма коментари Сподели:

Джо Байдън и Джен Псаки стартират нова програма за промоция на инжектирания от врата до врата, насочена към принуждаването на повече американци да се „ваксинират“ за коронавируса от Ухан (ковид-19).

Тъй като десетки милиони американци просто казват „не“ на експерименталните продукти от голямата фарма, бащата на Хънтър се опитва да прояви креативност в начина, по който подхожда към „образованието“ на обществеността за предимствата на инжекциите с китайски вируси за „изравняване на кривата“.

„Трябва да ходим от общност до общност, квартал по квартал и често пъти от врата до врата, буквално да чукаме на врати, за да ваксинираме хората“, се изцепи Байдън по време на неотдавнашна пресконференция.

Псаки говори за новата схема по време на една от пресконференциите си, разкривайки, че Белият дом започва с „целеви области“, където нивата на инжектиране са ниски. Изглежда, че всички съпротивителни лица са включени в „списъци“, точно както се е случило през 1930 г. в Германия.

„(Джаки) Роусен ще очертае пет области, върху които е насочен екипът му, за да ваксинира повече американци“, каза Псаки.

„Първо: целенасочен контакт с общността от врата до врата, за да се ваксинират останалите американци, като се гарантира, че разполагат с необходимата информация за безопасността и достъпността на ваксината. Второ: подновен акцент върху предоставянето на ваксините на повече лични доктори и физици.“

Преди няколко седмици Камала Харис направи подобна хватка в Атланта, призовавайки оскъдната си публика всички чернокожи да тормозят неваксинираните си съседи за да се инжектират с грипа на Фаучи.

Харис предложи идеи за това как да изкривят ръцете на „колебливите“ хора, включително предлагайки да ги заведат в близката клиника за масова „ваксинация“, някои от които се държат отворени 24 часа, за да приемат и хора, които работят през нощната смяна.

С весел и фалшив южен акцент, Харис продължи да призовава всички, които слушат, да бъдат добри „корпоративни граждани“, което може би беше малко фройдистко. Или може би режимът сега очевидно показва истинските си цветове, защото вече не го интересува дали хората разбраха, че всичко това е част от „окончателното решение“.

„Помислете къде бяхте миналата година и къде сте днес“, изтърси самият Байдън със заплашителен тон по време на неотдавнашната си реч пред нацията. „Това, което успяхте да направите миналата година по това време и днес … Не можем да се самоуспокоим.“

„Моля, моля ви, ваксинирайте се“, добави той.

На този етап е ясно, че „Операция Warp Speed“ не е съвсем по план. Усилията на Китай чрез Джо да инжектира най-малко 70 процента от страната до Деня на независимостта се провали с ужас и сега режимът се опитва да запълни празнината възможно най-бързо.

Защо искат толкова силно да се ваксинираме всички? Очевидно няма нищо общо със здравето ни, така че каква е истинската цел на инжекцията? Просто обезлюдяване ли е, или има нещо повече?

„Макар да не мисля, че това е събитието, при което ще пристигнат с бой и ще ви инжектират насилствено … Мисля, че тези хора ще действат като преброители и ще отбележат, каквото могат за вас.“, коментира един читател в Citizen Free Press.

„Може би това е вашият флаг на Тръмп, или стикерът ви за AR-15, или може би това е отношението, което сте им дали, когато сте отворили вратата. Но със сигурност ще си правят бележки за второто посещение.“

Същият коментатор добави цитат, който гласи:

„Първо питат

След това бутат

После блъскат

След това го правят закон

Тогава идват със сила“

Източник: Natural News

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/07/09/mandatory_vaxx/

Предишна статия

Тръмп тръгва след технологичните гиганти: обявява съдебен иск за цензурата

Следваща статия

“Бъдещето днес и сега”! 2021 година

Други интересни