НОВ СИГНАЛ ДО ЦИК ПО ВЪПРОСА ЗА КУКОВСКИ

Автор: Няма коментари Сподели:
Председателят на Соцалистическа партия „Български път“ – проф. Ангел Димов беше лично в Централната избирателна комисия в София, където внесе ново писмо. То бе прието, даден му входящ номер НС-10-308 и на заседание същия ден беше докладвано.
Професорът благодари на ЦИК за бързото реагиране по тяхната жалбата на СП „Български път“, свързана с несъвместимостта на общинския съветник от Хисаря – Атанас Куковски и за тяхното решение да бъдат изпратени данните в комисията, ръководена от г-н Сотир Цацаров за конфликт на интереси и отнемане на незаконно придобито имущество.
Впрочем, в комисията отдавна работят по въпроса.
Проф. Димов пише:
„Моля Ви да упражните контрол по прилагането на Изборния кодекс и свързаните с него нормативни актове кто упражните контрол върху дейността на Общинската избирателна комисия в Хисаря и издадете методически указания за работата на комисията по правилното законосъобразно и и обективно прилагане на закона.“
Изказва се увереност в този сигнал, че ЦИК ще обърне внимание на протоколното решение на Общинската избирателна комисия – Хисаря и ще отмени напълно правните и фактически действия на ОИК .
                                                                                          Ирина Кирилова за Тракийски Свят
Предишна статия

Ново изследване: инокулираните за ковид-19 имат 885% по-голям шанс да умрат ако се разболеят!

Следваща статия

Да извикаш, че “царят е гол”. Но преди да го извикаш, трябва да си готов да понесеш последствията. Не е страшно. По силите на всеки е.

Други интересни