„БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“ д-р Веселин Стоянов (София, 26.06.2021 г.) 

Автор: Няма коментари Сподели:

в. „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“
Издание на българите в чужбина
Година 23-та
stoyanovandco1@abv.bg
tel.: 0899 144 154

                                                Гешев,
 Борисов и Пеевски не случайно те избраха, по-точно назначиха за главен прокурор. Ти беше категоричен, че няма да се кандидатираш за този пост, но след това обясни промяната в решението си с настояването на прокурорската общност. Наивно, Гешев, ясно беше, че Борисов и Пеевски искат кукла, която да изпълнява техните желания и да пази гърбовете им. Ти прие.
Преди възкачването ти на прокурорския трон, твоя милост беше изпратен на два пъти в САЩ, за да положиш клетва за вярност към отвъдокеанския властелин и неговите български момчета. Закле се и почувства израстване на криле от дадената благословия.
Върна се в колонията и се захвана по милиционерски с президента Румен Радев. Казвам по милиционерски, защото си възпитаник на милиционерското школо в Симеоново, със специалност Държавна сигурност. По информация на наш източник, заяждането с президента е било по нареждане на Борисов, съгласувано с Пеевски, без съгласуване с висшата инстанция. С просташки изразни средства ти искаше да демонстрираш сила. Отиде още по-далеч – поиска от Конституционния съд да обясни, как може да бъде отнет имунитета на президента!
Груба грешка, последвана от още една. Ръководената от тебе чета нахлу в президентската територия, в търсене на…вятъра.  За незаконното прокурорско действие, твоето ведомство беше осъдено от българския съд  и народът ни ще трябва да плати определената наказателна сума.
Чудатостите ти не стигат до тук. Е-издание на в. „Сега“публикува някои твои впечатляващи изказвания. Цитирам ги:
-„Разделението на властите е лицемерна абстракция“. Знаеш го вероятно от личен опит. „Премиерът Борисов – кого да размаже прокуратурата и кого да не размаже…“ (segabg.com от 17.02.2020 г.)
-„Имам папки за всеки, който изневерява на разбиранията ми – това е държавна измяна…”(segabg.com 17.02.2020 г.). Предполагам, че по стар милиционерски навик, наистина събираш в папки информации за всеки българин , който не храни добри чувства към Борисов, Пеевски и тебе.
-Ти сам го признаваш в откровението : „който изневерява на разбиранията ми – това е държавна измяна!“
Гешев, аз изневерявам по морални и законови съображения на разбиранията ти. Означава ли това, че аз съм извършител на държавна измяна и ако е така, защо не съм в затвора?
Гешев, ти не си избран, а си назначен, за да пазиш твоите приятели и съотборници Борисов, Пеевски, Цацаров, Горанов и други нарушители на законите на Р. България. Сега те са под обстрела на американския закон „Магнитски“и разчитат на твоята помощ. Недей забравя, че 1-та критична оценка за управлението на страната дойде от юристката на посолството на САЩ в София. Последваха критичните оценки на двама изтъкнати сенатори от Демократическата и Републиканската партия. Президентът Байдън подписа санкциите срещу определените лица и фирми, свързани с тях. Казано бе, че има още един политик и лидер на партия, но той щял да бъде обявен по-късно. Българите се сетиха, че вероятно става дума за Борисов. Може да е някой от другите лидери на партии, участвали в управлението на страната през тези 11 години. Санкциите не са политически, а са свързани с корупция, пране на пари, мащабни измами с финансови средства и т.н.

Само управници на страната и техни съдружници имаха възможността през тези години да трупат огромни богатства за сметка на нещастния български народ. Борисов „колекционира“ кюлчета злато, 500-еврови банкноти, влюбен е в хубавите испански къщи, обичаше много и бирата на Мишо (Ало, Ваньо) и така до края на властта.
Гешев, страхът подтиква хората към невероятни по замисъл действия и бездействия. Това ти е познато от собствен опит. Може страхливият Бойко, а може и ти да си проявил самоинициатива за отклоняване на вниманието от него, реши да връчиш обвинителен акт на председателя на „Русофили“ г-н Малинов за извършен шпионаж. Ще се хване ли някой? Не вярвам, като имам предвид съдбата на предишните ти обвинителни актове.
Има обаче нещо друго, което ме развълнува дълбоко. Ти, подобно на Павлик Морозов се хвърляш на амбразурата, за да спасяваш,  доколкото разбирам, Борисов, Пеевски и тяхната чета от…Магнитски  ли? Така ли е? Павлик е спасил своите от вражеския огън, а ти – кого и от какво спасяваш? Сложен ребус, не мога да го реша, затова те моля да ми помогнеш!
На чия страна си, Гешев? На страната на ликвидаторите на  българския народ – най-мизерстващия в Европа, с най-висока смъртност, с демографски срив, с престъпно здравеопазване, липса на сигурност, с неморална и непрофесионална съдебна система, или си на страната на Закона?

                Решавай, време няма, часът на равносметката е близък
                                         София, 26.06.2021 г.                                                    д-р Веселин Стоянов

Предишна статия

Шиповия протеин в иРНК ваксините навлиза в кръвта след инокулирането, което е и обяснението за огромното количество съобщени странични ефекти от кръвни съсиреци и сърдечни заболявания, до мозъчни увреждания и репродуктивни проблеми

Следваща статия

Сергей Лазерев: Вкопчването в Духовността е подобно на алчността (ИНТЕРВЮ)

Други интересни