ТОВА Е ПЪРВА КАМБАНА! (Веселина Томова)

Автор: Няма коментари Сподели:

РАДЕВ, ВИЖ СИ ОБЛАСТНИЯ НА ВАРНА СМЪРКОВ КАКВИ НЕЗАКОННИ БЕЗУМИЯ ПОДПИСВА!

ТОВА Е ПЪРВА КАМБАНА!

РАЗКАРАЙ ГО, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА И ВТОРА КАМБАНА, КОЯТО ЩЕ ГО ГИЛОТИНИРА!

Първо вижте решение на РИК – Варна, в което ясно се чете, че на 15-то място в листата на ГЕРБ е лицето Димитър Тодоров, като кандидат – депутат:

Районна избирателна комисия Варна

РЕШЕНИЕ

№ 40

Варна, 07.06.2021

ОТНОСНО: регистрация на кандидатскa листa на коалиция „ГЕРБ – СДС“ за участие в изборите за народни представители, насрочени на 11 юли 2021г. в Трети избирателен район-Варненски.

С вх.№ 72/07.06.2021г. в РИК-Варна е постъпило предложение  коалиция „ГЕРБ – СДС“, представлявана от Бойко Методиев Борисов, чрез Иван Николаев Портних, във връзка с регистрация на кандидатскa листa на  коалиция „ГЕРБ – СДС“  в изборите за народни представители, насрочени на 11 юли 2021г. в Трети избирателен район-Варненски.

 Към заявлението са приложени следните изискуеми от ИК документи, а именно:

  1. Предложение по чл.255, ал.1, т.1 от ИК, подписано от Иван Николаев Портних;
  2. Заявления-декларация по чл.255, ал.1, т.3 от ИК от кандидатите в листата (Приложение №66 от изборните книжа) – 30 бр;
  3. Пълномощно-1бр.

 В РИК-Варна заявлението за регистрация на кандидатскa листa на  коалиция „ГЕРБ – СДС“ е заведено под № 15/07.06.2021 г. в регистъра на кандидатските листи за участие в изборите за народни представители на 11 юли  2021 г.

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ е  регистрирана за участие в избори за народни представители на 11 юли 2021 г. с решение № 135-НС/ 26.05.2021 г. на ЦИК. Наименованието на партията за отпечатване в бюлетината е: ГЕРБ – СДС

РИК-Варна намира, че са изпълнени законовите изисквания за регистрация на кандидатите от кандидатската листа на коалиция „ГЕРБ – СДС“ и предвид изложеното, на основание чл.72 ал.1 т.1 и 8 ИК, във връзка чл.255 ал.1 и чл. 258 ал.1 и 2 от ИК и решение № 118-НС/25.05.2021 г.  на ЦИК,  РИК – Варна:

 РЕШИ:

 1.Регистрира кандидатскa листa на коалиция „ГЕРБ – СДС“  за участие в избори за народни представители на 11 юли 2021 г. в Трети избирателен район-Варненски. Обявява кандидатската листа, както следва:

 1        Костадин Георгиев Ангелов

2         Юлиян Белчев  Станев

3         Красен Кирилов Кралев

4         Павел Алексеев Христов

5         Лидия Велик Маринова

6         Славена Димитрова Точева

7         Мартин Петров Андонов

8         Медиха Енвер Мехмед-Хамза

9         Мария Златкова Димитрова

10       Юлияна Атанасова Боева

11       Бранимир Николаев Балачев

12       Димо Владимиров Димов

13       Мирослав Боянов Георгиев

14       Ирина Тодорова Делчева

15       Димитър Стоянов Тодоров

16       Владимир Димитров Ненков

17       Данко Георгиев Калчев

18       Станка Парушева Тодорова

19       Найден Неделчев Андонов

20       Ивайло Илиев Илиев

21       Руслан Здравков Тошев

22       Гюлейдин Исмаил Кязим

23       Николай Димитров Костадинов

24       Невена Любомирова Иванова

25       Станислав Георгиев Иванов

26       Николай Георгиев Няголов

27       Николай Стоянов Малев

28       Нелия Жекова Жекова

29       Станислав Димитров Йорданов

30       Бранимир Георгиев Георгиев

  1. Издава удостоверение на регистрирания кандидат от кандидатскa листa на коалиция „ГЕРБ – СДС“ за народни представители в Трети избирателен район-Варненски, за избори, провеждани на 11 юли 2021г.

 Решението може да се обжалва пред Централната избирателна комисия в срок до 3 дни от обявяването му на основание чл. 73, ал. 1 от ИК.

 Председател: Велин Марков Жеков

Секретар: Олга Николаева Томова-Куцарова“

На 20 юни 2021 година Яна Радева,  качеството и на гражданин на община Вълчи дол, подава сигнал до Областния управител по електронната поща. В сигнала ясно описва, че Председателят на ОбС Вълчи дол Димитър Тодоров, който е кандидат за народен представител от ГЕРБ не е в отпуск, както е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ, съгласно чл. 161, ал. 1 от Изборния кодекс, като призовава областният управител на Варна Марио Смърков да изпълни задълженията си и защити държавността.

Ето и отворено писмо до Областния управител на Варна Смърков:

ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ВАРНА

Уважаеми господин Смърков,

Похвално е желанието на Служебното правителство за провеждането на едни честни и почтени Парламентарни избори. Разбира се, смяната на Областните управители е извършена именно с тази цел и техен ангажимент е това да се случи.

На 20 юни 2021 година, в качеството ми на гражданин на община Вълчи дол подадох сигнал до Областния управител по електронната поща. В сигнала кратко и ясно описвам, че Председателят на ОбС Вълчи дол, който е кандидат за народен представител не е в отпуск, съгласно чл.161, ал.1 от Изборния кодекс и призовавам господин Смърков да изпълни задълженията си и защити държавността.

В какво се състои проблема – на състоялата се извънредна сесия на ОбС Вълчи дол е избран Врид Кмет, поради прекратяване на пълномощията на титуляра и предстоящи извънредни местни избори. Същата сесия се ръководи от Председателя и той участва в гласуването, което е поименно. Друг е въпросът, че като дати от решението на ОИК Вълчи дол до извънредната сесия на ОбС Вълчи дол има едни два дни, в които реално кмет няма и едва ли заповедите на стария имат някаква юридическа стойност. Продължавам да твърдя, че Председателите на общински съвети попадат в обсега на чл.161, ал.1, понеже там е записано Кандидат, който е държавен или местен орган или заема служба в администрацията на държавен или местен орган, с изключение на кандидат за общински съветник, задължително ползва по свой избор неплатен служебен отпуск или платен годишен отпуск за времето от регистрацията до обявяване на резултатите от изборите.

Изключително ясно се разбира, че единствено КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК не е задължен на ползва отпуск. В случай с Община Вълчи дол, Вие господин Областен управител категорично не браните Държавността. Длъжността Врид кмет на Община Вълчи дол ще се изпълнява поне до месец октомври 2021 година, когато се очаква да бъдат извънредните Местни избори. С незаконосъобразното решение за избор на Врид, което може да бъде атакувано по съден път по всяко време, Вие поставяте Община Вълчи дол в изключително деликатна ситуация и опасност да бъдат атакувани всички заповеди, договори, обществени поръчки и други нормативни актове, подписвани от Врид кмет.

Господин областен управител, лично аз съм силно разколебана за вида на изборите на територията на Област Варна. Вашата администрация не може да реши един елементарен казус в Община Вълчи дол, ние се надяваме на промяна, честни избори и реални резултати.

Мога да кажа още много истини, но това днес не е на мода. Съвет – огледайте си екипа, куца!

Поздрави, Яна Радева“

И сега – внимание!

Вижте отговора на Областния управител на Варна Марио Смърков, назначен от служебното правителство – отговор НЕЗАКОНОСЪОБРАЗЕН, ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ, ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ СМЪРКОВ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, АБСОЛЮТНО ИДИОТСКИ ПОДПИСВА КАКВОТО МУ ДАДАТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ СЛУГИ НА ПРЕДИШНИЯ ГЕРБ ОБЛАСТЕН СТОЯН ПАСЕВ, БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ Е ТЪП И ТОТАЛНО НЕПОДГОТВЕН ЗА ПОСТА, КОЙТО ЗАЕМА!:

Руменрадевият областен управител на Варна, назначен от премиера на Радев – Стефан Янев, набутан му от кадровикът на държавата Пламен Узунов, вкара цяла Община Вълчи дол в пълен батак с  подписа си!

Неадекватният подпис на Руменрадевия Областен управител на Варна Марио Смърков ще доведе до пълна нищожност на всяка заповед и решение, благодарение на председателят на Обс – Вълчи Дол – Димитров, който в същото време е и кандидат за депутат от ГЕРБ! 

Подписът на Смърков ще доведе до огромни нанесени имуществени вреди на Община Вълчи дол!

И то само защото не знае, не може, бърка си в носа и дори не чете НОВИЯ ЗМСМА. А не стария, по който са го набутали юристите на Областна управа, които даже и не смени и са апапи на бившия областен ГЕРБ управител.

На практика Руменрадевият Смърков се позовава на несъществуваща хипотеза, подписвайки като ахмак и така, сгазвайки закона, обрича Община Вълчи дол на пълна катастрофа.

Радев, разкарай тоя нефелник, защото прецаква всичко, до което се допре! И това е само първата камбана, която ти звънваме. 

Следва втора камбана – където ще ти светне как същият тоя ВАШ Смърков вече успя да извърши и престъпление!

Когато АФЕРА те предупреди, че тоя и за уй не става, ти, Радев, се направи на глух, ПАК заради кадровика си Пламен Узунов.

Тоя Смърков ли е, Шмърков ли е, не само избори не може да проведе във Варна, а и торпилира всичко.

Май това искаше УМИШЛЕНО аверът ти Пламен Узунов, Радев, а?!

А заврете си пурите от „подаръчната торбичка“ – знаете къде!

                                            Afera.bg                        https://afera.bg/

Предишна статия

Кои фирми у нас получават огромна част от разпределяния в България публичен ресурс?

Следваща статия

БЕЗКРАЙНИ СА ПЕЧЕЛИВШИТЕ КОМБИНАЦИИ НА ВСЕЛЕНСКАТА ЛОТАРИЯ

Други интересни