Истината боли, зная! Николай Марков…   

Автор: Няма коментари Сподели:

НИКОЛАЙ МАРКОВ: ПЛАМЕН УЗУНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН! ТОЙ Е ЗАПЛАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТА /ВИДЕО/

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b9-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%83%d0%b7%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d1%82%d1%80%d1%8f%d0%b1%d0%b2%d0%b0-%d0%b4/

Истината боли, зная!

Николай Марков: „…има лица около президента, с които той трябва да се раздели. Дори и прокуратурата, като че искаше да помогне на президента, но той не го разбра. Очевидно е наивен човек! И като мъж е наивен, и като държавен глава е наивен! Пламен Узунов е проблем за президента! Около него има кръг, който той не осъзнава, колко му вреди.“

Сигурно всички забелязвате, че така наречените „десни партии“, които дават заявки за съставяне на правителство мълчат като риби, в знак на съгласие с възкресяване на орешарския тип престъпна държава!

Дано си спомняте и кои лица представляваха тази организирана престъпна група, защото всички до един се възстановяват методично на ключови места в цялата държава от служебния кабинет.

Появява се административен феномен при който гражданите не са гласували за дадено управление, но им се налагат управници по удивителен начин.

Това означава само едно – президентът, БСП, и така нар. партии на протеста са в основата на заговор, който заменя една престъпна борисова държава с нова престъпна такава. Категорично – сменя се караула, но не и правилата!

Само едно ще предупредя съзаклятниците – вашата няма да стане господа другари.

Имаме достатъчно ресурси да ви спрем, който и да си мислите, че ще стои зад гърба ви. Ако трябва ще ви горим, печем и ядем един по един, но оттук нататък или създаваме правова държава на свободни хора или горим всички – пленници няма да взимаме. Не ни трябват.

И въобще не ме интересува кой е Радев и кой Борисов. И като какви се изживяват.

                              Николай Марков                https://afera.bg/

Предишна статия

НЕЛЕГАЛНИ МАШИНИ ЗА БГ ИЗБОРИ (Валя Ахчиева)

Следваща статия

Битката на разума с умопомрачението! Пламен Пасков…

Други интересни