След като АФЕРА освети посещението на Борисов в резиденцията на Мустафа в Бояна, ГЕРБ се принуди да потвърди разкритието на АФЕРА и оповести, че разговорите били „за предстоящите избори и около съставянето на ново правителство след тях“

Автор: Няма коментари Сподели:

Както АФЕРА днес единствена разкри, Бойко Борисов с кортежа си влезе в резиденцията в Бояна, където се подвизава американския посланик Херо Мустафа:

ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/

https://afera.bg/%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b2-%d1%80%d0%b5%d0%b7/

Визитата се случи малко преди 17 часа.

Обаче!

А сега менторът на служебното правителство Румен Радев да се заинтересува влязоха ли днес около 12,30 часа пак в американската резиденция в Бояна на Херо Мустафа Даниел Митов и Христо Иванов? Щото ни писна АФЕРА да ви разкрива всичко вместо михлюзите ви в МВР и ДАНС!

Малко по-късно излезе и документа на американския департамент, в който , аааауууу, каква „изненада“, санкционирани били Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков. Раздавали подкупи, ти да видиш, въх, и американската „голяма работа“ „разследване“.

Прекрасно точно го е написал Богомил Бонев по този повод:

Абе този „Магнитски“ леко кривоглед. Може ли да накажеш само даващите подкупи, а да не пипнеш приемащите.“

И сега да проследим съвсем накратко онова, което пишем още от преди години за СХЕМАТА, която реди мача.

Как така, драги ми американци, още от преди година Пеевски знаеше какво ще е „великото“ решение по Магнитски и започна да разпродава фирмите си, скри се от осветената сцена, и как така Доган също знаеше какво ще е решението и елегантно се „разграничи“, неслагайки Пеевски в листите на ДПС за парламентарните избори?!

Как така, точно когато и двамата знаеха какво ще е решението и се сетете откъде са го знаели!, изведнъж „десносектантите“ бяха активирани да хукнат към Росенец и като скачени съдове един на друг да си наливат изборно влияние с ДПС?! Благодарение на което „десносектантите“ на Христо Иванов изобщо влязоха в парламента.

Как така и защо ли днес по обяд Дани Митов и Христов Иванов и те са посетели Херо Мустафа? А след тях при Мустафа изприпка и Борисов?!

Какво прави Мустафа с „приемащите подкупи“, или само „даващите“ – на кучетата, а другите са наши „кучи синове“?!

Как така Румен Радев нареди правителство дирижирано от американците с превес на хора на „десносектантите“ и техните олигарси и кой скрепи топлата връзка между Радев и тях – дали е само генерал Деси, а?!

В този ред на мисли на наредената отдавна Схема на наредения мач, може ли някой да обясни от големите „разследвачи“ американците – защо наистина след като посочват изпълнителите на корупция и даващите подкупи, не посочат и взимащите подкупи, които водят към Бойко Борисов, Владислав Горанов, Гешев и така нататък?
Защо от този списък отсъства Цветан Василев, например, а?

И защо вместо Бойко Борисов и компанията му да са посочени като приемащи подкупите, те си хортуват в американската резиденция с Херо?

Радев, ако все още не си го разбрал, прецакаха те! Писали сме ти го още преди година, но ти акъл не взимаш.

Сега, понеже си захласнат и успан от „десносектантите“, респективно от американците, направи каквото можа да им угаждаш, да се дупиш и да вървиш към второ фиаско след това с Герджиков, предстои да осъзнаеш как ще те литне цялата тая „евроатлантическа компания“!

Схемата лъсна.

Янките пробутаха някакъв документ с решение, заради което описаните вътре ще си го преместят, защото отдавна са си оплели кошницата, а баш онези, които направиха милиарди от подкупи вместо да бъдат посочени с пръст от САЩ, се пъхат под полата на Херо Мустафа и … всичко е точно.

Важното е зрелища да има за ехалето.

Овъртолиха те и теб, Радев, и това пролича по безумните ти кадрови решения и „американско“ поведение, с които си мислеше, че ще осигуряваш втори мандат.

Обаче – йок! Както би казал Доган, респективно десносектантите, респективно мутри вътре, мутри вън, респективно и менторката им Мустафа.

Кьорав карти не играй. Хубаво е да слушаш и женския си „генерал“, ама точно от любимото ви „дясно“ ще ви дойде. Отзад.

Веселина Томова

П.П. След като АФЕРА освети посещението на Борисов в резиденцията на Мустафа в Бояна, ГЕРБ се принуди да потвърди разкритието на АФЕРА и оповести, че разговорите били „за предстоящите избори и около съставянето на ново правителство след тях“. Ако не бе ги разкрила АФЕРА  и лаф нямаше да обелят за това посещение инкогнито. Нещо да не ви е ясно от горе написания анализ?!

https://afera.bg/

Предишна статия

Големите финансови заблуди еп.71

Следваща статия

„Кога ще падне Бойко?“ КЪДЕ СА НОЩНИТЕ ШКАФЧЕТА?

Други интересни