СИВИЯТ КАРДИНАЛ Е СЪЩО КОСТЮМИРАН ФИЗКУЛТУРНИК…

Автор: Няма коментари Сподели:

Наблюдавам интересен процес при който и най-въодушевените доскоро трибуни на поредното служебно правителство на Радев, провесиха носове и сякаш им се иска никой да не си спомня какво говориха и вършеха само преди месец. Превъзбудата им премина в съмнение, съмнението – в патос, патосът – в отчаяние! Но за мен това е разбираемо.

Вероятно те за първи път видяха лицата и поведението на хората, които реално управляват специалните служби. Е, все още не на всички, защото се оказа, че някои специални служби стоят под дебелата сянка на Радев, а други – не чак толкова. Въпреки това, мисля, че видяното е напълно достатъчно за обикновения наблюдател да се убеди в мащаба на развъждане на гербаджийски калинки.

С какво, обаче, замени служебното правителство и лично Радев тези калинки? – Само ако знаете за какви поредни недоносчета става въпрос, свят ще ви се извие! Това е лицето на същинската скрита криза на държавността.

Преди години време установих, че сивия кардинал на президентската институция е също костюмиран физкултурник. Безкрайно доверен лично на Радев случайник, който е толкова тъп, че нямате шанс да го видите на екраните на телевизорите си. Нямате шанс и ако ползвате фантазията си да осъзнаете какви типове се редят по върховете на държавното управление и с каква цел. След това проверих и много други и разбрах, че нямаме шанс с Радев, за когото самия аз гласувах! Не съжалявам за гласа си с който подкрепих тогава промяната, само ако отчета алтернативата – вечно пияната европейска тояга цеца.

За мен Радев е пълно разочарование, не заради публичните му изяви, а заради всички онези другите, които вие нямате шанс да видите! За мен те са достояние по други обстоятелства, но това не означава, че злоупотребявам с нещо. Не. Просто се интересувам от конкретни факти и обстоятелства, които не са толкова видими, защото изследвам дълбоки, скрити и съществени процеси, свързани със сигурността на българската държава.

Радев е кукла на конци. Парцалена. И няма да осъществи нищо значимо за гражданите.

               Николай Марков               https://afera.bg/

Предишна статия

ТУК ГАРВАН – ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ!

Следваща статия

ЩЕ СЕ ИЗВИНЯТ ЛИ НА ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ?

Други интересни