Пръв ще ви предаде!

Автор: Няма коментари Сподели:

Говоря за Борисов и казвам това на цялата калинко-харизанско-мутренска банда, която му „варди страх“ в момента, или по-точно казано, която му разтрива ушите.

Борисов е патологичен лъжец и страхливец. За лъжите му се носят легенди, има страници и групи в социалните мрежи посветени на лъжите на Бойко Борисов. Страховете му са още по ужасяващи

Да спиш с пистолет до главата докато те охранява наряд от 16 въоръжени служители на НСО е патология. За да те е страх толкова трябва да си извършил страшни неща. Изрод, който се хвали на приятелите си с извращения над затворници и арестанти.

Да се върна на калинките. Скоро на Буда ще му сложат белезниците. И за да спаси кожата си ще ви „пее“ на килограм! Борисов е способен да продаде всеки и всичко, за да оцелее. В затворите на такива им викат „певици“ и съдбата им е да „пеят“ на бай Ставри на микрофона. Имате един шанс – да изпреварите мутрата и признаете за всички престъпления и кражби.

БОЕЦ ви обещаваме честен процес и справедлива присъда. Никога повече Борисов няма да бъде премиер и никога повече ГЕРБ няма да управлява. Имате думата ми.

Георги Борисов Георгиев
#БОЕЦ                                              

Предишна статия

БЕРЛИНСКИЯТ ДОГОВОР И БРУТАЛНОТО ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА В ИМЕТО НА АНТИРУСКАТА ПРОПАГАНДА ОТ НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ БЕЗЧЕСТНИЦИ

Следваща статия

Днес в Лондон за 4-ти пореден път се проведе мащабен протест против измамата Ковид!

Други интересни