„И президентът, и служебният премиер са натовски генерали. Не са от Симеоново, не са от пожарната, а са натовски генерали.“

Автор: Няма коментари Сподели:

Антон Кутев – говорител на служебното правителство на Румен Радев:

И президентът, и служебният премиер са натовски генерали. Не са от Симеоново, не са от пожарната, а са натовски генерали.“

Антон Кутев /говорител на служебното правителство и член на ръководството на БСП/: Президентът генерал Радев и премиера – генерал Янев, са безспорни натовски генерали и са доказали прозападната и евроатлантическата си ориентация. Затова БСП ги подкрепя и издига кандидатурата на Радев за втори мандат на президентския пост.

Чудя се защо когато се кандидатира за президент, Радев и БСП говореха съвсем други неща с цел да заблудят до безсъзнание гласоподавателите, а след като вече стана президент, дружно запяха евроатлантическата песен. Що така, бе, другари? Казаното по телевизията днес от другаря Кутев и измятането /лъжата спрямо избирателите си/ на самия Радев, може да се замени с познатия от близкото ни минало лозунг: „Дружбата ни с американския съюз е тъй жизнено необходима, както слъцето и въздуха за всяко живо същество.“

Добре е да се помни и знае, след като го обявява Столетницата чрез Кутев. Винаги съм ви казвал, че гласоподавателите на БСП са завършени идиоти, които имат интелект на жаба, функционално годна да изяде всяка муха, дори тя да излиза от фекалната канализация. Да не говорим, че същият интелект имат и много други тъпанари, които подкрепят разни партии, като отказват да виждат и чуват какви ги приказват и вършат. Карай да върви там евроатлантизма накъдето му видят очите, пък докъдето стигнем. Тръгнали сме смело по пътя за страхотен живот под кривата круша и вероятно с това ограбено и оскотяло народонаселение ще стигнем със сигурност. Така или иначе България изчезва от географската карта – този път без съпротива. Напълно доброволно и примиренчески.

Идват избори!

Вие мислете, за мен нещата са ясни – малко глуповати песни по изборите, фалшиви кебапчета с бира и някой петдесетак в джоба. Нали това е напълно достатъчно за доволството на всеки роб и скрепаното му задължение да умира за господаря си.

….

Американското посолство у нас в тясно сътрудничество с новия селски, назначен от другаря Радев за шеф на ДАНС са провели пълно разследване, което е доказало следното:

Войниците, които атакуваха с пълно бойно снаряжение цех, с насочени срещу обикновени работници автомати, са специални части от руската армия. Те са давали разпореждания със силата на оръжието на английски език, за да заблудят разследващите органи. Едно улично куче /сътрудник на службите за сигурност/ е подало информация в ДАНС, че е чуло да си говорят на руски преди да атакуват. Откраднали са униформите и оръжията на американски войници от близка военна база, за да попречат на съюзниците да защитят националния ни суверинитет /не могат да се бият с руснаците голи и без оръжия/. Освен всичко това, има телефонни записи, които доказват, че лично Путин е ръководил хибридната война срещу  работниците от цеха, защото повечето от тях имат симптоми за отравяне с Новичок. Американската армия ползва друг тип отрови, което е доказателство за руската агресия на Балканите, в Европа, на планетата Земя и в открития Космос.

Време е да защитим натовското си достойнство и да превземем Москва на нож.

Николай Марков

Бележка на АФЕРА: Говорителю на БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, Я ПАК! ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПРЕМИЕРА СА „НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ“? НЕ БЪЛГАРСКИ, А НАТОВСКИ? АШКОЛСУН!

https://afera.bg/

Предишна статия

Малоизвестные факты об Иване Грозном, которые скрывала официальная история

Следваща статия

Посолството на САЩ излезе с извънредно изявление по повод екшъна с американски военни, който се разигра в Чешнегирово

Други интересни