Посолството на САЩ излезе с извънредно изявление по повод екшъна с американски военни, който се разигра в Чешнегирово

Автор: Няма коментари Сподели:

USA „МУСТАФА“ НИ ВЗЕХА ЗА МЕЗЕ: „НЕ СМЕ ПРОИЗВЕЖДАЛИ СТРЕЛБА С КАКВИТО И ДА Е ОРЪЖИЯ“. ЩЕЛИ ВЕЧЕ ДА ВНИМАВАТ С „ПРОЧИСТВАНЕТО НА БУНКЕРИТЕ“

„Посолството на САЩ излезе с извънредно изявление по повод екшъна с американски военни, който се разигра в Чешнегирово.

„Вчера, 28 май 2021 г, Посолството на САЩ получи информация за инцидент, станал по време на военно учение в Чешнегирово. Като част от въздушно-десантното учение „SWIFT RESPONSE 21”, проведено между 10 и 14 май, американски военнослужещи от 173-та въздушно-десантна бригада проведоха учебна симулация на овладяване и обезопасяване на летище с отпаднала необходимост Чешнегирово.

По време на учението, военнослужещи симулираха навлизане и прочистване на множество бункери и структури в летището. На 11 май военнослужещи влязоха и прочистиха сграда до летището, която според тях е била част от зоната за обучение, но в която е имало български цивилни лица, наети от частен бизнес. По време на това действие не е произвеждана стрелба с каквито и да e било оръжия.

Сухопътните сили на САЩ се отнасят сериозно към ученията и считат за приоритет безопасността на нашите военнослужещи, нашите съюзници и цивилни.

Поднасяме нашите искрени извинения на частното предприятие и служителите в сградата. Ние винаги се учим от тези подготовки и в момента провеждаме задълбочено разследване на причината за тази грешка. Ще въведем строги процедури, за да oчертаем ясно зоните за подготовка и да предотвратим този тип инциденти в бъдеще“, категорични са от посолството на САЩ.“

USA „Мустафа“ ни взеха за мезе и на пълен ташак!

Не били произвеждали стрелба с каквито и да е оръжия. Ами то оставаше и кървава касапница да направят. Щели да внимават нататък с „прочистването на бункерите“.

А нашите дупедавци – българските управляващи и политици, продължават позорно да мълчат като насрани пред ЧОРБАДЖИИТЕ ИМ АМЕРИКАНЦИТЕ.

К’ВО СТАНА БЕ, НАТОВСКИ ЛЬОТЧИК ГЕНЕРАЛ, НАЛИ СИ ЕРБАП, ЩО СЕ КРИЕШ В ДУПКАТА?! ДОСЕГА СТО ПЪТИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ НАШОКАЛ ПО АРОГАНТНАТА ГЛАВА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК! ЕДНО Е ДА СИ МЪЖ СЪС СЪРЦЕ ОБАЧЕ, ДРУГО Е ДА СИ ИЗМИСЛЕН „НАТОВСКИ“ РЕЦИТАТОР!

К’во стана бе, натовски льотчик генерал, нали си ербап, що се криеш в дупката 20-ти ден, заедно с натовското ти правителство?!

Досега сто пъти трябваше да си нашокал по арогантната глава американския посланик, заради ПОКАЗНАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ!

Едно е да си мъж със сърце обаче, друго е да си измислен натовски рецитатор, който от диагностична амбиция и егоцентричност на всяка цена да спечели втори президентски мандат, само дето още американско гражданство не е взел.

То не беше срещи с американската Мустафа, то не бяха пози, то не бяха снимки на подбраните ти надупени така наречени министри и вся остальная, то не беше преигрване, то чак говорителят ти кутев чак се подмокри да обяснява какъв точно натовски генерал си и какъв точно е авера ти масон премиерът ти, също натовски.

Има някаква граница, ало, натовският генерал, все пак. Може и да ти се кефят ужасно много армановците, дето не излизат от американското посолство, мая общата, дето и тя се изказала за натовските ценности, като мерудия на всяка манджа, любимите ти на теб и на жена ти „десносектанти“, които сте набутали навсякъде, щото и те бир парче родени с американски памперси, може и си мислиш, че баш така ще станеш втори път президент, ама дяволът май не през джоба ти, а през мозъка ти влезе!

Чест нямате ли, бе, като БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, а сте се свили като мишоци и се чудите как да отбиете номера, и да снижите щетите от това американско отвратително безобразие?!

Защото народа не е прост и му е ясно, че това беше НАГЛА И АРОГАНТНА, И НЕСЛУЧАЙНА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ КОЙ ДИКТУВА ЦИРКА В БЪЛГАРИЯ. И че ти, натовски генерале, си само пионка, която го играе военнокомандващ, президент и УЖ родител на това надупено правителство.

Тъпият ти говорител вика, че сте били натовски генерали, а не руски шпиони, в кретенския си пропаганден напън да ви изкара по атлантици и от Херо Мустафа. Всички партии от ТВОЕТО КОТИЛО също мълчат като насрани, понеже и те евроатлантически биберони са лапнали. Плюс кинтите.

Нали се сещате какъв вой, какви ноти, какъв ентусиазъм управленски и прокурорски щеше да настане, ако нахлулите бяха … руснаци, а?!

За каква демокрация и независимост ми говорите, бе? Продажници!

Веселина Томова

                           Afera.bg                      https://afera.bg/

Предишна статия

„И президентът, и служебният премиер са натовски генерали. Не са от Симеоново, не са от пожарната, а са натовски генерали.“

Следваща статия

ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО сменяне на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ в страната! РАДЕВ, НОСИ СИ РАШКОВ НА РАМО…

Други интересни