ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО сменяне на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ в страната! РАДЕВ, НОСИ СИ РАШКОВ НА РАМО…

Автор: Няма коментари Сподели:

РАДЕВ, НОСИ СИ РАШКОВ НА РАМО, АМА ПРЕДИ „МЕСОТО“ ГО ПИТАЙ ДОКАЗА ЛИ СИ И ТВЪРДЕНИЯТА, ЧЕ БОГОМИЛ БОНЕВ „ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВО“! ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е РЕЦИДИВ.

На 29.05.2021 АФЕРА публикува, по повод гръмката „сензация“, тиражирана от вътрешния министър Бойко Рашков, че някой му бил разказал, ама делото било изчезнало, че Борисов заплашил този някой, че може и да не разбере, че яде месо от … жена му и децата му:

РАШКОВ ГЛУПАШКИ ВТОРИ ПЪТ СЕ НАБУТА В ЧУРУК КАПАН, ВМЕСТО ДА СМЕНИ ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ. ВСИЧКИ! ЗАРАДИ ЧЕСТНОТО ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИ.

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b3%d0%bb%d1%83%d0%bf%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d1%81%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d1%83%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d1%87/

От снощи, когато Бойко Рашков за пореден път влезе в ролята на пласьор на дърварски пиар, единствената „файда“ от който е да налива вода в мелницата на Боко Тиквата и така да му вдига топката, с нескопосани и недоказани пушилки а ла Хичкок, натрапчиво получих усещане за дежавю. И се мъчих да си спомня защо и как това говорене на Бойко Рашков, като че ли съм го слушала някога. Пак на ангро, и пак без доказателства.

И днес, Петър Фотев във Фейсбук неволно помогна на паметта ми: „А някой спомня ли си, че Бойко Рашков обвини Богомил Бонев в убийство преди двадесетина години? И тогава при него беше отишъл „свидетел“, (анонимен, разбира се), и тогава бе сигнализирал прокуратурата, и тогава случаят щеше „скоро“ да се изясни. Нищо не казвам, само напомням…“

На 8 ноември 2001 година, по време на предизборната кампания за президент, в която Богомил Бонев е кандидат за президент, същият Бойко Рашков, заедно с бивш съветник на Петър Стоянов, обвиняват Богомил Бонев, че е „поръчал убийство и подслушвал президенството“.

Ето какво казва Бойко Рашков тогава, който е бивш шеф на НСлС и тогава народен представител от БСП и зам. председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред:

На 8 ноември в. Сега публикува:

Има свидетелски показания, че Богомил Бонев е поръчал убийството на известен пловдивски гражданин, заяви в Пловдив Бойко Рашков – бивш шеф на спец.следствието и депутат от Коалиция за България. Това съобщи електронният вестник „Медиапул“. Рашков отказал да назове името на свидетеля – човека, срещу когото било организирано покушението, но оживял. Но бил категоричен, че документът с показанията му съществува. Не знаел дали твърденията са проверени и дали по случая е образувана преписка.

„Сега“ не откри Рашков за коментар. Пресаташето на Филчев Николай Марков обеща да провери случая.

„Нямам намерение дори да коментирам измислиците на Бойко Рашков, но настойчиво призовавам Георги Първанов публично да заяви дали стои зад думите на своя депутат“, заяви Богомил Бонев в декларация.

Първанов лично се обадил на Бонев да му обясни, че не е запознат с твърденията на Рашков и не ги смята за уместни. Бонев отговорил, че с това смята въпроса за изчистен, съобщи щабът на соцлидера.

„Като се разграничавам от подобен тип изявления, намирам огласяването им в хода на предизборната кампания за крайно неуместно. Кампанията трябва да се води на полето на политиката, а не с компромати и недоказани обвинения“, смята Първанов.

Като вътрешен министър Богомил Бонев беше наредил да ме подслушват, може да е подслушвал и самия Петър Стоянов, обяви пък бившият президентски секретар Владимир Филипов в открито писмо.

„Когато те попитах на какво отгоре ме следиш, очаквах да отречеш, но ти ми обясни, че съм се бил срещал с чужди посланици“, пише Филипов.

Дипломатът, който понастоящем е координатор на Пакта за стабилност, припомня избухналия през юли миналата година скандал около подслушването на руския посланик Владимир Титов. „Дни след като се разшумя в пресата, той (Титов – бел. ред.) ме покани в известен столичен ресторант с думите: „Нарочно избрах това място, за да няма тайни от нашия приятел Бонев“, разказва Филипов.

В писмото си той допуска, че е бил подслушван, защото Бонев „всячески саботираше линията на президента“. „Доста ме смути, че ей така просто в демократична държава един вътрешен министър решава и почва да следи президентски съветник. Интересно, беше ли получил съответните разрешения. И щом твърдиш, че президентът е получавал всички доклади на службите, информирал ли си го, че следиш хората му? А може би си подслушвал самия него?“ пита Филипов.

„Ти просто мислиш и живееш в компроматни категории“, заключава за Бонев дипломатът. „Ужасявам се, като си представя, че такова мислене може да бъде умножено по президентска власт“, добавя той…

…Според „Медиапул“ показанията срещу Бонев са дадени от пловдивския адвокат Христо Кисьов, свързан с убития шеф на „Унисон“ Емил Димитров-Макарона. След това той заминал в чужбина, защото се притеснявал за живота си. Кисьов е бивш следовател и като адвокат искал от Бонев услуги в полза на Макарона, твърди изданието.“

Разбира се, че Бонев никого не е поръчвал за убиване, но случаят тогава и сега, като че е под индиго.

И си е чист рецидив!

Тогава за Бонев – имало „свидетелски показания“ , ама Рашков не знаел дали твърденията били проверени и май документът с показанията му съществувал, ама не знаел дали има образувана преписка. Въпреки това без никакви доказателства – изпльосква тази лъжа върху името на Бонев и… толкова. От тогава да сте чули Бойко Рашков да е доказал твърденията си, че Богомил Бонев е „поръчител на убийство“?!

Сега за Борисов – един дошъл при Рашков и му разказал как Борисов го бил заплашил, че няма и да разбере какво месо яде, защото можело да бъде от семейството му, демек разфасовано семейството. Имало някакво дело, ама било изчезнало, ама оставали следи.

Така не се прави! И не може да се прави! Няма значение дали се казваш Борисов, Бонев, Томова, Драгинков или нам си кой!

Истината е, че тогава – когато Бойко Рашков стоварва това мръсно леке върху името на Богомил Бонев е само за да го спрат от участие в президентските избори, да го омаскарят и компрометират, за да се помогне на Георги Първанов, който тогава е пряк конкурент на Богомил Бонев, който пък събира огромно одобрение и е на път да обърне каруцата. В пасквилния тон заедно с червените се включва и съветник на другия кандидат президент Петър Стоянов, само и само Бонев да бъде спрян. И така атаката на Първанов и Петър Стоянов е координирана, а Рашков го играе пак „говорителя – кинжал“ – кой кого поръчал и убил, недоубил.

По онова време Богомил Бонев настоява Георги Първанов да се разграничи от лъжата и в интерес на истината той го прави.

Днес Рашков, вместо да се занимава с най-важното министерство на МВР, вместо да направи смени на всички главни дирекции, на всички шефове на ОД на МВР и РПУ, за да премахне повсеместните чадъри за фалшификации, корупция и схеми по изборите, отново рецидивира със същото поведение – да гъделичка низките страсти на общественото мнение с пушилки без никакви доказателства, но пък ефектни за да си прави пиар.

АФЕРА написа още в първите дни на Рашков като вътрешен министър, че действията  и поведението му са пагубни и торпилират не само правителството, но и Румен Радев.

Работата му не е да говори и да се държи като жълтакав журналист, а е сложен начело на най-важното министерство за да прави промени. И то НЕ такива, че да заменя гербаджийските подлоги с други гербаджии.

Алюзията със случая с Богомил Бонев показва, че това е рецидив на поведение, а иначе с подобни „прийоми“ не само, че не прави нищо съществено за да закове Борисов и Хунтата му, а на практика му помага и му налива вода в мелницата, давайки му възможност да отиграва топката с недоказаните му твърдения и да се превръща в „жертва“.

Ако наистина искаше да закове Борисов, Рашков нямаше да действа по този тъп, мръсно пропаганден начин. Цялото МВР е на твое разположение, работиш тихо, ако има достатъчно данни, които да откриеш с доказателства, естествено, извайваш ги, професионално действаш, намираш прокурор на който да му стиска и да подпише реализация, и действаш. А не да ходиш да разнасяш патардии по медиите кой на кого казал, че ще убива, и кой какво месо щял да яде.

Почти един месец от началото на това МВР и резултатът е нула. Само джандар сурат рецитации и тъпотии от ранга на „чух на пазара“.

Това е изборът на президента Румен Радев. Да си го носи на рамо! С лакардии само, и то недоказани, работа не се върши. За ехалето може и да е кеф да ги слуша, но този човек изобщо не знае какво да прави реално и на терен в МВР.

Носи си го на рамо, Радев, и после не се чуди на крайните резултати по изборите. Предупредихме те овреме. Кьорав карти не играй.

                                                                                      Веселина Томова

 

Изгледах интервюто на вътрешния министър на Румен Радев – Бойко Рашков, дадено пред Сашо Диков. Само елементарни зрители, които се плъзгат по повърхността на „сензацията“, може да продължават да цвилят от възторг – аууу, как Рашков с джандар сурат се зъби на „тирана“.

Да, де, ама до този момент, освен рецитации, задоволяващи елементарното щение на публиката – бой по Боко Тиквата, дела няма никакви за ОСНОВНОТО ЗАНЯТИЕ, което да помогне за свалянето окончателно на Хунтата от власт – провеждането на честни избори без фалшификации. А това занятие минава през ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО сменяне на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ в страната!

19 дни от началото правителството по този първи и основен пункт – ZERO!

При Диков Бойко Рашков за пореден път заусуква как нямало чистка и нямало да има, и как „професионалистите“ шефове на ОД на МВР щели да бъдат оставени, а някои, които щели уж да сменят, щели пък да отидат при него в някакво измислено „звено“ за „подпомагане“, където щели да запазят длъжностите си /!!!/ и заплатите си. Кои са тия „професионалисти“, дето досега ВСИЧКИТЕ ПАЗЕХА и ОПЪВАХА ЧАДЪР НАД ФАЛШИФИКАЦИИТЕ ПО ИЗБОРИТЕ И ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ ПО МЕСТА, Рашков не обажда и въобще смяната на шефовете на ОД на МВР / друг е въпроса, ако се осмели все пак да го направи кого от гербаджийските слуги ще реанимира/ е смутолевена в джоба, по спомените на бабата на папата, редени пък Радев.

За сметка на НЕвършените реални действия в МВР, Рашков обаче за втори път, очевадно поради нарцисизъм, се набута във втори чурук дъска – капан. Тоя път с говорене а ла жълт ДЖУрналист от фекална агенция.

Първият път Бойко Рашков влезе в капана на Атанас Атанасов с подслушването, любим негов атрибут, когато трябва да забърка пропаганден трик, за да вдигне на крака „опозиционерите“ от „последния ден“, които досега висяха проснати на Дувара на Боко Тиквата, но сега трябва да ги припознаем като „новите освободители“ и да се гласува за тях. Избори идат. Разбира се, от цялата тая дунанма нищо не излезе и няма да излезе, оказа се, че доказателствата били наводнени и прочие, и прочие. Рашков обаче поради глупост, угоди на „революционерите от последния ден“ и вместо да върши онова в МВР, което ОЧЕВАДНО не върши, залитна по тъпоумната пропаганда.

Вторият път – снощи – в интервюто пред Сашо Диков Бойко Рашков без никакви доказателства пак, започна да разказва как някой си дошъл при него, пък му разказал, че Боко го бил заплашил, че нямало да разбере как жена му и децата му щели да ядат неговото месо. Щял Рашков да дава сигнал до прокуратурата, щото Сашо Диков – браво! – бил му задал добър въпрос за … месото.

Да де, ама между патосните рецитации на Рашков изведнъж стана ясно, че самият Рашков изтърва, че тези думи ги имало по някакво дело, ама делото … изчезнало. Също като наводнените доказателства по подслушването. Ама, вика, Рашков, оставали следи. Какви следи, като е изчезнало делото и като как се доказват такива приказки, Рашков е голям юрист, да каже.

На практика Рашков влезе пак в капана и то в даже два – да пусне ялов сигнал до прокуратурата и шефката на кабинета му да проговорела, щото пак Сашо Диков му бил подсказал това.

Да блъфираш при липса на карти си е глупава работа, още повече, че работата ти като вътрешен министър, назначен за два месеца е за да обезпечи честното провеждане на изборите и ако е възможно ТИХО, ПРОФЕСИОНАЛНО И БЕЗ ДУНАНМИ ПИАРНИ, да ЗАКОВЕ С ДОКАЗАТЕЛСТВА Боко и Хунтата.

Това, че Боко и Хунтата му щавеше, заплашваше, рекетираше и мачкаше, години наред сме се изписали тук в АФЕРА, и това нито е изненада, нито „сензация“, защото е обществена тайна.

Но да говориш без доказателства в качеството си не на „брадва.com“, „дрън – дрън.bg“, а в качеството си на вътрешен министър, е тъпотия. Без никакво извинение.

Тъпотия, която волно или неволно налива вода в мелницата на Боко и Хунтата и им вдига топката.

А спри да се изживяваш като читалищен самодеец патосен, Рашков, и свърши РЕАЛНА РАБОТА В МВР!

И НЕ МЪНКАЙ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ЧИСТКА, А ТОЧНО ТОВА НАПРАВИ – ЧИСТКА ПО ВСИЧКИ ОД НА МВР И РПУ, ЗАЩОТО ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ С ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ЧАДЪРИ, ОПЪНАТИ НАД ВСИЧКИ СХЕМИ.

А ако и това не можеш да направиш като хората, както се осра в СДВР – с „промяната“ и „смяната“ на шефа, си иди и се преквалифицирай на жълт дописник!

                               https://afera.bg/                                  Afera.bg

Предишна статия

Посолството на САЩ излезе с извънредно изявление по повод екшъна с американски военни, който се разигра в Чешнегирово

Следваща статия

СЛЕПИ ЛИ СТЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИТЕ ЗНАКЪТ?!

Други интересни