ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ „КОВИД-19”

Автор: Няма коментари Сподели:
Статията е базирана на лекции на психолога
Ричард Гранън “Застъпи се за себе си.”
илюстративна снимка: forecheck32.medium.com

Ковид-19 е професионална психологическа операция, проектирана повече от 30 години от екип от психиатри и психолози, чиято цел е напълно да унищожи настоящото възприемане на света и да създаде Нова сделка (New Deal, New world order). Ковид-19 е част от „Програма 2030” (Agenda 2030), осъществена от Организацията на обединените нации и СЗО, която цели цялостно преустройство на живота и социалните отношения. За да се постигне това, първо трябва да накараш хората да се съгласят на всичко. Това, което се случва в момента и техниките, които се използват, се основават на модела на психопат, дебнещ жертвата си.

Малка група психопати (банкери и олигарси) атакува свободните хора по целия свят и налага тотален контрол над поведението на хората. Още няколко години ако се държим като „жертви“, психопатите ще успеят да въведат тотален контрол над човечеството. Затова е важно да знаем на каква психо-манипулация сме подложени и как да се предпазим от нея.

МАНИПУЛАТИВНИ ТЕХНИКИ, ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ СПЕЦ-ОПЕРАЦИЯТА КОВИД-19

1. Изкривяване на възприятието за реалност.

Тази техника включва да кажеш на жертвите, че реалността, която виждат, не е вярна и че очевидните неща не са такива. Характеристиката за наличие на пандемия е, че хората първо наблюдават определени явления, а след това започват да говорят за тях в медиите. Тук беше обратното. Живеехме нормален живот, а ако не бяха казали в медиите, че има пандемия, никой дори нямаше да я забележи. Ако излезете навън, ще видите, че всичко е както преди – няма „болни“, няма „умиращи“, само по телевизията ежечасно се излъчват репортажи за масови „заразявания“ и „умирания“, вече никой не умира от хронични болести, всички умират от ковид.

На хората им се предлагат хиляди левове за да се съгласят починалия им роднина да е записан като „жертва на ковид“. В България се предлагат от 1000 до 1800 лева, а във Великобритания – 3 000 паунда.

Досега бихме преминали през нормалните сезонни настинки и бяхме го приели за нормално. Обществеността бе манипулирана за да възприеме сезонните респираторни заболявания като смъртоносна заплаха. Ако някой преди година беше казал на лекарите, че ще затварят клиники, защото болни хора могат да дойдат при тях, никой нямаше да повярва. Сега обаче това се превърна в част от ново възприемане на реалността и започна да се приема за нормално. Забележете, че много от нещата, които сме смятали за невъзможни преди година, са станали новото нормално. Вече дори не се съмняваме в абсурдите, които се множат ден след ден.

2. Промяна на дневния ред и законодателството.

Забележете, че законите се промениха ПРЕДИ да стартира пЛандемията: прие се закон (промяна на член от НК), който преследва всички, които артикулират ИСТИНАТА за Ковид – че няма никаква „пандемия“, и че всичко това е ФАРС, инсцениран от банда банкстери, мислещи се за богове. Което е истина. Всеки, който посмее да каже истината за спец-операцията, бива репресиран или подиграван.

3. Принудително и натрапващо се разказване на случващото се.

Показването на репортажи и постоянното бомбардиране на жертвата с изкривена информация: епруветки с кръв, снимки на „чували с трупове“, картинка, рисувана на фотошоп на някакво топче с иглички, което наричат „вирус“, но никой никога не го е виждал… Ежечасни бомбардировки на съзнанието, хипноза. Действащо, като лъжа, която става истина, ако се повтори хиляди пъти. Дори хората, които ежедневно се ръководят от разума, започват да се съмняват в смисъла и трезвата оценка на реалността. Започват да си мислят: Може би все пак има такава пандемия? Горките здравомислещи хора! Мъчейки се да намерят смисъл и здрава логика в нещо, което изначално е лишено от логика СЪВСЕМ УМИШЛЕНО! И нашето правителство участва в тази подла спец-операция!

4. Оптимистични прогнози – създаване на визия за светло бъдеще, което ще последва поражението на вируса.

Ще ви върнем онова, което ви отнехме БЕЗПРИЧИННО, ако се откажете от човешките си права и се превърнете от свободни хора в дистанционно контролирани служебни хора. Вашата „нормалност“ може отново да бъде ваша ако приемете нано-интерфейса във вашето тяло: пак трябва да носим маски, все пак трябва да си стоим вкъщи, все пак трябва да се ваксинираме.

Винаги има „още малко време“ – удължаваме срока само още малко! Типично психопатски манипулативен похват. Докато жертвата не каже твърдо НЕ, или се предаде. САМО ДВЕ СЕДМИЦИ. Забележете, че измина една година откакто бяхме затворени за две седмици, а линията на светлото бъдеще се измества все повече. Всичко, което е хубаво, е да се случи в бъдеще, което постоянно се отлага, и което може никога да не дойде наистина. Но няма да ви го кажат директно. Истината е, че докато не се въведе нано-интерфейса във всеки един индивид, няма да спрат!

5. Обвинение на жертвата.

Психопатите никога няма да признаят, че са виновни, че са довели жертвите до задънена улица. Никога няма да признаят, че са създали ситуация, в която жертвите страдат и дори губят живота си. Вместо това ще убедят жертвите, че те са виновни за сегашното състояние на нещата. Всичко това: медиен терор, полицейско насилие, глоби, извращения се ПРАВИ ЗА „ВАШЕ ДОБРО“! „Бойко пази нацията!“ Как едно престъпление може да се прави „за добро“???!!! Никой не си задава този въпрос! Психопатите казват: „Ние имахме намерение да помогнем, но вие сте виновни, защото искате да празнувате, защото искате да се срещате, да пазарувате…“ Искаме да помогнем, но вие сте виновни, че не следвате нашите ЗАПОВЕДИ, а вярвате на собствените си възприятия! Това води до т. нар. „Стокхолмски синдром“: парадоксална ситуация, в която жертвата започва да вижда насилника си като спасител от сегашното състояние на нещата. Жертвата очаква мъчителя да намери решение. Психопата е Бог, а тя – безсилно нищожество. Така се изгражда подчинение.

6. Изолация.

Човекът е социално същество. Изолацията е най-ефективният начин за разбиване на психиката. Изолацията се използва от години в затворите за най-опасните престъпници и се счита за най-лошото наказание в затворите. Изолацията води до демонтаж на психиката, занулява самочувствието, загуба на чувството за смисъл в живота. Жертвата, лишена от социални контакти, става апатична и с времето ще се съгласи на всичко, за да промени това състояние на нещата. Изолацията от близките се използва от всички секти за подчинение на ново-вербуваните сектанти.

7. Атакуване и подиграване на хора, които се съмняват в статуквото.

Тук се запознаваме с подигравките към лекари и учени, които доказват глупостите, свързани с Ковид-19. Тези хора имат силни аргументи и научни доказателства, че настоящата „пандемия“ няма научна основа.
Нито един институт в света не е изолирал коронавируса досега, листовките към PCR теста изрично заявяват, че тези тестове не могат да бъдат диагностичен метод, че не се използват за диагностициране на коронавирус. И досега няма диагноза Ковид-19. Няма никакъв „вирус“. Няма проучвания дали маските инхибират предаването на измисления вирус и не са провеждани проучвания за безопасността на ваксините от независими научни институти. Факт е, че пандемията от Ковид-19 е създадена от фалшиви тестове, които не са открили т. нар. „коронавирус“. И всичко, което се случва сега, е производно от него.

Наблюдавахме арести на учени, които в прав текст заявяват, че не съществува подобен „вирус“. Хората с академични степени, са подигравани и етикетирани като измамници, или наричани теоретици на конспирацията.

Ако психопат иска да разруши позицията и самочувствието ви, той започва да влияе на начина, по който ви възприемат другите. Хвърля срещу вас аргументи ad hominem. Разпространява за вас, че не сте с всичкия си – това е типичен похват, наречен „smear campaign“ – очерняща кампания, хвърляне на кал. Уронване на авторитета на хора от научната общност, които поставят под въпрос ковид повествованието. Представянето им като заплаха в краен случай ги лишава от правото да практикуват професия, независимо от предишните им постижения.

8. Принуждаване да се възхвалява мъчителя и да се признават „заслугите“ му за „пазене на нацията“.

Опитват се да принудят обществото да признае, че случващото се в момента не е провал, а заслугата на правителството, и че са хората, които поддържат нещата. Защото ако не бяха те, щеше да е много по-зле. Така че или обществото е длъжно да го смята за успех, или ще се налагат санкции, включително и постоянно затваряне, периодичен локдаун. И да благодарят за това! Тестове с нано-частици, ваксини с липидни нано-частици и RNA, маски с моргелони – всичко това е „за ваше добро“, не слушайте здравия си разум, а правете каквото ви се заповядва!

9. Поддържане на двойствена политика.

Най-силното оръжие на психопата: без да има никаква логика, променя поведението си спрямо жертвата: Затваряме – отваряме – затваряме – отваряме. На научен език това се нарича INTERMITTEND REINFORCEMENT, а както го нарече нашия вожд Тиквоча – политика „ластик“. Нелогично и непоследователно затваряне – отваряне, слагайте маските, махайте маските, глоби, КПП-та и купища други безсмислици. След известно време всяка жертва започва да се адаптира към ситуацията, което води до срив на психиката. И точно „преди да си върнете нормалността“, хоп, ето поредно удължаване на извънредното положение. Вече влизате в него и ето още една промяна на внушението, което ви изхвърля от нормалността, когато сте на крачка от стабилността. Това предизвиква побъркване, което се очаква да се проточи във времето.

Ето как ни правят на маймуни и ще продължат да ни правят, докато не кажем категорично НЕ! Ако не се опълчите, ще продължат да ви правят на маймуни още дълго време. Психопатите нямат намерение да спрат! Имайте предвид, че спец-операция Ковид-19 е професионално създадена медийна манипулация, за да ви разбие и да ви накара да се съгласите на всичко.

10. Забрана да се радвате на живота.

Конструиране на реалност по такъв начин, че животът да не осигурява никакви развлечения и удоволствие. Затваряне на фитнес клубове, ресторанти, паркове, отменяне на почивки и културни събития. Тази техника вече е използвана през Втората световна война, когато на евреите е забранено да спортуват, да слушат музика на живо и да ходят по паркове. Това е, за да накара жертвите да се чувстват безсмислени в живота, недостойни за радост и благополучие. Тази техника дава път на депресията, самоубийствата и апатията. В същото време се поддържа тезата, че ако жертвата се подчинява на заповедите на психопата и съдейства, може би всичко това ще ѝ бъде отново разрешено и върнато. „Може би“, но само ако съдейства. Надеждата за връщане на загубената „нормалност“ крепи жертвата и тя е способна да издържи още от психопатската манипулация и спекулация със страх.

11. Нарцистична ярост.

Въвеждане на все по-тежки санкции, когато не всичко върви по план. Това е типичен симптом на психопатична реакция, причинена от загуба на контрол. Има за цел да сплаши възможно най- много жертви. Психопатите измерват обществените настроения. Когато видят, че много хора са разбрали за измамата, те въвеждат още по-жестоки „мерки“ – това се прави с цел защита на авторитета на психопата.

Помнете, че не бива да се страхувате. Ако виждате, че все повече потисничество се въвежда, значи те се страхуват. Страх ги е да не загубят контрол. Най-доброто решение е да се съберете в големи групи; да забравите различията си и да се борите активно срещу манипулацията на съзнанието. Това ще съсипе психопатите. Те се страхуват именно от вашето обединение и съзнателни действия.

12. Довеждане на жертвите до заучено безсилие.

Това състояние се получава след продължително излагане на стрес. Тази манипулативна техника се прилага, за да създаде чувство и убеждение на жертвата, че независимо какво прави, това няма значение и няма да промени нищо. Поразителен пример за използването на тази техника беше въвеждането на локдаун в деня на международния ден за свобода. Много хора в съпротивляващите се кръгове започнаха да губят надежда и вече официално казват, че няма смисъл. Целта на психопатите е да мислим така. Целта на тази спец-операция е да предизвика защитна апатия и нежелание за предприемане на каквито и да било действия.

КОВИД-19 Е ВОЙНА СРЕЩУ НАШЕТО СЪЗНАНИЕ, СПЕКУЛАЦИЯ СЪС СТРАХ!

Тази война е предназначена да направи жертвите напълно зависими от системата на властта, караща хората да възприемат мъчителите като хора, които могат да ги спасят. Което води до психологическа зависимост и съпътстващите я елементи – локдауни, ваксинации, маски. Първо искат да превземат вашето съзнание, а скоро след това ще посегнат на всичко: на вашите жизнени функции, ще контролират вашето местоположение, вашето мислене, когнитивни функции, банкови сметки, ще ви лишат от собственост, от творчество. Ще ви го кажа направо: ще ви отнемат всичко човешко, ще ви отнемат бого-подобието, вашата свободна воля. Ще ви направят служебни хора – био-роботи, контролирани дистанционно, като електрически колички. И няма да мирясат, докато не ви отнемат всичко. Технологията за това вече е налице, остава само вашето съгласие.

Има проверен и ефективен начин да дадем отпор на психопатския терор: „Go out, stay out“ – просто изгасете телевизора и не се поддавайте на манипулативните техники и заплахи: никой няма право да ви „глобява“, да ви „мери температурата“, да ви бърка в носа с клечка, да ви поставя под домашен арест. Това е правото ви на телесна неприкосновеност и право на свободно придвижване, които НИКОЙ не може да ви отнеме, дори и при истинско „извънредно положение“, каквото сега няма!

Научете се че имате граждански права, закрепени във Всеобщата декларация за правата на човека, която е над всички закони и „заповеди“ на министъра. Научете своите човешки права и ги отстоявайте! Застъпете се за себе си!

Източник: Gluharcho Yordanovski в История.bg (Връзка към Facebook)       

Предишна статия

Елиминирането на душата с лекарства

Следваща статия

Кирил и Методий, и седемте български пра-езика

Други интересни