Служебното правителство на Румен Радев, за което той ЛИЧНО Е ОТГОВОРЕН, в лицето на премиера Стефан Янев, незабавно да излезе и да отговори

Автор: Няма коментари Сподели:

Служебното правителство на Румен Радев, за което той ЛИЧНО Е ОТГОВОРЕН, в лицето на премиера Стефан Янев, незабавно да излезе и да отговори защо недопустимо и позорно се дупят на мръсника /без никакво извинение!/ Борислав Гуцанов – шеф на БСП – Варна, да кадрува навсякъде из Варна!

Какъв е Гуцанов, че се гънете като мишоци и плашипутарници пред него, какви ЗАВИСИМОСТИ И ВРЪЗКИ ви свързват с това лице, че допускате да ставате за резил и позор в цяла Варна?!

1. Дни наред ЗНАКОВА ВАРНА  е с назначен вр.и.д. областен управител, бившият заместник на ГЕРБ областния управител Стоян Пасев, лична капия на ГЕРБ кмета Иван Портних! Това лице бе назначено не от друг, а от „бореца срещу корупцията и Хунтата“ служебният премиер на Румен Радев – Стефан Янев! Янев клекна като шушумига и не назначи НОВ ПОСТОЯНЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, заради кадровите щения и интриги не на друг, а на лицето Борислав Гуцанов.

НЕуважаеми господин Президент, как така ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И ТИ ЛИЧНО САМИЯТ СЕ ОГЪНАХТЕ КАТО МИШОЦИ И НЕ НАЗНАЧИХТЕ СВЕТЛАН ЗЛАТЕВ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТАЗИ КАНДИДАТУРА БЕ ЯСНА ОТ ДНИ НАРЕД ПРЕДИ ОБЯВЯВАНЕТО ОФИЦИАЛНО НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ! И ДАДОХТЕ БЕЗОБРАЗЕН ЗНАК НА ВАРНА – ЧЕ СТЕ В СИМБИОЗА С ГЕРБ!

И сега е време да го кажа в прав текст: Светлан Златев е ЛИЧЕН ИЗБОР НА РУМЕН РАДЕВ!

Е, КАК ТАКА ТОГАВА НАЗНАЧЕНИЕТО МУ БЕ ОСУЕТЕНО? КАКЪВ Е ГУЦАНОВ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПРЕКЪРШИ И ЮМРУКА НА РАДЕВ?

КАКВИ ЗАВИСИМОСТИ НАДДЕЛЯВАТ – МАСОНСКИ, СВИНАРСКИ ГЕОРГИ ГЕРГОВИ, СТАНИШЕВИ ИЛИ КИРИЛ ДОБРЕВИ, ЧЕ ДА БЪДЕ ОБРЕЧЕНА И ХАРИЗАНА ВАРНА НА ГЕРБ?!

2. Същото това до болка известно лице във Варна, което е в абсолютна СИМБИОЗА С ГЕРБ, НИЩО, ЧЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП – ВАРНА – БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ, прави всячески опити да кадрува и в ОД на МВР, където иска да пробута свои доверени лица! Браво, точно тоя, който отдавна трябваше да е вече на разработка, остана и да посочва кой да управлява ОД на МВР!

Като се има предвид кой друг безличник, потрес и безумен избор на Радев  – Пламен Узунов и кои потресаващи безхаберници мътят шефовете на ОД на МВР, нищо чудно Гуцанов да успее. Какъв е Гуцанов да не му бъде тотално затворена вратата на това правителство, че да кадрува и в МВР?!

3. Борислав Гуцанов неистово се пъха да слага и свой човек за шеф на НАП – Варна!

4. Борислав Гуцанов СЕ Е РАЗБРАЛ С ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ И ДА НЕ БЪДЕ ПИПАН КМЕТА НА ВЪЛЧИ ДОЛ, ГЕОРГИ ТРОНКЕВ, КОЙТО ДОСЕГА ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ ПОСТА МУ И ОСВОБОДЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ, ЗАРАДИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И СЛЕД ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ НА КПКОНПИ И ВАС.

ОИК Вълчи дол за ВТОРИ ПЪТ ОСУЕТЯВА ОТСТРАНЯВАНЕТО МУ. НОВАТА ЦИК МЪЛЧИ КАТО П….А! А ГУЦАНОВ И ПОРТНИХ СА СЕ РАЗБРАЛИ ДА БЪДЕ ОТЛАГАНО МАХАНЕТО НА ГЕРБ КМЕТА НА ВЪЛЧИ ДОЛ. И ГО ПОСТИГАТ!

Какъв  е Гуцанов, че действа през главите ви, бе, НЕуважаеми господин Президент, и още по НЕуважаемо Радево правителство?! На кого е ЦИК, че не смее да гъкне? На Гуцанов & Портних ли?!

И къде е зависимостта – покрай джендърство, меко казано, покрай масонство, покрай Гергов, Кирил Добрев и Станишев, или покрай най-баналното – кинтите?!

Като казахме кинти, знаете ли, че тоя, на когото клякате позорно – Гуцанов кинтите ги няма за нищо.

Един път – 800 000 евра за проект уж през Клисарова, човекът там изпищя, втори път – 300 000 евро за проект, пак уж през Клисарова, човекът там поне му заби няколко шута и шамара на Гуцанов, колко пъти и по колко евра нататък – ни КПКОНПИ, ни прокуратура, ни никой не проверява „фамозния“ „бизнесмен“ Гуцанов.

Радев, излез и кажи каква мръсничка игричка играеш! И само не смей да се оправдаваш с „врагинята“ си Нинова, защото тук Нинова я няма в картинката, даже напротив – и тя е бясна на Гуцанов.

Тогава кой крепи тоя компрометиран „кадровик“ за Варна? Кой, Радев, кой от твоите? И срещу КАКВИ ЗАВИСИМОСТИ?!

А, ти, Радев, ако изобщо си въобразяваш, че ще минеш метър, покрай малебитата ти, наречени „правителство“, които дотук откъм действия са пълна НУЛА, жестоко си се объркал!

Три пъти играеш измекярската, нали не си забравил, защото аз ПОМНЯ!!! Четвърти път няма да има!

                                    МЕЧ… НЕТ ВОПРОСОВ…

                                          Обещавам ти го!

                                                                                       Веселина Томова                       Image title                                                                                           https://afera.bg/

Предишна статия

Двувластие в България?

Следваща статия

Шефът на Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР) Атанас Атанасов и председателят на Държавна агенция „Национална сигурност (ДАНС) Димитър Георгиев във вторник ще се разделят с постовете си

Други интересни