Как да оцелеете от геноцида на 21 век!

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е кратко упътване как да се предпазите от систематичния физически и психологически терор на индустрията/култа стоящи зад фалшивата пандемия от фалшивия вирус, която се налага от българските престъпни държавни структури с цел масовото унищожение, на колкото се може повече наши драги сънародници.

Всичко което ви се представя от властите и централизираните медии за правилно трябва да го гледате на обратно.

Задължителното в момента:

1. Не носете маска за лице.

Просто не се съгласявайте, защото колкото повече хора се съпротивляваме с тези престъпни анти-човешки мерки, толкова повече ще ни последват. Ако не участвате и се съгласявате с тиранията – така им показвате, че се примирявате, поддавате, и ще засилят диктатурата.

Но все пак, ако сте от другите и ви се налага да носите то трябва да е за кратко и то на брадичката, или само носа да е открит. Ползвайте маска от чист порест плат, през който преминава свободно въздуха. Никога закупена от аптека или голям магазин. Колкото „по-добра“ ви казват, че е , толкова е по-вредна. В някои маски има и вредни вещества.

2. Не спазвайте социална дистанция.

Прегръщайте се, целувайте се, ръкостискайте се, общувайте и се събирайте със съмишленици. Обгърнете се с позитивни вибрации, което ви зарежда с доброта, любов и вяра. Усмивката поражда усмивки у другите и вибрацията расте. Избягвайте негативните хора с финес.

Социалната дистанция е психологическо оръжие използвано по време на война, или в затвори.

3. Не си правете тест за ковид-19.

Тестовете, които се ползват за намиране на коронавирус не откриват никакви вируси, а и имат вредни за организма вещества на тях.

4. Не се инжектирайте с ваксини.

Не съществува ваксина, която ще ви помогне за нещо. Това е историческа измама за увреждане и депопулация на Човечеството. Общопрактикуващите доктори са обучавани от култа/елита по тези теми и получават пари за да прокарват техните интереси чрез определени покрития, свързани с лъжи, измами, корупция, рекламни кампании и страх.

5. Избягвайте болничните заведения в момента.

Информирайте се само от сигурни познати ви медици и разчитайте само на такива. Но винаги имайте едно на ум с тези хора. За препоръчване са лекари хомеопати.

6. Избягвайте използването на безжичните мрежи.

Ако не можете да минимизирате употребата с телефона и др., това са някои полезни съвети:

За телефоните:

– ако може пуснете си телефона на 2G сигнал;
– изключвайте сигнала wifi, gps и bluetooth;
– не го носете в пряк допир с тялото и ако е възможно поставете изолация между тялото и телефона (примерно алуминиево фолио);
– разговаряйте кратко и само на разстояние от главата;
– никога не зареждайте докато го държите;
– изключвайте винаги, когато не ви трябва да го ползвате (вечер задължително).

За рутерите и техниката в къщи:

– спрете wifi сигнала на рутера и ползвайте само кабели за връзки;
– спирайте рутера от електричеството, когато не го ползвате (както и всички други техники с wifi сигнал);
– ако ви се налага ползването на wifi изберете сигнала 2,4Ghz на рутера;
– спирайте вечер всички електроуреди, които можете, най-вече тези с wifi;
– никога не дръжте лаптоп или таблет в допир с тялото докато е включен wifi (особено на колене).

Безжичните вълни са електромагнитна радиация, която е военно оръжие за разболяване, съкращаване на живота и генерално за депопулация на Човечеството. Домашния арест при пандемията е за да се ударят хората на затворено с нея. Сигналът беше засилен миналата година. Симптомите са обявените за ковид-19.

При екстремни обстоятелства:

Досега живеенето в радиус от 200-300 метра около антена беше разболяващо и ускоряващо краят на дните ви. Новата 5G има радиус от около 500 метра, но инсталират сателити и засилващи сигнала антени навсякъде. Това е екстремно, но ако цените здравето и живота си – купете или вземете на заем цифров тестер за електромагнитни полета за да се уверите, че сте в безопасност. Ако видите завишени вълни напуснете зоната, а ако живеете в нея мигрирайте, ако имате къде, ако не можете – сте прецакани.

5G сигнала е военно оръжие за масово унищожение на големи човешки общности. Последствията са пагубни за организма. Вече в някои страни като Великобритания инсталират дори улични лампи с вградени усилватели за ползването на 5G сигнала, в тези зони хората започват да получават спонтанни кървения от носа, задуха, чести болки в ставите и главата … общо целия организъм започва да се руши в зависимост от това, какъв сигнал се подаде в дадена зона.

Предпазване и лекуване от болести, детокс:

7. Снабдете се с хлорен диоксид.

Намерете и книгата на Джим Хъмбъл за да научите как да го употребявате по протоколите. Книгата се казва MMS Health Recovery Guidebook. Приемайте го за всяко патогенно заболяване. Дори за кожни болести, рани и всичко почти. В нея има описани и други неща като: хума, DMSO и др.

Как да си засилите имунитета (и откажете да се увреждате):

8. Правете физически упражнения.

Разходки, бягане, каране на велосипед, плуване, тренирайте и т.н. Движението е здраве.

9. Ползвайте само био пасти за зъби и хигиенни продукти.

Купувате без следните съставки: флуорид, натриев лаурил сулфат (НЛС), триклозан, изкуствени подсладители (примерно: аспартам), пропиленгликол, диетаноламин (DEA). Може да си направите дори сами паста: смесвате кокосово масло със сода бикарбонат и активен въглен.

Сапуни, шампоани, кремове … има всичко био, или се научете как да си ги правите сами. Веднага ще усетите разликата да няма токсични химикали.

Избягвайте токсични почистващи препарати, вече има био, дори и домашния стар сапун, който се ползваше в казармите за сапунки върши чудеса.

Не ползвайте токсични дезодоранти и парфюми. Има био алтернативи. Има и био гримове.

10. Четете етикетите на храните.

Не яжте и не пийте нищо, което има в съставките неща, които не знаете какво са. Яжте повече плодове и зеленчуци. Забравете за подсладени напитки като фанта, кола и подобни. Заменете ги с био сокове. Избягвайте захарни изделия, полуфабрикати. Ползвайте само кафява захар и хималайска сол. Ако пиете алкохол го намалете и то само домашен от сигурен човек, ако може да не е ползвана захар още по-добре. Спрете кофеинът, спрете цигарите.

11. Правете си прочистване с къпането.

Ако имате вана можете да се прочиствате като смесите малко био сапун и люцерна във водата.Можете и да си вземете душ като се миете с хума. Глината от бентонит е много добра срещу електромагнитната радиация.

12. Гладувайте поне 1 ден в месеца.

Пийте само вода в период от 24 часа. Поста е прекрасен начин за детокс. Затова са го споменавали в старите книги. Проверете според височината си и телосложението дали сте с наднормено тегло и предприемете стъпки да се нормализирте.

13. Преварявайте чешмяната вода преди да я пиете.

Или използвайте филтри. Минимум пийте 2 литра на ден. Пластмасовите бутилки са държани на температура, на която изпускат токсични за организма вещества, а и много от видовете на пазара са просто напълнени от реки, чешми и с добавени изкуствени минерали.

Избягване на враждебната енергия и програмирането:

14. Не вярвайте на водещите медийни платформи.

Телевизията, киното, развлекателните програми и др. са всичките за контрол и манипулация. Ползват се от хората, които контролират и редуцират популацията на Земята. Отсявайте и гледайте, четете всичко между редовете. Използвайте всичките си сетива. Не пренебрегвайте дори най-големите конспирации. Слушайте и мислете самостоятелно, не се влияйте от стадното мнение.

15. Анти-социалните мрежи са контролирани и манипулират по много начини.

Избягвайте насърчавани от властите, водещите медии и корпорациите канали в тези мрежи.

16. Не позволявайте децата да ползват Интернет без надзор.

Не им давайте да имат допир с безжични телефони, таблети, лаптопи.

17. Учете децата си, че телевизията, филмите, анимациите и развлекателната индустрия манипулират и програмират човешките общности.

Ако стане напечено:

Следете какво се случва и се гответе за най-лошото. При първи сигнали за някакво въвеждане на тоталитаризъм: примерно задължителни ваксинации, по-строги ограничения, полицейски тормоз и др.:

18. Закупете оръжие.

Препоръчително е също да имате и лютив спрей, електрошок, газово оръжие, огнестрелно оръжие, нож и др. Бъдете готови да браните себе си и близките си ако сте застрашени. Дори и от властите, полицията, военните. Вие сте човешки същества с право да защитавате живота си и този на близките ви.

Ако видите, че овчелюдието се съгласява на репресиите и няма начин да бъде избегната възможната предстояща диктатура:

19. Гответе се да напуснете големите населени места.

Бягайте на село, далече от големи градове. Там по-добре можете да наблюдавате събитията. Избирайте добри зони с възможност за бързо бягство.

Бъдете в готовност да живеете ако се наложи и на открито в гори, балкани … Ще ви трябват познания и екипировка (минимум: палатка, спален чувал, туристически/военни дрехи).

Ако е възможно се събирайте на групи от съмишленици. Имайте план за бягство от града, или от оживено село. Готвят да превърнат населените места в „умни селища/градове“, това реално ще са цифрови концентрационни лагери.

Това е моя малък принос и предупреждение. Всеки да го приема, както намери за добре.

Според култа/елита, технокрацията е планирана да се прокара ударно, бързо, за да не се светне зомбираната генерална публика. Според доклади, книги, сюжети, планове, дневен ред и др. това ще се случи до около 2030 год. Имаме много малък прозорец, през който или ще успеят да се събудят повечето хора по света и у нас, или сме всички прецакани. Така че по-добре подготвени и свободни, отколкото уплашени и подчинени.

И най-важното:

20. Не се страхувайте.

Светът не е това, което виждат очите ни, което чуват ушите ни, което сетивата ни усещат. Той е много повече. Ние сме неунищожима енергия, инкубирана в тази временна материалистична „реалност“.

                                    Anony, 15 май 2021             https://anonybulgaria.wordpress.com/

Предишна статия

Държавата дава в Българската банка за развитие милиард и половина лева за малки и средни предприятия! Големият пай (946 млн. лв.) е за 8 компании. От тях четири са във връзка с г-н Пеевски. За него са 500 млн. лв.

Следваща статия

Какво ще видите в “Панорама”?

Други интересни