Любо Кольовски: Герберите са в паника, помнят ли как Главатаря назначаваше?!

Автор: Няма коментари Сподели:

                       Любо Кольовски

Някой има ли спомен за времената, когато Главатаря на ГЕРБопитеците назначаваше министрите и началниците на агенции да са му задавани въпроси кой, как и защо му ги е препоръчал, или как си ги е избирал? 

И защо сега служебният премиер и министрите му трябва да отговарят на такива, меко казано, детински въпроси? 

ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни, току – що кацнали на Земята от неизвестна планета, без памет и спомен, че управляваха 12 години нещастното ни Отечество?

Истеричните реакции на ГЕРБопитеците са обясними. Това са вопли и крясъци на изпаднали в паника типове и типеси, загубили връзка с реалния свят. И вместо да истеризират, тия недоразумения би трябвало да млъкнат и да си дадат сметка, че в основата на политическата партизанщина и шуробаджанащината стоят именно техните съпартийци, симпатизанти , помагачи и други ятаци. 

ГЕРБопитеците върнаха нравите в България до нивото на нравите в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Те разболяха обществото и вкараха в организма му собствената си отровна бандитска “нравственост” и гангстерския си морал, като се възползваха от добре известните им болшевишки и фашистки прийоми и технологии, които владеят до съвършенство. 

Граждани за европейско развитие на България, а?

 

                             Любо Кольовски            

https://frognews.bg/novini/liubo-koljovski-gerberite-panika-pomniat-kak-glavataria-naznachavashe.html

Предишна статия

Отмъщението е роднина на справедливостта, – е казал Гогол

Следваща статия

“Не го познавам!” – РАЗКРИТИЯТА на Светослав Илчовски!

Други интересни