На Парти в Монако: Илчовски и Иван Ангелов – Пилето разпускат на крайбрежен плажен клуб

Автор: Няма коментари Сподели:

Светослав Илчовски разпространи запис, на който се вижда как той и бизнесмена Иван Ангелов се забавляват в заведение в Монако. По-рано, Иван Ангелов отричаше да познава Илчовски и да се е срещал с него.

Припомняме, че Илчовски обвини Иван Ангелов в натиск и рекет извършвани от и във името на ГЕРБ. Илчовски разказа пред комисията Манолова, че едно от златните кюлчета в шкафчето на Бойко Борисов е именно от Ангелов. Също така сподели, че Ангелов е отговарял за контрола над земеделските стопани в Южна България.

След 12 годишно управление ГЕРБ си отиват от властта на върхът на скандалите, потънали в безкрайни корупционни схеми, далавери и търговия с влияние, които лъснаха с пълна сила след признанията на Илчовски. “Империята” на ГЕРБ се разпада като картонена кула от карти. С признанията си, Илчовски срина ГЕРБ, буквално, за един ден.

Ако обвиненията на Илчовски се окажат верни (което е много вероятно) ГЕРБ и Бойко Борисов са политически трупове. Остава и съдебната система да им потърси отговорност. Съд, затвор и отнемане на имуществото са това, което обществото ще очаква от съдебната система.

                                                                           Доктор на физическите науки Стоян Йорданов

Предишна статия

Няма по-голяма чест и отговорност от това да служиш на родината си, особено във времена на нестабилност

Следваща статия

Стига човек да има желание, може да продължава до безкрай с подвизите му. Аз обаче желание нямам, гражданино. Искам само да попитам нещо. Не „КОЙ е той?“, а „Що е то?“

Други интересни